Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ortadaki grafa göre 9450 civarı potaya giriyor?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKISA VADE....
ortadaki grafa bakin.....bugun o tepeye degdik...kiramadik....
en alttaki grafa gore pozizyon aldim....ZORLANIYORUM....cunki...10 400 bolinger ortasinda...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
ORTALAMALAR TUTUYOR....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu ne tutuyor bu bisti.normalde bugün gitmeliydi
İş ve bofa orantısız satışa yerleşmiş
21...50 VE 100 GUNNUK....bunlari iceren bir graf as....200 gunnuk de ossun....
KISA VADE TEPKI....bunlara bagli....HERKESIN ZARARDA OLDUGU HAL...50 GUNNUGUN 100 GUNNUGU ASAGI KIRDIGI HALDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eklemeyi unutmusum....104003520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iki dip...iki tepe var....bir dip...bir tepe daha var...dip 9450 de...tepe 10 400 de...kime once gider...bilmek zor.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sabahki aşağı hareket tamamen fake..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPanik basışı... Bomboş bi basış..
Sert yukarı alacaklar.. LONGa döndüm..
Göstergeler düşüşte dimdik durdu ayakta..
Pozitif uyumsuzluk resmen rönesans tablosu çizdi..
Akşama %2 civarı yeşil.. Belki de üstü bekliyorum..
4 Saatlik fiyat ve gösterge..
Yorum

Yorum