bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
HA HA HA....korkma kaybolmam...sihhatim yerinde ise....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
eleyim ula....ben cokmeden 1 hafta once cokecegiz diyorum...millet coktukten sonar cokecegiz diyor....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu bir başka bu alemde..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
suan...HERKEZ KENDI GOTUNU PARNAKLIYOR....ben 16 temmuzda...KENDI GOTUNUZU BARNAKLIYACAKSINIZ DEMISTIM...albica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU hocamızın 16 temmuz da yazdığı yazı.
TRUMP a oyle bir enkaz devredecekler ki....TRUPM....vayyy mamina cakayim...KESKE HIC DOGMASAYDIM....diyecek.
BUYUK DONUSUM.....
yazdigim rapordaki basliktir....
tum serveti eline gecirmis olan yuzde 1 in...BASROLDE OYNADIGI BIR FILMDIR...yazari...senarijti...rejusoru kuzu dur....
bu film....COVID le basliyor....
SATINALMA GUCU TUKETILMIS....FIGURAN OSMANLAR....HALK...BU YUZDE 1 IN URETTIKLERINI SATINALACAK...TAKATTAN NASIL DUSUYOR....anlatiliyor....
ve diyor ki....
YUZDE 1 COK ZORDA....OLUMLERDEN OLUM BEGENECEK...
FED I....
AMRIKI hazinesini....
anlatiyor....
ve diyor ki....
BUYUK COKUS GELIYOR...ne FED...need AMRIKI HAZINESI care olamaz 2008 de ki gibi.....helicopterle para sacmak care degil artik....
ele bir rapor yazdim....ele bir rapor yazdim ki....
okuyan herkes....
KENDI GOTUNU PARMAKLIYOR.
Kuzu hocam bunu 16 temmuz da yazdı. Büyüksün kuzu hocam.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
cok tessekkurler ediyorum.....çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam çalıyor piyasalar oynuyor.
Bu forum kıymet bilenler için büyük şans.
Allah vergisi analitik zekası var. Bizlere alkışlamak düşer
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
cok saol birtanem....cok saol...sanada yuce rebbim uzun omurler versin....mcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterallah uzun ömürler versin kuzu.
23090ra98g cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
cok...cok tessekkurler ediyorum bitanem.kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternazar değer diye bu saate dek bekledim. Yine muhteşemdin sayın kuzu. Bu bilginin önünde saygıyla eğiliyorumYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ELE ETTIM....rebbim ele yaratmis bitanem....mertz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu emmi yine 12'den vurdu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tessekkurler....hepsi....hepimiz....ELIT INSANLARIZ....berkaraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok farklı çok. Öğrencileri de onun kadar iyi. Onları da takip ediyorum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Maşallah diyelim nazar değmesinkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
digger piyasalarda ki TALANIM bittimi....gelip yazacagim...cok doluyum.
nasildim ula gavatlar....ha ha ha
Yorum
-
[quote=kuzu;709138]tirlari yukledik....verdigim hedefe geldi 9700....
kuzu panic kurali....

evettt...bir kuzu klasigi daha izlediniz...10 gunde parayi 2.4 katina cikardim.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir kuzu klasigi daha izlediniz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
simdi ne yapacak....EYYY EVLIYAULLAH...GAVS...KUTUP...ALLAH DOSTU....
DERIM KI.....YARALARINI YALIYACAK...5 IS GUNU....
POZIZYON ALICAN MI....ALMAM MI ULEN.....

GRAFA BAK....10 200 ILA 9400 ARASI....fur-kac....
esas tepki koyacagi yer....8800....burada yuzde 20 tepki...MAL ALINIR TRADE UCUN...YATMAK UCUN DEELLL...
YUZDE 20 TEPKI ILE....10 600 YAPAR...O GADDIN.
onemli not....BU 8800...250 DOLAR ENDEKSTIR...DOLAR-TL 34.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU HALKIMI SOYAN PEZOYU....DONUNA KADAR SOYMAZSAM....namerdim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EVET...
usaglar....
yazma sirasi sizde....NASILDIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sn.KUZU bu kaçıncı soygun operasyonun oldu sayamadım ama şu bir gerçek bu alemde 1 numarasın başka söyleyecek bir şey yokkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEVET...
usaglar....
yazma sirasi sizde....NASILDIM.
Yorum
Yorum