Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

deli roket kokusu alıyorum ,

bir yandan monkey pox,
    ortadoğunun hacıvat ve karagözlerinin hepten perde alması,
    korku tavana vurmuş zaten,
    ons ta yeni yüksek gelmiş.

tutankamon bile tutamaz endeksi daha fazla bence.
    zincirin kopartmak üzere olan pitbull gibim.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kurt
      Tecrübeli
      • 20 Aralık 2022
      • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Endeks short , usd long kontratları için pusudayım ( ağustos vade usd uzun pozisyonum duruyor..Yeni pozisyonumu Eylül vade açacağım )

Son bir hafta borsa müthiş PAİR TRADE fırsatları verdi...Devam edebilir..Bence..

selamlar..

Bugün senaryoma uygun trade ettim..Güzel puanda aldım..

İran - İsrael anlaşma ihtimali dahil yükselişler benim için FIRSAT TRANSFERİ olur..

usd hariç poz.yok..

Parama geçer sözüm.....

sevgi ve saygılar.....

Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Misafir

9708 stopla haftaya devam kilit rakam 9922

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

Viop pasta yine fena yukarı aşağı yaparak bofa ve iş buralardan bile kamyonla short basmış

Bu iş karakolda biter

Yorum

• Misafir

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Viop pasta yine fena yukarı aşağı yaparak bofa ve iş buralardan bile kamyonla short basmış

Bu iş karakolda biter
            pazartesi shortcuları gömerler

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

KUZU DIP ARAYIS KURALI BUGUN SONLANDI....

FUR-KAC bolgesi olan bu kuralimin 3 adet short...3 adet long...imkani saglar....

UC TEPE olustu....ilk 2 si....10 200 lerde....sonuncusu 10 050 lerde....10 400 demistim...bu hergun duserek 10 050 ile sonlandi....FUR-KAC BITTI....bi 550 puvan...birde 250 puvan longdan para yaptik....

BU BOLGENIN DIP OLMADGI KESINLESTI....

simdi GRAND STRATEJIMIZE donduk....

NEYDI O.....KUZU UCUNBIRI KURALI IDI....

1....11 200 TEEDEN 9700 E DUSUS VE DIP ARAYIS...en cok mal bu bolgede verilir demistim...VERILDI....

simdi sira neye geldi....8800 ila 9100 bolgesi....

2....10 200 teki tepesinden....8800 ila 9100 arasina olacak dusus...moody not artisinin TEPE NOKTASIDIR...burada bizim otoritenin bekledigi HEKIKI YABANCI GIRISI olacak....

OYUN TARZIM.....KENE....11 100 SHORT ILK KADEME....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bir usulet ve suhulet icinde SKENDERI DONSUZ birakincaya kadar SOYACAGIM...

TL MEVDUATTA PARAM 5 AYDIR COGALIYOR.....

7450 ENDEKSE INDIGIMIZDE aralik ayinda....herseyi....ama herseyi...YERINDIBINDEN GERI ALIP....

HEDEF FEYZA-2....diyacagam usaglar....

NISAN AYINDA BU PLANIMI ILAN ETTIM VE UYGULAMAYA KODUM...

tikir tikir tikir....CALISIYOR....tikir tikir tikir PARA YAPIRAM....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

GENE NISADA YAZMISTIM....

DIP DEMEK....turkiyenin en onemli uc sirketinin yabanciya satildiginin ilan edildigi gun....DIPTIR......

Yorum

• Misafir

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bir usulet ve suhulet icinde SKENDERI DONSUZ birakincaya kadar SOYACAGIM...

TL MEVDUATTA PARAM 5 AYDIR COGALIYOR.....

7450 ENDEKSE INDIGIMIZDE aralik ayinda....herseyi....ama herseyi...YERINDIBINDEN GERI ALIP....

HEDEF FEYZA-2....diyacagam usaglar....

NISAN AYINDA BU PLANIMI ILAN ETTIM VE UYGULAMAYA KODUM...

tikir tikir tikir....CALISIYOR....tikir tikir tikir PARA YAPIRAM....
                      Emmi yabancı 9100 de gelecekse endeks nasıl 7450 ye düşecek

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Emmi yabancı 9100 de gelecekse endeks nasıl 7450 ye düşecek
                        yabanci orada gelir diye dusunen...FINANSAL OTORITE...

ben ise....

nahhh gelir deyip....1 dolar endeks ve 72 dolar=tl yi oneriyorum....kime...OTORITEYE....

ve ekliyorum....

diyorum ki....UC BUYUK TURK SIRKETINI 100 MILYAR DOARA SATIN....VEYA 10 SIRKET....

nereden biliyorum....

