Hiç kimsenin üslubuna karışamam ama gundwane, vicentenin sıfat yakıştırmalarından rahatsız bence kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Bir de tanımıyoruz birbirimizi tanısak belki de güler geçeriz eğleniriz ne bilim. Kuzu küfürlü konuşuyor diye burada herkes birbirine küfür ederse amann amann [emoji3]
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Dansöz gibi kıvırıyorkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurda yazdığının önemi yok..önemli olan USLUB..
gerizekalı yakıştırmasını aynen iade ederim...
KUZU mekanın sahibi..Kuzu küfür ediyor diye sende edemezsin..
Kuzu'yu gerçek hayatta tanırmısın..Aynen böyledir...Küfür eder..Ama küfür ona yakışıyor..Küfürü dahi sanatsal adamın...
Kuzu gereğini yapana kadar benden buraya kadar...

Cevabım karşısında iq sıfırlandı battikca batiyor
Simdi küfür yakisiyor diyor
Yorum
-
Gidiwan ne yaptığını biliyoraltınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHiç kimsenin üslubuna karışamam ama gundwane, vicentenin sıfat yakıştırmalarından rahatsız bence kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Bir de tanımıyoruz birbirimizi tanısak belki de güler geçeriz eğleniriz ne bilim. Kuzu küfürlü konuşuyor diye burada herkes birbirine küfür ederse amann amann [emoji3]
Baska yerde günlerce hakaret etti
Yakalayıp yatirip öpcemm dedim
Öptüm
O biliyor
Yorum
-
Sen burda millete ahlak üslup dersi vereceğine mayıs seçim sonundan beri kaç kez battın kac kisiyi batırdın onun bi muhasebesini yaz öncekurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurda yazdığının önemi yok..önemli olan USLUB..
gerizekalı yakıştırmasını aynen iade ederim...
KUZU mekanın sahibi..Kuzu küfür ediyor diye sende edemezsin..
Kuzu'yu gerçek hayatta tanırmısın..Aynen böyledir...Küfür eder..Ama küfür ona yakışıyor..Küfürü dahi sanatsal adamın...
Kuzu gereğini yapana kadar benden buraya kadar...
Yazılarını buldurma simdi
Uslupmus
4400 lerden short mort haftalarca aylarca sana efendi olduk birsey demedik
Yorum
-
Kurt efendi tıkla bir yüzleş bakalim önce üslup dersi vermeden
5900 dan short açmaya baslamissin seçimin hemem ertesi günü 9000 e kdr short mort short
Ayni tarihler gir bur de ben ne yazmışım bak
Millete özel mesaj atıyordum sakin satmayın diye
Ben böyle üslubu napayim tecrubesiz olsak sana uysak 50 kere batardik
İnsan utanır yahu
Burasi edebiyat forumu değil para forumu
Terste kalınır ters olay olur şansızlık olur bisey denmez demedik de tek.kelime etmedik sana
Elestirilmemiz lazimdi elestirmedik bile
Ama ben böyle terste kalsam kimseye tek kelime etmem kurt efendi
Yorum
-
-
Maalesef Kuzu ağabey bu konuda bir zaafiyet gösteriyor.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu nasıl bir uslub..Bu foruma yakışmıyor..Terbiyesizlik...
Forum sakinlerinden bu hadsizliğe tepkilerini göstermelerini bekliyorum..
Yakışmıyor.....
G*te g*t demek lazım
Yorum
-
Kasım 2022 hatırlıyorsun dimi sasa çökecek dediğimde ettiğin kufurleristeve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaalesef Kuzu ağabey bu konuda bir zaafiyet gösteriyor.
G*te g*t demek lazım
Hala acısı içinde Hala kivrandiriyor seni
Ben küfür etmem uğraşmam da kivrandiririmmmmmm
Yorum
-
Kimsenin bu forumun kalitesini ve keyfini kaçırmaya hakkı yok.
Defalarca aynı kişiye üslupsuzla yapılan yakıştırmaları kınıyorum.
Daha önce defalarca uyarılmasına rağmen vazgeçmedi.Mahalle kahvesi üslubundan sıkıldığım için söz konusu kişiyi engelledim. Ancak alıntı yapılarak verilen cevapları görüyor ve canım sıkılıyor.
Umarım bir çare bulunur artık." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
sevgili vicente....
caminin duvarina isedin...kurt a bulasmayin dedim....size uyaracak dedim...bir abi olarak...DUAYEN BIR ESKI BORSACI OLARAK....
gundwane bulasma dedim....o benim adamim....birtek ben bulasirim ona dedim....
bir ay dinlen...mapusdamina KEBAB yollarim...LEHMACUN da....ye ic yat GAVAT.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EVETTTT....EN SON NE ONERDIM....
borsayi sat....dolari sat....Aylik TL MEVDUATA YAT dedim....
BUNU YAPTIM....ve gittim....
bunu niye yaptim....
CAVIR...VE SUNNETLI CAVIR...
londradan....
dolar dan tl ye SWAT ile gececek....3 aylik ve 6 aylik vadelerle....
bu bir CARRY trade....
bununla DOLAR-TL yataya cakilacak....tl de yuzde 55 faiz alacagiz...
ELEDE OLDU....TL de yuzde 55 faiz aliyoruz....dolar-tl 32 de yerinde sayiyor...
YA BORSA....onda cavir ve sunnetli cavir....ON YILDIR CITI VE DOYCE TAKASINDA zararina tasidiklari...MALLARI SATIP CIKIYORLAR...bu miktar borsanin yuzde 30 u kadar.
ne yapti kuzu....
1 dolar endeksten borsaya girdi...HEDEF FEYZA DEDI....bekledi....3 dolar endekse cikti borsa....hedef feyza bu dedi....borsayi satti....
18 tl verip dolari aldi ve yatti....36 tl den bozaceyim dedi....KULAGINA BILGI DEGDI.....SWAP...CARRY TRADE...hemen buraya yazdi....elimdeki mallari yuzde 6 karla satiyorum....dolarlari bozuyorum....HEPSINI YUZDE 55 FAIZLE TL DE TUTACEGIM 6 AY DEDI....
VEEEEEE.....
TUTUYOR.....
sonar bunlari satip 30 tl den DOLARA GECIP YATACEGIM....DOLAR-TL 72 PANGINOT OLDUMU.....bozup tumuyle 0.80 CENTTEN TUMUYLE BORSAYA GIRECEGIM....HEDEF FEYZA-2.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum