Ziraat viopta ve tahtalarda olaya girmiş sanırım varlık fonunu devreye sokacaklar
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Nerde kalmıştık..En son DÜZELTİYORLARDI....
Teknik analiz üstadları ,duayenler ne diyordu..MALINIZI KAPTIRMAYIN..Üstünde yazıyor biliyoruz bu bir DÜZELTME.
Bu nasıl DÜZELTME kiremitçi üstadlar...ÇOK FENA DÜZELTİYORLAR emin misiniz..( yeni uyandı sürü )
11088 ZİRVESİNDEN 9986 ya sadece ÜÇ HAFTADA ..( viop 12748 den 11145'e..) Hızlı ve çok ciddi para..
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Yarın yani SALI üç haftalık senaryom bitiyor..Benim mesafem ve dolayısıyla senaryolarım üç hafta..
Senaryolarımda herşey dahil..Bahane yok..Saha çamurdu , hakem penaltıyı vermedi yok..
Şimdi soru şu : Üç hafta uzayabilir mi ? Bundan sonra ne olabilir ?
sevgi ve saygılar .Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
AYNEN DEDIGIM OLDU....OYDU OYA GIBI...
kim oydu....
git HEDEF FEYZA topigimi oku.....
aldi....2021....turk hava yollarinin yuzde 5 ini....tupo...kchol filan....
geldim....HEDEF FEYZA DEDIM....
satacaklar....kakacaklar....OYACAKLAR DEDIM....INANMADILAR....
OYDULAR OYA GIBI.....KOYDULAR GEBE BIRAKMAK UCUN...
HERKEZ....kuccuk yatirimci....INIM INIM INLIYOR....
daha bu neki....
karsinda...BLACKROCK VE VANGUARD VAR....
git hedef 300 000 topigimi oku...bu yawrilerin nemen IPNE olduklarini anlatmistim...
simdi....GECIRIYORLAR....
kime....
kuzuya mi....
yoggg olum kuzu onlarla girdi 2021 de....onlar satmadan cikti aralik 2022 de...
AKLIEVVELLERI IKIYORLAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
burada bahsettigim yuzde 25.....yetmezse yuzde 35....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYUZDE 25.....TEPEDEN...YATAY TREND ALT DESTEGI....yani....8250...
bu rakkam....SIRKET SAHAPLARI UCUN ONEMLI RAKKAMDIR....
ote yandan.....EKONOMIYI YONETENLER UCUN.....ENFLASYON ONEMLIDIR....
ENFLASYONU DUSURMEK ISTIYORLARSA....BORSA YUZDE 35 GOCMELI KI....ENFLASYON DUSSUN....7150 DIR.....
EKIM AYINDA BU RAKKAMDA OLURUZ....
NEYI HISAPLADIM....
6 AY TL MEVDUATTA YATIP YUZDE 50 FAIZI ALIP....
BORSA GOCUNCE....GELIP KAARTLARI ALIP....GOCUSU DURDURUP
ULKEMIZE FAIDELI OLMAK HEP ANA AMACIMIZ OLMUSTUR....
bizler....karincayi ikeriz....emmeee....belini incitmeyiz.
BLACKROCK ve VANGIURD gocusu boyle sonlandirir....
ve....
yetmez bu...burasi destek...AL AL AL...diye uc kez ALDIRIR...yukari giderek....TEKRAR YUZDE 20 GOCERTIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
millet dolarini bozup borsaya ve mevduata geliyor....
yabanci akin akin borsaya geliyor....
bunlarin hicbiri yokken....HEDEF FEYZA diyen biri vardi....
bunlar olurken....borsayi sat....dolari boz tl mevduata gir diyen kisi....AYNI KISI...
biribirine zit....IPNE BU YAW....
kim ki o yaw...
KUZU.
YOGGG ULA YOGGG....
tektir o....kutuplarin KUTBU...gavslarin GAVSI....
gorunmuyen ve bilinmiyenle YATIP KALKAR....
hergun kicini EVLIYALARA yalatir...ABDESTINI OYLE ALIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MUSTERI YOKSA....borsada....HEDEF FEYZADIR....
MUSTERI COKSA.....borsada....HEDEF YERIN DIBIDIR...
by KUZU.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KODUM TAHVILE 10 MILYAR....
onu pankama teminat verdim....aldim 10 milyar kredi....GIRDIM BORSAYA....
BU HANGI BORSADA OLURSA....O BORSA MUTLAKA IKILIR....
by KUZU.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bunlari gormusse....FINANSAL ARENANIN GAVSI....KUZU EFENDI HAZRETLERI,KUDDISI SURRUHI...RADYALAHU AND...
O BORSADAN MERMI HIZIYLA KACAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EVETTTT...KONUT FIYATLARI YARIYA NE ZAMAN INECEK....
enflasyon hedefi yuzde 25 derse SIMSEK....KONUT YIKILIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BAS BAS PARALARI LEYLAYA....BI DAHAMI GELECEGIZ DUYNAYA...
donemi bitti....
YENI VERGILER,HARCLAR,ISSIZLIK TAVAN....
donemi basladi.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Suan ne yaptilar..BORSADA..turk yatirimcidan 40 milyar aldi ciktilar....40 milyar uctu...bu paranin sahaplari gariban artik....harcama yapmalari imkansiz....ALDIKLARI 40 MILYAR TL TAHVILE GIDECEK 2 YIL MINUMUM......ORADA BEKLERKEN BORSA COKECEK KI....GELSIN YENIDEN ALSIN...yurt disina cikmiyor...CIKMIYACAKLAR 5 YIL.
enflasyon dusecek....aninda konutu iker.
TURKUN YIGIT OGLU....
sana ogretilen hersey...senin kolay ikilmeni saglar....
IKENIN BILDIKLERINI OGREN.....ki kimse sana IKIK diyemesin...cunki bilirsen...ASLA IKILMEZSIN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum