Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Emmi faiz yüksek iken abd ve dünya borsaları rekorlar kırıyorkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiyelim faizi sifira indirdi....
HICBIRSEY OLMAZ ABDURAMAN CAVUS....
Faizler inip dolar bollaşınca faha da uçmaz mı
Bu sefer resesyon hiç konuşulmuyor
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi faiz yüksek iken abd ve dünya borsaları rekorlar kırıyor
Faizler inip dolar bollaşınca faha da uçmaz mı
Bu sefer resesyon hiç konuşulmuyor
itiraf etti....AMRIKI EKONOMISI COKUYOR DEDI....
KUZU...YADA...YOUNG TURK SIZE DOGRULARI SOYLEDI....GRAND STATEJI RAPORUNDA....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ne dedim....tum duyna gocecek dedim....bunu faizi sifir yapsada degistiremez....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu nedenlede....marginleri arsiliyacak para yedekte...heryer ve herseyde shortum....
bunuda hicbirsey....hickimse degistiremez....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Gazan mübarek olsunkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu nedenlede....marginleri arsiliyacak para yedekte...heryer ve herseyde shortum....
bunuda hicbirsey....hickimse degistiremez....
Yorum
-
FED FAIZI 50 BAZ INDIRMESI....BIR TEHLIKEYI ITIRAF EDIYOR DEMEKTIR....
bu....
benim gibi olanlarda...AKLINA SAHIP....sunu gundeme getirir...DIGER PARALAR TEHLIKEDE....
yani....bizim merkezin....turk lirasini sabit tutmasi daha zor olacak....size OGRETILENIN aksine...
TL MEVDUATTA KALMAYI....ARALIGA KADAR UZATMISTIM....bu artik tehlikeli....BI TEK BUNDA REVIZYON YAPABILIRIM..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BORSAYA ARALIKTA GIRMEYI PLANLAMISTIM.....borsa bir tl varliktir....tl yi merkezin tutmasi zorlanacagina gore....BORSAYA GIRMEK PARA KAYBETMEKTIR....DOLAR OLARAK...BUNU MARTA ERTELEYECEGIM....BIZIM BORSA ARTIK....COK TEHLIKELI....1 MILYON DOLAR KOYARSAN....3 AYDA 500 BIN DOLARA DUSEBILIR.
revizyonlarimi yazacagim....bu yazdiklarim....beynimin verdigi ilk sinyaller.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
moshe ve ben...AHIR OMRUMUZDE SON BUYUK FURGUNU....BU SHORTLARLA PLANLADIK....BU PLANI NISAN AYINDA YAPTIK....
ince eleyip sik dokuduk....tum ailemize....YA BATACAGIZ....YADA 10 KAT BUYUYECEGIZ DEDIK.
DU BAKALIM NE OLACAK.....
hoscakalin usaglar....IRAQI CEKECEGIM...SARI ORRRRROSPU HALA DIRENIYOR....tehlikeli shortumuz o.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum