Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD bazlı grafiklerde 327 usd ile ,323 direnci üstünde işlem görüyoruz..
Artık üç varyant var..
1.Kırılan 323 direnci üstünde başlayan yükseliş devam edebilir..
2.Kırılan 323 usd direncine yükseliş onayı almak için gelip ,tekrar yukarı devam edebilir..
3.Boğa tuzağı..( yani 327 ve üstünden başlayan satışın hızlanarak 323 usd altına inmesi..)
Analiz yukarda...2.ve 3.senaryolarına trade ediyorum..( ikisine birden )
u100Endeks dün 344 usd gördü..hedefim 323 usd ve altı..
Bana göre bist için 10355 üstü , viop için 11.740 üstü aşırı alımdır..
Şort trade ederek hedefe gidiyorum..Yani hedefim küçük değil..( 12300 den bir parti kapattım 1/4 poz.şort. yukardan tekrar açacağım.. )
Senaryoda sapma olursa stopum şu an cari fiyatın 250 puan üstünde olan maliyetim..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Soldaki 4.5 dolardaki boşluğa dikkat. Orayı kapar diye düşünüyorum. 11 sene oldu.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbist 100 dolar bazlı
koptu gidiyor..5-6 ayda belki 500 usd
Yorum
-
vadeli endeks kontratında şort pozisyonum kar yazarken aynı anda iki hisseden oluşan portföyüm % 3 primli işlem görüyor..
Sizlere satmayacağımı söylediğim hisselerim
ucuz malda trade edilmez...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
usta yazmadın gittin o hisseleri , es kaza şortlucaz ve falan kaza yapmayalım .kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervadeli endeks kontratında şort pozisyonum kar yazarken aynı anda iki hisseden oluşan portföyüm % 3 primli işlem görüyor..
ucuz malda trade edilmez...
bu günün % 3 leri
TKFEN ( gerçekten ucuz ama bir düzeltme istiyor bence )
KORDS ( güzel kağıt ama sabancı kağıdı alınmayacağını bilicek kadar tecrüben var, bu koçta olsa 1000 1500 tl eder )
SKTAS ( benim eski barbut hissem şu an yok )
LOGO
BAGFS
en azından bunlardan birimi , başka soru yok

benim bir efsane 7 lim var.
hiç biri elimde yok şu an fırsat verirse almayı düşündüğüm.
GOODY + KARSN + LOGO + ENKAI + INVEO + BAGFS + PARSN.
bu arada , nihayet ons TOR un çekici yemiş.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervadeli endeks kontratında şort pozisyonum kar yazarken aynı anda iki hisseden oluşan portföyüm % 3 primli işlem görüyor..
ucuz malda trade edilmez...
ucuz malda trade edilmez..
trade edersen malı kaptırır arkasından bakarsın..
sadece kazancını kesmekle kalmaz , hisse yükseldikçe metabolizmanıda bozarsın..
yaşayarak öğrendim..Bedelini ödedim...
Endeks trade ile HİSSE keşfetmek FARKLIDIR..
bana gör kelepir olan iki hissemi satmayacağım..Ama endekste şort pozisyonum var...
sevgi ve saygılar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12400 şort.....
yeniden 1/2 poz..
12335 den bir parti şort kapattım...
1/4 pozisyon şort devam..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12335 den bir parti şort kapattım...
1/4 pozisyon şort devam..
12375 ort.ile şort ve yeniden 1/2 pozisyon şort devam...
sabah açılış puanımı alarak siftah yaptım...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12375 ort.ile şort ve yeniden 1/2 pozisyon şort devam...
sabah açılış puanımı alarak siftah yaptım...
tekrar bir parti 12235 den şort kapattım...
1/4 pozisyon...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum