Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Emmi yatırdın diktin gene
Ben borsaya bakıyorum yükseliyor sonra ne güzel gidiyor diyor sonra oturuyordum şimdi kasım ayını bekliyorum sarılmışım yastık altına kasım ayını bekliyorum sizde öyle yapın yükseliş görünce bi turnatın sonra alım hissi geçiyor
Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Ons, guzu basta olmak uzere buyuk para cogu teknikciyi kusbasi yapti. Sari gacinin cilvelerine doyum olmuyor. Guzu bu sari gaci isine girmiyor. Bir girse varya guzuyu kistiracaklar ve sorusacaklar iki okkalarin mi canin mi?
Ons, guzu basta olmak uzere buyuk para cogu teknikciyi kusbasi yapti. Sari gacinin cilvelerine doyum olmuyor. Guzu bu sari gaci isine girmiyor. Bir girse varya guzuyu kistiracaklar ve sorusacaklar iki okkalarin mi canin mi?
Bugün 1940 ı kırıp 1800 e yollanacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
YEDDI CEDDINLEDEYIZ...6300 KIRILDIMI...elindekiler kadar shortla...PIRAMITLEME BU....100 puvan dustumu piramitleri kappa...100 puvan kari elindeki maliyete ekle....MALIYETI YUKSELT....6300 du maliyet...simdi 6400 oldu KENE....
ELIMDE....6400 maliyetli KENE var...ve YEDDI CEDDINLEYE devam...
tekrar shortlama yerim 6300....KUZU KURALLARINI AYNEN UYGULUYACAKSIN...ACGOZLU OLMUYACAKSIN...FIKIRDEGISTIRMIYECEKSIN...
HEDEFIM NE...SOKTUGUM PARAYI IKI KATINA CIKARMAK....
yazarken...VIOP 6175 de idi....dahada dusecek diye kuzu kuralini cignersen..TARRAGIMI YERSIN.
Yeddi ceddinledeyiz...6300 kirildimi...elindekiler kadar shortla...piramitleme bu....100 puvan dustumu piramitleri kappa...100 puvan kari elindeki maliyete ekle....maliyeti yukselt....6300 du maliyet...simdi 6400 oldu kene....
elimde....6400 maliyetli kene var...ve yeddi ceddinleye devam...
Tekrar shortlama yerim 6300....kuzu kurallarini aynen uyguluyacaksin...acgozlu olmuyacaksin...fikirdegistirmiyeceksin...
hedefim ne...soktugum parayi iki katina cikarmak....
Yazarken...viop 6175 de idi....dahada dusecek diye kuzu kuralini cignersen..tarragimi yersin.
kuzu panic kurali...bunlari override yapar...5940 da tumunu kapatirsin....500 puvan karla cikarsin...
5940 NEREDEN BULDUN KUZU...tepe VIOP ta 6600 du...yuzde 10 dus 5900 eder....
suan...6050 deyiz....
Sayın Kuzu,
Tayyip Bey patron benim dediğine göre şimşek ve gaye vitrin demek olur ki bu da sizin 3200 hedefinize yolu açmaz mı?
Ayrıca daha önce de buraya yazmıştım, KKM'nin hazineye yükünü azaltmak için en azından yaz sonuna kadar dövizi baskılamak istemeyecekler midir?
Bu amaçla da önümüzdeki hafta faizi yükseltme kararı alabilirler mi?
Bu konudaki görüşünüzü de merak ediyorum.
Tayyip Bey patron benim dediğine göre şimşek ve gaye vitrin demek olur ki bu da sizin 3200 hedefinize yolu açmaz mı?
Ayrıca daha önce de buraya yazmıştım, KKM'nin hazineye yükünü azaltmak için en azından yaz sonuna kadar dövizi baskılamak istemeyecekler midir?
Bu amaçla da önümüzdeki hafta faizi yükseltme kararı alabilirler mi?
Bu konudaki görüşünüzü de merak ediyorum.
Sevgiler, saygılar...
DIKKAT ET....YORUM YAZMIYORUM...YAYILIR...eylemlerime bak hep.
Yorum