akıncı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
onun ne dedigi veya demedigi onemli degil...PARA KAZANMAYA BAKACAKSIN...guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterreis hem öle ,hem böle demiş.
hagisi acaba.?
suanda iki pozdayim....ikiside para yaziyor...DOLARDAYIM...VE VIOP SHORTTAYIM....
dolarda bir dediginden...VIOP shortta obur dediginden para yapiyorum...
ne dedim...PARA YAPMAK BENIM ISIMDIR...yorum yazmak deelll....
Yorum
-
tumunu kapattim...6050....350 puvan karla...TERSE DUSTUGUM POZDAN CIKTIM...akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu panic kurali...bunlari override yapar...5940 da tumunu kapatirsin....500 puvan karla cikarsin...
tayyip bey...patron benim dedi...gerisi lagalugadir deedi....
5940 NEREDEN BULDUN KUZU...tepe VIOP ta 6600 du...yuzde 10 dus 5900 eder....
suan...6050 deyiz....
tayyip bey konustu...olusan panic yeterli idi....
tek pozdayim artik...DOLAR...onda bekliyecegim.
STOP LOSS yapmadan nasil furusulur...bunu ogretmekti amacim....YORULDUM....EMME...OGRETTIM.
Yorum
-
simdi...tum vaktimi sevgili SIYRIK GACIMA verecegim....hakediyor...ecaip romantic numorolar hazirladim usaglar...gaciyi dondurma gibim ERITMEZSEN NAMERDIM...bu pozu kapattim...gari isim yok...ISSIZ BIR ROMANTIC OLARAK MEKSIKAYI GACIMA SATINALACAGIM.
Yorum
-
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Bist teknik olarak çok zayıf.
3500 e kadar inmesi lazım,ama bakalım .
Faiz artıracaklar.piyasa ile adını koymaları lazım.
Dolar bu arada insede tekrar 24 e gelir.
Dalgalanacak işte.klasik duruma dönecek.
Ortodox.
Doların bir süre daha yukarı gideceğini sanmıyorum.
Şimdilik devalüasyon bitti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
1950 lerden 1970 e dogru gidisat var. 1940 yoluna beton dokmusler hocam.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün 1940 ı kırıp 1800 e yollanacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Fed pas geçerse daha kötü para basılacak önü açıldı demek değil mi yani ne kadar para o kadar enflasyon enflasyonu ilk ne fiyatlar altın bence öyle bişey olursa ons 2400 e uçarguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFED’in bu akşam pas geçme ihtimali çok büyük.
Allah Allah ne sebep olacak bu onsa da düşecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiGüneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
Yorum