Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
o sarı gacı shortçuları bıktırmaya çalışıyor.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuzu emmi ve akidesleri inmeyince bu sari gaci dusmez garii. Inme lemn guzu emmi, inme. Calinin arkasinda başka is cevirmek yok emme.
ama tüm çiftlerde dollar al zamanı geldi..
Yorum
-
metres tutmustuk....2500 e kadar....iyi kotu bir 8 AY....gecirdik.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuzu emmi ve akidesleri inmeyince bu sari gaci dusmez garii. Inme lemn guzu emmi, inme. Calinin arkasinda başka is cevirmek yok emme.
SONRA GONLUMUZ GECTI....gonul bu...otada konar...bokada konar....
BUNU SHORTLADIK....cok bozuldu....gitti doctor 2600 e....BEN BAKIREYIM DIYE RAPOR ALDI...KALTAK.
kuzu ve argidesleri ile 8 AY birlikte oldum....bu dogru....fekat hem kuzu...hem argidesleri IKTIDARSIZ....BEN BAKIREYIM DIYOR....
DU BAKALIM....KIMIN KUCAGINA OTURACAK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAHU BEN ALINMIYORUM....olabilir....
emme....KUYUMCULAR....COGU NARSIST BUNLARIN....DUYARLARSA KIYAMET KOPACAK....
8 AY BIRLIKTE OL....GACI HALA BAKIRE....eeeeee....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sn kuzu ,
illaki örselenmişlik olabilir ,
ama doların yanında ons hala tapınak bakiresi gibi kalıyor.
3000 den evvel buna vesika vermek yannış olabilir gibime geliyor.
Ama gel görki 2011 yılında ons 1900 dolarda iken , onsun artık işi bitti dediğin zamanları, sonra onsun 5 yılda çatır çatır 1000 dolara sekoya ağacı gibi devrildiği zamanları hatırlıyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Şimşek kafayı parayla bozdu..Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimşek resmen itiraf etti
İstifa haberleri ile çok para çıktı dedi
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn kuzu ,
illaki örselenmişlik olabilir ,
ama doların yanında ons hala tapınak bakiresi gibi kalıyor.
3000 den evvel buna vesika vermek yannış olabilir gibime geliyor.
Ama gel görki 2011 yılında ons 1900 dolarda iken , onsun artık işi bitti dediğin zamanları, sonra onsun 5 yılda çatır çatır 1000 dolara sekoya ağacı gibi devrildiği zamanları hatırlıyorum.
abduraman cavus....
BENI AMRIKIDE MESHUR EDEN O YORUMUMDU....1900 den 900 e gocecek demistim....BIR ALTIN FORUMUNDA....HEPSI GULDU....1600 E INDIGINDE....GIDIP YORUMUMU BULUP ONE CEKTI FORUM YONETICISI....BENI DAVET ETTI....gercekten kaca dusecek diyorsun ilk sorusu idi...dedim ki....900 e....1600 den 900 e cok var....gene ciddiye almadilar....1200 e dusunce....DASHAKLARIMI YALAMAYA BASLADILAR....ARTIKIN MESHRDUM....930 A DUSUP DONDU....
yeni hedef nedir....dediler....3600 dedim....bu seferde ona inanmadilar....emme 930 dan bugun 2600 e geldik....
bu forumda BABO karsi cikiyordu yorumuma....iddialasmistik....
kazaninca ben....burada...SUNNET DUGUNUMUZZ VAR...diye topic actim...BABO yu sunnet ettik....kokunden eccik kestik....yengeyi taniyorum....acidim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ALTINA BAKISIM HERKESTEN FARKLIDIR....
ORANTIM VAR....SUREKLI COGALAN IKI SEY VARDIR....DUNYADA...HERGUN COGALIRLAR....
biri....DOLAR...
oburu....ALTIN....
""""""""""birlikte cogalan herseyi....DOGA YONETIR....cogalmalardaki oran birinin aleyhine bozulursa....oburunu yatirir iker"""""""""...[/COLOR]
demistim....vawww yapip beni goklere cikarmislardi.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum