bankalar yine tavan vay be
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
3.40 dolar endeks. Devam. Koç biter bir düzeltme gelir başka hikayeler verilmeye başlanır.
Dolar lı mı dolarsız mı 4.5 dolar demiştik.
Dolarsız yapacaklar gibi duruyor. Daha hızlı daha çabuk olur.
Tepelerde indir bindir yoğurma ile de bir süre geçirmeleri gerekecek.
Yorum
-
Karı realize edip, doları da ucuzdan almak önemli...sizce sonbahara kadar bekleme riskini alırlar mı...yoksa borsayı ucurup, ķarı alıp, turizm sezonu bitmeden 32 lerden dolara parayı gömerler mi...kolaylıklargundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.40 dolar endeks. Devam. Koç biter bir düzeltme gelir başka hikayeler verilmeye başlanır.
Dolar lı mı dolarsız mı 4.5 dolar demiştik.
Dolarsız yapacaklar gibi duruyor. Daha hızlı daha çabuk olur.
Tepelerde indir bindir yoğurma ile de bir süre geçirmeleri gerekecek.
Yorum
-
üçüncü parti şort...12700
şort maliyetim 12.550.......
Hafta sonuna kadar açacağım şort pozisyonun 3/4 ünü ykb haberi ardından banka ve holdinglerdeki yükselişle bir günde açtım.....
Senaryoya devam edeceğim..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Bu işler bugünden yarına olmaz diye düşünüyorum. Haziran geldi. Bence en azından bir sonbahara kadar böyle gideriz diye düşünüyorum. 2018 3.20 dolar müthiş büyük direncini de çoşku ile geçirdiler. 3.40 dolardayız.Cezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarı realize edip, doları da ucuzdan almak önemli...sizce sonbahara kadar bekleme riskini alırlar mı...yoksa borsayı ucurup, Ä·arı alıp, turizm sezonu bitmeden 32 lerden dolara parayı gömerler mi...kolaylıklar
1.5 dolardan beri çökecez şarkıları eşliğinde geldik buralara.
Bu mallar dağıtılır mı dağıtılmaz mı.
2003 2008 rallisinde yabancının aldıklarını dağıtması seneler sürmüş idi.
2008 2010 2013 5 dolar tepeleri ardından 2018 e gelindiğinde yüzde 72 lerden yüzde 20 lere düşmüş idi yabancı payı.
O zamanlar kuzu ile de tartıştık Bu mallar tvf ve yandaşları tarafından toplanıyor belli demiş idik.
Yerli ve milli hesaaaaabı.
Şimdi bu mallar teslim edilir mi edilmez mi.
Her ne kadar 4.5-5 dolar hedef desem de. Bu mallar orada da teslim edilmeyebilir. Borsa artık güzel bir oyun alanı oldu yerliler için.
Kim vazgeçmek isterki bu alandan.
İndir kaldır.
Kaldır indir.
Akıyo maşallah.
Yorum
-
Sabah, hiç te youtube de böyle şeyler izlemezken birden karşıma çıktı.. hazır yeri gelmişken bi göz atmak isterseniz diyerekten paylaşıyorum… videodaki konu, 2001 krizi..
Yorum
-
Endeks %3 yukarda....
Bankalar , birkaç holding ve birkaç u30 hissesi dışında hisseler yükselmiyor...
yabancı dayanak varlık ( u30 ) hissesi dışına çıkmıyor.. dayanak varlık ,pay vadelilerinde ve özellikle banka pay vadelilerinde long...
yabancı bu yükselişte özellikle bahsi geçenlerden çok para kazandı..Banka pay vadeli şortlayan yerlileri bitirdi...
Ve endeks kontratında ciddi para yaptı.....
yabancı için şimdi sıra kazanılan paranın cebe alınmasında..
senaryo 2 ve 3 içinde bunlarda var...
son parti short için bekliyorum..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüçüncü parti şort...12700
şort maliyetim 12.550.......
Hafta sonuna kadar açacağım şort pozisyonun 3/4 ünü ykb haberi ardından banka ve holdinglerdeki yükselişle bir günde açtım.....
Senaryoya devam edeceğim..
12450 den bir parti kapattım.....
tepkide yukardan FULL şort açmak istiyorum...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12450 den bir parti kapattım.....
tepkide yukardan FULL şort açmak istiyorum...
12550 şort........(100 puan cepte ) 3/4 poz.devamYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Düzeltme veya boğa tuzağı farketmez...
düzeltme ise 500 puan...( 12100 )
boğa tuzağına dönerse 1500 puan isterim..(11100 )
3/4 pozisyon 12600 maliyetle ( al-sat kazancıyla ) şort devam ediyorum...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
Yorum