Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak bu GRAF mehemmede ait....

mody notumuzu artirdi....hekiki cavir gelsin istiyor....CAKIN 9700 E DEDI....

CAKACAKLAR YAWRIMO.

BU YUZDE 15 LIK DUSUSTUR....

bu yetmez derse CAVIR....MEHEMMED BOFAYA CAK 8800 DER...BUDA YUZDE 20 LIK BIR DUSUSTUR....

bak buda KEKO KAMIL...PARANIN TAHVILE AKISI....

KEKO KAMIL SIMDI DEGIL...EKIMDE...yanlis anliyanlara...

TAHVIL...hangi tahvil...o zaman cikartacaklari SUPER TAHVIL...FECII FAIZI VAR...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

KIM COK PARA KAZANDI....KUZU MU...DIGERLERIMI...

bi bakalim....

5 at once basladik ayrismaya...milletten...ayrisirken bu herif komple salak diyenler vardir....bi bakalim kim salakmis....

BORSA 3 DOLAR ENDEKSTE....DOLAR-TL 32.5 IDI....bu KUZU GELDI...DOLARLARIMI 32.5 TL DEN BOZUP MEVDUATA GECTIM....BORSADA HISSELERIMI SATIP MEVDUATA GECTIM....

HEDEFIM....1 MILYON DOLARIMI....1.3 MILYON DOLAR YAPIP TEKRAR DOLARA BINMEK...

NE OLDU.....

KUZU....1 MILYON DOLARI....1.2 MILYON DOLAR OLDU SATIP DOLARA DONSE...

BORSACI USAGLAR....3 DOLAR ENDEKSTEN 3.3 DOLAR ENDEKSE GELDIK....1 MILYON DOLARLARI...1.1 MILYON DOLAR OLDU...ODA DOGRU KAARTLARDA ISELER....

DOLARDAKI USAGLAR....YERINDE SAYDI...1 MILYON DOLARLARI....1 MILYON DOLAR GENE...

BORSADAKI USAGLAR SATMAZ....emme borsa onumuzdeki hafta 3 dolar endekse inecek....onlarda yerinde saymis olacaklar....

degerli ortaklarim....

ula namissizlar kiymatimi bilin....yogusam...ustunuzden bulldozer gibi gecer size jilete geviririm...

ne dedi....CEVDET BEY....FAIZ INDIRI MI MI....KASIMDAN ONCE MI....hasstirin dedi...

gidin kuzuyu okuyun....EKIMDE O MEVDUATTAN DOLARA GECER GECMEZ...FAIZI DUSURECCEGIZ DEDI....

uyarmistim....3.3 dolar endekste...satin...SATMAZSANIZ HAFTAYA 3 DOLAR ENDEKSTEYIZ DEDIM...

2.93 DOLAR ENDEKSTEYIZ....HEPSI ZARARDA ...KERIZ OLDULAR....

lem olumm....BU ALEMIN KRALI NE DIYORSA ODUR...

ne yaptik....5 aydir her AY yuzde 5 faiz aldik....yuzde 25 dolar bazlida kazandik...

ne yaptik....NISANDAN BUYANA....YAPTIGI CIKISI...TEPEDEN SHORTU CAKIP...tum kazanclarinida ellerinden aldik...

ELE BELE DEELLL...resmen yatirip iktik....kimi...SKENDERI....sucu ne....halkimi gaza getiri soymak.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

SUAN 400 PUVAN KARDAYIM...yarin 600 puvan kara gecersem....

kodugum 100 000 tl....150 000 tl oluyor...istesem alir cikarim....yuzde 50 karim oluyor...

beklersem....1280 puvan duserse....100 000 tl....200 000 tl olur....TIRLARIM ISTINYEYE DAYANIR...iki haftada parami ikiye katlayip giderim....KALANLAR SURUNSUN....beni irgalamaz....ben ...CEPCEGIZIME GIRENE BAKARIM.

PIYASA YAPICI VE DAVRANISLARI....takip edecegin tek seydir...baska hicbirseye bakmiyacaksin....

missal....40 tl den zor bela 55 tl ye EREGLIYI bassan piyasa yapici...tam orada...ALTUN BULDUK...ALTUN BULDUK.

diye inliyorsa...GOTUNDE FECI BIR KAZIK VAR DEMEKTIR.

MODY notu iki kademe birden artiriyorsa...CITI...2013 DEN BERI SATAMADIGI KAARTLARI OKUTTU DEMEKTIR.

incik....

bu tur seyler...NORMAL BIR VETAN EVLADINA HOS GELIR....

EMMEE....

KUZU NORMAL BIR VETAN EVLADI DEGIL KI....yaradilistan pust...REBBIM ELE YARATMIS.....
        bunuda SHORTUM....2 GUN SONRA MOODY NOTUMUZU 2 KKADEME ARTIRDI....o zaman yazmisim...usagin biri kuzu Yandi demisti...ona cugaben....O GARIBANDA YANDI...hakketti...cok sey biliyormus gibi davraniyor...HICBIRSEY BILMIYORDU.

demisim ki...LEM OLUMM...BU SATIN SINYALI...SHORTU ARTIRIN....turkiyede millet acliktan kiriliyor...bunlar not artiriyor.

Yorum

• bir bilmeyen
          Katılımcı
          • 21 Ağustos 2011
          • 93

uyarmistim....3.3 dolar endekste...satin...SATMAZSANIZ HAFTAYA 3 DOLAR ENDEKSTEYIZ DEDIM...

2.93 DOLAR ENDEKSTEYIZ....HEPSI ZARARDA ...KERIZ OLDULAR....

lem olumm....BU ALEMIN KRALI NE DIYORSA ODUR...

ne yaptik....5 aydir her AY yuzde 5 faiz aldik....yuzde 25 dolar bazlida kazandik...

ne yaptik....NISANDAN BUYANA....YAPTIGI CIKISI...TEPEDEN SHORTU CAKIP...tum kazanclarinida ellerinden aldik...

ELE BELE DEELLL...resmen yatirip iktik....kimi...SKENDERI....sucu ne....halkimi gaza getiri soymak.
          Okuyunca kahkaha attım. Racon böyle kesilir. Bu kadar altı dolu, haklı meydan okuma görmedim. Alem böyle delikanlı görmedi diyorsun ya haklısın, en azından ben görmemiştim. Abicim çok faydan dokundu bi kere daha sağol.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Okuyunca kahkaha attım. Racon böyle kesilir. Bu kadar altı dolu, haklı meydan okuma görmedim. Alem böyle delikanlı görmedi diyorsun ya haklısın, en azından ben görmemiştim. Abicim çok faydan dokundu bi kere daha sağol.

COK GUZELDI...gozlerim bugulandi...duygulandim.

hadi Parayla AMRIKILI FONA sattigim GLOBAL COKUS raporumda ki...TURKIYE analizimden bir kopya vereyim sana....

suan turkiyede herkez...MERKEZ FAIZLERI DUSURMEYE EYLULDE MI....EKIMDE MI BASLIYACAK DIYE IDDIALASIYOR...HEPSI YORUMCU BUNLAR...ANLI VE SANLILAR....

siki dur...incik....eyice siki dur....

benim raporum diyorki....TURKIYE EKIMDE YUZDE 5 FAIZ ARTIRACAK...ARALIKTA YUZDE 60 FAIZLI SUER BONO SATACAK...

ANAAAAA....BU NE BICIM IS....BU NE BICIM IKIS....

BU NEDENLEDE....BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERIM.

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

Lemn bu alemlerin 7 belaa guzusu, gazandigin paralardan azicik atesle fazla degil canim 10000 kagit gelem oralara.

Yorum

• mehmet.ozbilgic
                Katılımcı
                • 07 Haziran 2015
                • 74

Pirim yakıtın ortalığı süperrrrr

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

COK GUZELDI...gozlerim bugulandi...duygulandim.

hadi Parayla AMRIKILI FONA sattigim GLOBAL COKUS raporumda ki...TURKIYE analizimden bir kopya vereyim sana....

suan turkiyede herkez...MERKEZ FAIZLERI DUSURMEYE EYLULDE MI....EKIMDE MI BASLIYACAK DIYE IDDIALASIYOR...HEPSI YORUMCU BUNLAR...ANLI VE SANLILAR....

siki dur...incik....eyice siki dur....

benim raporum diyorki....TURKIYE EKIMDE YUZDE 5 FAIZ ARTIRACAK...ARALIKTA YUZDE 60 FAIZLI SUER BONO SATACAK...

ANAAAAA....BU NE BICIM IS....BU NE BICIM IKIS....

BU NEDENLEDE....BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERIM.
                  Dilim tutulur….

Ayarlarım bozulur böyle birşey olursa

Yorum

• Tuncer
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2022
                    • 2825

Bu japonya da ne biçim hareket yaptı ya

Göçerken yine ralliye kalktı çok zorsun finansal alem….

Kuzu emmi olmasa soyarlar bizi bu alemde

Yorum

• iremm
                      Aktif
                      • 01 Mart 2019
                      • 268

bakalım bist bugün başlayan tepki 1 günmü 2 gün mü sürecek
                      (bence 1)

Yorum

• iremm
                        Aktif
                        • 01 Mart 2019
                        • 268

Mehmet Şimşek: “Enflasyon yerçekimi gücüne karşı mücadele edemez, düşecek.”

bunu dün demiş. görmemişim
                        alem bu adam
                        (bu arada yerçekimi gücünden kastı hızlı fakirleşme ama onu öyle söylemiyor)

Yorum

• kurt
                          Tecrübeli
                          • 20 Aralık 2022
                          • 1361

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ben forex moreks bilmem. Bende fizikiside fazla yok ziynetlerden baska, ama madeni var. Uretilenden kendi payima duseni fiziki olarak alayim o vakit.

Svg.hayalım senin altın madeni hisseleri para yapacak ,çokk paran olacak inşallah...
                          Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
                            Tecrübeli
                            • 20 Aralık 2022
                            • 1361

Kısa vadeli biten düşüşün ardından hasar tespit çalışmaları basladı....

endeksin 9700-10200 konsalidasyonunda hisse bazlı ,bilanço bazlı hareketler olacak..Açıkcası güzel ve beklentili hisseler var..

Ama bunun yanında riskler ve pahalı hisselerde mevcut..PAİR TRADE için güzel zaman...
                            Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

Fed tek bir istihdam verisi bizi etkilemez diyor.
                                Tam resesyona kadar devam yani.daha dxy 120 olacak.parite 0.86

Yorum

Working...
                                X

Debug Information