kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
VAKTIM YOK....bunu inceleyin....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEVETTTT....EN SON NE ONERDIM....
borsayi sat....dolari sat....Aylik TL MEVDUATA YAT dedim....
BUNU YAPTIM....ve gittim....
bunu niye yaptim....
CAVIR...VE SUNNETLI CAVIR...
londradan....
dolar dan tl ye SWAT ile gececek....3 aylik ve 6 aylik vadelerle....
bu bir CARRY trade....
bununla DOLAR-TL yataya cakilacak....tl de yuzde 55 faiz alacagiz...
ELEDE OLDU....TL de yuzde 55 faiz aliyoruz....dolar-tl 32 de yerinde sayiyor...
YA BORSA....onda cavir ve sunnetli cavir....ON YILDIR CITI VE DOYCE TAKASINDA zararina tasidiklari...MALLARI SATIP CIKIYORLAR...bu miktar borsanin yuzde 30 u kadar.
ne yapti kuzu....
1 dolar endeksten borsaya girdi...HEDEF FEYZA DEDI....bekledi....3 dolar endekse cikti borsa....hedef feyza bu dedi....borsayi satti....
18 tl verip dolari aldi ve yatti....36 tl den bozaceyim dedi....KULAGINA BILGI DEGDI.....SWAP...CARRY TRADE...hemen buraya yazdi....elimdeki mallari yuzde 6 karla satiyorum....dolarlari bozuyorum....HEPSINI YUZDE 55 FAIZLE TL DE TUTACEGIM 6 AY DEDI....
VEEEEEE.....
TUTUYOR.....
sonar bunlari satip 30 tl den DOLARA GECIP YATACEGIM....DOLAR-TL 72 PANGINOT OLDUMU.....bozup tumuyle 0.80 CENTTEN TUMUYLE BORSAYA GIRECEGIM....HEDEF FEYZA-2.
moshe nin oglu....hala tutuklu....buraya az ugrarim....
vekilim.....KURT....bulasani yakarim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
satabilmesi ucun....ALMASI GEREK...aliyi satiyor...veliyi aliyor....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi yabancı takası yüzde 40 geçti nasıl satıp çıkıyor bu gavurYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
anti-semitizm....
bu bir KANUN....yahudiler aleyhine konusamazsin....hapis var ucunda...isten ve okuldan kovulmak var...
BUNA RAGMEN....
yahudiler....benim professor arkadaslarim....yahudi ogrenciler....bu protestolarda...BASROLDELER.
ISRAEL deki DINCI hukumetten nefrat ediyorlar....
tutuklananlarin yuzde 80 I yahudi....
DAVALAR KOMIK....yahudiye diyorsun ki...niye yahudi dusmanligi yapiyorsun...der demez...ben KICIMLA GULUYORUM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BILIYORSUNUZ...ben ARAPLARI sevmem...birinci dunya harbinde....ingilizlerin yanina gecip....osmanli halifesine karsi cihad ilan ettiler....
dedemin 3 kardesi....kudusle sam arasinda olan DARADA bu araplar tarafindan sehit edildiler...komutanlari BINBASI ISMET INONU idi....
emme....VICDANIM HAKSIZLIGI KALDIRAMIYOR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TURK FINANSAL ARENADA....TL MEVDUATI ONERDIM....6 AY SUREYLE....
borsada ise....HANGI KAARDI CIKARTIR....HANGISINI DUSURUR BILEMEZSIN...
GARANTI OLAN TL MEVDUATTIR....
1 MILYON DOLARI 32 TL DEN BOZ....32 MILYON TL EDER....BUNU 6 AY YUZDE 50 FAIZDE TUT....YUVARLAK 8 MILYON TL EDER....PARAN 40 MILYON TL OLUR....DOLAR-TL 30 A DUSER...BOL 30 A...BIR MILYON UCYUZELLIBIN DOLAR EDER....
1 MILYON DOLAR KODUN...
6 at sonar....
1 milyon 350 000 dolar aldin ciktin....FECI PARA.
1 at once yaptik...faiz isliyor....dolar-tl hala 32....
AKILLI PARA BUDUR.
ONUMUZDEKI 6 AY....YAZ AYLARIDIR...
TURIZMDEN DOLAR GELIR....ISITMA OLMUYACAGI UCUN...DOGAL GAZ VE PETROL GIDERI DUSER...
bu iki sey ve digerleri....dolari 30 ve altina cakar...
hayatim boyunca...ELIMDEKINI KORUMAK ANA PRENSIBIMDIR....GARANTI KARI GORDUGUM AN.....MACERACI KARIN PESINE DUSMEM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bu sürede para faizde erir düşüncesi insanları borsaya mahkum ediyor adamlar bu algıyı güzel işledilerkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTURK FINANSAL ARENADA....TL MEVDUATI ONERDIM....6 AY SUREYLE....
borsada ise....HANGI KAARDI CIKARTIR....HANGISINI DUSURUR BILEMEZSIN...
GARANTI OLAN TL MEVDUATTIR....
1 MILYON DOLARI 32 TL DEN BOZ....32 MILYON TL EDER....BUNU 6 AY YUZDE 50 FAIZDE TUT....YUVARLAK 8 MILYON TL EDER....PARAN 40 MILYON TL OLUR....DOLAR-TL 30 A DUSER...BOL 30 A...BIR MILYON UCYUZELLIBIN DOLAR EDER....
