11500 tekrar şort....
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
11650 den açtığım şort poz.lardan kolay 150 puan aldım...
11500 de birkaç kez fake yaptı..hepsine iştirak ettim...
short devam ediyorum..
özet analiz yukarda...
sevgi ve saygılarYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
tebrikler sn.kurt ,
çok takdir ediyorum, gayet kıvrak yerinde ve zamanında hareketler,
benim gibi çilehane ye hiç girmiyorsunuz
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
31 mayıstan bu yana ,sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk sarı çizginin daha 3 te 1 ini aldık aşağıya , 3 te 2 si mevcut daha .
dolar freeze artık ,
ne kadar çok ons çıkışı o kadar çok yumuşak iniş bistte.
2325 dolar ons aşağı kırılmadığından , beklediğim bloody düzeltme rafa kalktı şu aşamada.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
uçurtmayı vurmasınlar vizyona girdi nihayetsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen katılıyorum ,
aşırı fiyatlanmış bir ton xu030 hissesi olduğu kadar ,
artık son bir aşağı tıkı kalmış çok güzel xu030 hisseleri var .
zaten bu xu100 rallisinde thy ile çıktık resmen,
bist100 ün adı THY100 olmak üzereydi .
yeni thy yada thyler kim olacak bendede asıl soru bu?
mesela büyük parayı, THY de artık poz alırken şu şekilde hayal ediyorum.

çoktan çok giderin baş rol oyuncusu aynı zamanda.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Orada destek var , kırılırsa altında şurada ve dahi burada destek var...kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDÜZELTME bitti mi..yoksa düzeltenler , düzeltmekten yorulup mola mı verdi..Eğer böyle ise bir sonraki düzeltme ne zaman...
Yok düzeltme bitti ise..Yükseliş başlıyor mu ? yoksa sadece tepki çıkışını bize yükseliş diye yutturuyorlar mı ?
Yükseliş olurSA ,hangi hisseler avantajlı..Enf.muhasebesi koca holdinglerin kazancını alırken,başka şirketlere vermeye devam edebilir mi..
Kim söylüyor bunları 11088 'den itibaren ( viop 12748 'den itibaren ) 2.5 haftadir düşen piyasada DÜZELTME diyen teknikçi ÜSTADLAR..
DÜZELTME bitince yükseliş devam edecek diyen TEKNİKÇİLER..
DÜZELTME bitmeyip ,yükseliş başlamayınca aşağıda destekler arayan.Efendim şurası kırılırsa ,altında burası var diyen KİREMİTÇİ ÜSTADLAR.
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
O zaman kiremitçi üstadlara soruyorum 11088'den aşağıya düşüşe neden düzeltme dediniz..ÜSTÜNDE DÜZELTME mi yazıyordu..
Adamlar bizi DÜZELTİRKEN neden sorun yok ,bekleyiniz , MALI KAPTIRMAYINIZ dediniz..
Bir iki gündür ortalamalar aşağı kesti demek TEKNİK ANALİZ midir..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
JEOPOLİTİK gelişmeler hızlanarak devam ediyor...
Haberlerde F 16 satış işleminde anlaşma tamam deniyor..
Bende yarın daha iyi fiyatla açmak için 11470 den şort pozisyonumu kapattım...( aç kapa ,artema oldu bugün )
Yarın yeni bir gün...
Her gün yeni bir gün..
sevgi ve saygılar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Onlarin vercekleri f16 lari yirim.
F35 verseler, cigli hava ussunde ucursalar nafile artik.
Her turlu pozitif haber , lonngcu yemi , mazut yemi bu saatten sonra.
Ama bu gun besmele cekip ,spota giris yaptim begendigim kaartlar icin, hangisi duserse artik hedef bolgeme nasip.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Kemal Erdem bey,kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradam foruma surekli ettigi edepsizliklerden oturu az bir ceza almis onuda sil diyorsunuz sayin kuzuya oylemi?
bunun ongoruleri sizin icin cok faydali ise madem mesaj var telefon var iletisime gecseniz adaminizla olmazmi?
bu forum ahalisi onun kufurlerine tahammul etmeye mahkum mu?
Küfürlü konuşmasını onaylamıyorum ancak önemsemiyorumda,
Benin için esas olan trendi doğru tahmin ediyor olması.
zaten forum sahibi cezasını yazmıştı.
saygılarımla
Yorum

Yorum