SIYASAL ISLAMDAN....ONU IKTIDARA GETIRENLERIN HEDEFI BU...missal TURAS bal gibi bir sirket...BP yillardir istiyor.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

tuncerim....

BEN REALISTIM....BI DAMLA DUYGUM YOKTUR....

bir dusun....turk halkinin endusuk gelirli kesimi....acliktan surunuyor....

emme ossun deyip....OYUNU SIYASAL ISLAMA cakiyor....yuzde 52...

bu reality yi goreceksin....ve ona gore turkiyede PARA KAZANACAKSIN.

reality I goremezsen seni TALAN ederler....goruyorsan....SEN TALAN EDENLERI TALAN EDERSIN....benim isim bu.....TALAN ETMEK....AKINCIYIM BEN....

bin atli akinlarda cocuklar gibi senim ben....AKTOLGALI BEYLERBEYIYIM.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

HAFTAYA YOKUM....

yarin moshe ile URUSA gidecegiz....bir dugune davetliyiz....

SEVGILERIMLE....TURKUN YIGIT EVLATLARI....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

KUZU DIP ARAYIS KURALI BUGUN SONLANDI....

FUR-KAC bolgesi olan bu kuralimin 3 adet short...3 adet long...imkani saglar....

UC TEPE olustu....ilk 2 si....10 200 lerde....sonuncusu 10 050 lerde....10 400 demistim...bu hergun duserek 10 050 ile sonlandi....FUR-KAC BITTI....bi 550 puvan...birde 250 puvan longdan para yaptik....

BU BOLGENIN DIP OLMADGI KESINLESTI....

simdi GRAND STRATEJIMIZE donduk....

NEYDI O.....KUZU UCUNBIRI KURALI IDI....

1....11 200 TEEDEN 9700 E DUSUS VE DIP ARAYIS...en cok mal bu bolgede verilir demistim...VERILDI....

simdi sira neye geldi....8800 ila 9100 bolgesi....

2....10 200 teki tepesinden....8800 ila 9100 arasina olacak dusus...moody not artisinin TEPE NOKTASIDIR...burada bizim otoritenin bekledigi HEKIKI YABANCI GIRISI olacak....

OYUN TARZIM.....KENE....11 100 SHORT ILK KADEME....

ONEMLI UYARI...

DEMISTIM KI.....

8800 ILA 9100 BOLGESINDE....MAL ALACAGIM....TRADE UCUN,,,,YUZDE 20 KESIN BIR CIKIS OLUR DEMISTIM....BUDA SHORTU KAPATIRKEN MALA BINECEGIM DEMEKTIR...

eger buralarda olamazsam....tekrar hatirlatiyim....

NISAN AYINDA YAZDIGIM HERSEYI YAPACAGIM.....GRAND STRATEJI DEGISMEZ....

digger bir degisle....endeks 8800 ila 9100 bolgesinden....10 800 e tepki koyacagi kesin.

bunlari...MALDAKI KARDESLERIM IYI OKUSUN....SEMSIYE GOTUNDE ACILMISSA...CIKARMA...BIRAK GOTUNDE KALSIN.

semsiyeyi....11200 de kuzu cokecegiz darken elinden atacaktin...simdi elinde degil...gotunde ve acilmis durumda...birak ele kalsin.

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

ONEMLI UYARI...

DEMISTIM KI.....

8800 ILA 9100 BOLGESINDE....MAL ALACAGIM....TRADE UCUN,,,,YUZDE 20 KESIN BIR CIKIS OLUR DEMISTIM....BUDA SHORTU KAPATIRKEN MALA BINECEGIM DEMEKTIR...

eger buralarda olamazsam....tekrar hatirlatiyim....

NISAN AYINDA YAZDIGIM HERSEYI YAPACAGIM.....GRAND STRATEJI DEGISMEZ....

digger bir degisle....endeks 8800 ila 9100 bolgesinden....10 800 e tepki koyacagi kesin.

bunlari...MALDAKI KARDESLERIM IYI OKUSUN....SEMSIYE GOTUNDE ACILMISSA...CIKARMA...BIRAK GOTUNDE KALSIN.

semsiyeyi....11200 de kuzu cokecegiz darken elinden atacaktin...simdi elinde degil...gotunde ve acilmis durumda...birak ele kalsin.
                                Lemnguzu emmi, semsiye ole kalirsa o got got olmaktan cikar, foluza doner gari.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information