1 MILYON DOLAR KODUN...
6 at sonar....
1 milyon 350 000 dolar aldin ciktin....FECI PARA.
1 at once yaptik...faiz isliyor....dolar-tl hala 32....
AKILLI PARA BUDUR.
ONUMUZDEKI 6 AY....YAZ AYLARIDIR...
TURIZMDEN DOLAR GELIR....ISITMA OLMUYACAGI UCUN...DOGAL GAZ VE PETROL GIDERI DUSER...
bu iki sey ve digerleri....dolari 30 ve altina cakar...
hayatim boyunca...ELIMDEKINI KORUMAK ANA PRENSIBIMDIR....GARANTI KARI GORDUGUM AN.....MACERACI KARIN PESINE DUSMEM....
Yorum
-
BORSADA....
30 hisselerinden....ilk feyzaya giden SISE idi....16 kat cikti....
suan....bankalar cikiyor....emme hala 13 Katina zor geldiler...
borsa endeksi 80 000 ken...yani 800 iken HEDEF FEYZA dedim....
tum kaartlar o dipten firladilar....16 kat esastir....HESAPLA BULDUM BUNU...yarisi 16 kat cikmisken obur yarisi 8 kattadir....16 katlar 10 a duserken 8 katlar 16 ya firlar...BUNA YATAY TREND DEDIM....3 YIL SURECEK DEDIM....2 YILI DOLDU.
BENIM GIBI BIRI....herkesin yaptigini yapmaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU NORMAL....YATAY TRENDDE HALK BORSAYA CEKILIR....mal devredilir....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu sürede para faizde erir düşüncesi insanları borsaya mahkum ediyor adamlar bu algıyı güzel işlediler
ben ise coktan vermis cikmis....ve baska alanlara kaymisimdir....ve ben...o alandan ciktigim an millet o Alana hucum edecek....BEN MEVDUATI KAPATIP...30 TL VE ALTINDA DOLAR ALIP TUYDUGUM ANDA....MILLET DOLARINI BOZUP MEVDUATA GELIYOR OLACAK....BEN CIKARKEN...ONLARDAN BELESE VERDIKLERI DOLARLARI ALIP CIKACAGIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
degerli dostlarim....
bi sure daha yazamiyacagim....
kurt
kardesime yardimci olun....kavga filan cikmasin....VICENTE kardesim de iyi insandir...oda benim gibi...biraz MAPUS yatip cikacak....geldiginde....SEVGIYLE KARSILAYIN...ben...kebab ve lehmacununu yolluyacagim...yesin...dinlensin gavat.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hoşgeldin sayın kuzu..
1- bankalar tıkandı 2007 deki gibi bişey oldu mevduat/kredi denklemi sıkıştı. Döngü durdu..
2- dolar 2 aydır sabit ama sanki 33-34 olmuş gibi sürekli zamlar geliyor. Bu neyin zammı fiyatlaması bilen yok
3- herkes köşeye sıkışmış durumda ne dolardaki dolardan çıkabiliyor ne faizdeki parasının değerini koruyabiliyor ne borsadaki para kazanabiliyor.
4- 14 yıldır beton ekonomisinden ve otomobil piyasasından nemalanan kesim kan ağlıyor resmen.. Ve biliyorsun ki hükümeti ayakta tutan ekiptir bu ekip..
Ben diyorum ki hiç de o kadar iyimser olmamalı.. benim öngörüme göre söylüyorum çok feci bir şey olacak çok feci..
Bu konularda senin de yorumunu merak ediyorum sayın kuzu.. sevgiler YTD
Yorum
-
Demek yaramazlik yapanlara KEBAP, LAHMACUN hemi? Durust , mulayim insanlara hava civa. Bu dunyanin adeletsizligine cok sinirleniyorum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdegerli dostlarim....
bi sure daha yazamiyacagim....
kurt
kardesime yardimci olun....kavga filan cikmasin....VICENTE kardesim de iyi insandir...oda benim gibi...biraz MAPUS yatip cikacak....geldiginde....SEVGIYLE KARSILAYIN...ben...kebab ve lehmacununu yolluyacagim...yesin...dinlensin gavat.
Yorum
-
kuzu emmi kusura bakma bu adam musveddesi ya aciktan yada kotu kari gibi kelimelerin arasinda gizliden ona buna surekli kufreden birisi,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili vicente....
caminin duvarina isedin...kurt a bulasmayin dedim....size uyaracak dedim...bir abi olarak...DUAYEN BIR ESKI BORSACI OLARAK....
gundwane bulasma dedim....o benim adamim....birtek ben bulasirim ona dedim....
bir ay dinlen...mapusdamina KEBAB yollarim...LEHMACUN da....ye ic yat GAVAT.
yetmedi filistinlilere cocuk olduren kadinlara tecavuz edenler diye burada gunlerce hakaret eden bir zion usagi.
ya kurt yanlis yatirim yapmis diyelim ve zarar etmis olsun , bu dingil sn kurtun karisimi ki parasinin hesabini soruyor, nasil bir densizlik.
bir ay ceza ona mukafat forum ahalisine zuldur,
saygilarIlim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum

Yorum