Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Amacim seni kirmak ve kucuk dusurmek degildi. Bu konularda ahkam i cok iyi keserimde karsimda anliyacak birileri lazim. Ahkam kesmek istemedigimden TDK dan kopyala yapistir yaptim. Hastalarini, gerekli saygi gostermiyorlar diye tekme tokat dovuyormusun? Kaprislerden arinmak lazim.
buraya yazıpta insanları meşgul etme..bilgelikte taslama. senden öğrenecek değilim kime nasıl davranacaığımı..
bir demediğin kaldı : SİZ DOKTORLAR DÖVÜLMEYİ HAKEDİYORSUNUZ
de de rahatla..
yazmak istiyorsan özelden devam et..buradan sana cevap vermeyeceğim artık
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
buraya yazıpta insanları meşgul etme..bilgelikte taslama. senden öğrenecek değilim kime nasıl davranacaığımı..
bir demediğin kaldı : SİZ DOKTORLAR DÖVÜLMEYİ HAKEDİYORSUNUZ
de de rahatla..
yazmak istiyorsan özelden devam et..buradan sana cevap vermeyeceğim artık
sevgili doctor....
yillardir beraberiz...cok deger verdigim ve cok sevdigim birisin....arada bir seni kizdirmak....bana derin bir zevk veriyor....buda beni tedavi ediyor....senin gorevinde insanlari tedavi etmek degil mi?
niye kizdin....zerarin buyuk mu....
RONTGENCI....hakaret degil...ILTIFATTIR....
nedir rontgenci....GORUNMUYENI GOREN INSANA RONTGENCI DENIR....yani digger insanlardan ustundur....iki sozluk anlamida bu tarifi ozetler....
seni kizdiran....galiba ikinci sozluk anlami....
soyle dusun....CIRKIN GIYINMIS BIR KADIN....HEPIMIZ GORUYORUZ KADINI...VE COK CIRKIN DIYORUZ....
emme biride varki....o kadini dus yaparken goruyor...ve bakiyor ki....KADIN ILAH GIBI GUZEL....
hangi bilgi degerli....
hepimizin gordugu cirkin giyinmis kadinin cirkin oldugu yargisi mi....
yoksa...rontgencinin gordugu....ILAH GIBI KADIN YARGISI MI....
bak....kotu anlaminda bile...RONTGENCI....BILGELIK VE AKILLILIK GOSTERGESIDIR.
DOKTORLUK....TUM MESLEKLERIN EN YUCESIDIR....
tum insanlar....doktorlarin kendileri dahil....
BIR GUN BIR DOKTORUN KUCAGINA OTURMAK MECBURIYETINDEDI....
DOKTORLARIN KUCAKLARI....KUTSALDIR....
emme....
yog kuzu ipnesi UZUR DILE benden....BEN RADYOLOG um diyorsan....
UZUR DILERIM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YATIRDIM IKIYORUM....canimi acitmadan ik deyyuzzz deyiyor emme....gulagasmiyorum.....
doktorun gonlunu al...kizmis gavat....degerli bir dostumdur.
BEN GULAGASMAM....ya param iki kati....yada basabas kaparim dedim...ipneye.
....yuzde 5 lik dususler ve cikislar....ALLAHIN EMRI....
nerden biliyon kuzu diyorsan....
RONTGENINI CEKTIM....gorunmuyeni gordum derim....
ha ha ha....sana bulasmadan duramiyorum doctor.
IRAN....ve sia milislerin....gazze de ki EHLI SUNNET MUSLUMANLARA yardim etmesi....ve bunu sunni halklarin gormesi....
SUNNI ISLAM ULKELERINI YONETENLERI....COK ZORA SOKTU....
basta TURKIYE....netice itibari ile daha 5 yil once ERDOGANI islamin halifesi ilan etmisti AKUPE....
BIRSEYLER YAPMAK DURUMUNDALAR....YOKSA....DIN ELDEN GIDECEK...
ENDEKS DESTEGE GELDIGI BUGUNLERDE....AKUPE nin IRAN gibi davranmasi....
bunun DESTEGE ne yapacagini izliyoruz....
AKUPE nin bu zora dusmus halinden....PARA YAPMAK UCUNDE SHORTUM.
BOFA daki yahudiler....satiyor....sata sata destege geldiler...GRAFIMA BAK...TIPIK MALDAN CIKMA GRAFIDIR...
CESARETLERI VAR MI....
uc savasi incele derim....
BEDIR...
UHUD....
HENDEK....
Yorum