Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Çakırmetin çok teşekkür ederim..13000 abartı olur..ama olursada stopum belli...
şort maliyetim 12700 'e yakın...sistem trade yaparak çok iyi maliyet elde ettim...
an itibariyle 12430 üstü şortlar için kısa vadeli sıkıntılı diyor saatlik sistemim...
aşağıda 12340 destek konumunda , 12340 altında şortlar daha rahat gibi..
12430 kısa vadeli trade açısından önemli..Paylaşmıştım...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12430 şort....tekrar 1/2 poz..
12410 'dan bir parti şort kapattım....tekrar 1/4 poz..
günlük iyi bir trade kazancı birikti...maliyetim çok güzel oldu.....
artık sadece majör tradelerimi yazarım..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
12498 şort...yeniden 1/2 poz....
şort pozisyonumla ,şort trade ederek puanları alıyorum..
Sn.Çakırmetin ise long trade ederek kazanıyor..
trend yoksa , borsada long -şort trade edilebilir..
önemli olan alım-satım rakamları , seviyeleri...bugün lon/şort tradeye güzel bir örnek..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12498 şort...yeniden 1/2 poz....
şort pozisyonumla ,şort trade ederek puanları alıyorum..
Sn.Çakırmetin ise long trade ederek kazanıyor..
trend yoksa , borsada long -şort trade edilebilir..
önemli olan alım-satım rakamları , seviyeleri...bugün lon/şort tradeye güzel bir örnek..
12430 'dan bir parti şort kapattım...
yeniden 1/4 poz...
süper trade oldu...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Yurt dışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 17 Mayıs itibarıyla: -232,7 milyon USD
TCMB'den yapılan açıklamaya göre, Türk lirası mevduat ve kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarına uygulanan zorunlu karşılık oranları artırıldı. Zorunlu arşılıklar 24 Mayıs 2024 tarihinde tesis edilecek..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
CARRY TRADE
Yurt dışı yerleşikler DİBS stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 17 Mayıs itibarıyla:+ 1 milyar 339, milyon USD
Yurt dışında yerleşiklerin DİBS alımı son 8 haftada 5,8 milyar doları aştıYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12430 -12465 kısa vadeli trade bantı..
12360 destek , 12500 direnç
12430 altı viop zayıf..bence..
12465 şort...tekrar 1/2 poz...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12465 şort...tekrar 1/2 poz...
12380 'den bir parti şort kapattım...yeniden 1/4 poz...
maliyetim 12750 , hedefim ve stopum belli..
short devam...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum