Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

bist israil ne yapacak diye bekliyor.
    altında öyle

Yorum

• steve_harris
      Katılımcı
      • 11 Ocak 2019
      • 152

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Viop long olan 3-5 kazandı

Şişeye ereğliye daha birçok hisseye dolar bazlı veya mevduat faizi bazlı baktınız mı kim ne kazandı

Yaw ben bunu 1.5 sene önce 48-50 bandından sattım

Keza herkesin övdüğü thy bile bana göre buralarda takıldı kaldı ki bunu endeks mühendisliği için hep kullanıyorlar

Adam gibi ralli başlayacaksa önce kobra gibi grafiği olan endeksin bana göre rahatlaması lazım

12 senedir böyle gördüm şimdi bu kadar ısrar etmesinin sebebi takasa çetenin hakim olmasıdır

Enflasyon ilk defa yok yahu bizim ülkede

Enflasyon muhasebesinden sonra gelen bilançolara bakanınız var mı , rezalet

Bir iki bilanço daha gelince cin şişeden çıkar

Meğer bizim şirketlerin çoğu yandan kkm den faizden para kazanmışlar

Bu bilançolar ile sağlam bir ralli yaşanır mı bilemedim kuzu emmi deyiversin
      Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Viop long olan 3-5 kazandı

Şişeye ereğliye daha birçok hisseye dolar bazlı veya mevduat faizi bazlı baktınız mı kim ne kazandı

Yaw ben bunu 1.5 sene önce 48-50 bandından sattım

Keza herkesin övdüğü thy bile bana göre buralarda takıldı kaldı ki bunu endeks mühendisliği için hep kullanıyorlar
      Borsa diyince neden SISE ve EREGL anliyorsunuz ki? Kabul teknik analiz çok önemli fakat Temel analiz de bir o kadar önemli. Ikisi de döngüsel ve ürettikleri ürünün fiyati globalde belirleniyor. THY ise 10 liradan 300 liraya gelmis. Ben gec yakaladim 20-25 ten alabildim, 270 ten yolladim 2 yılda.

Yüksek faiz, yüksek enflasyon döneminde Marketler, Sigortalar coştu gitti. Sıra yavaştan Telekomlara geliyor.

1 yılda
      MGROS 126%
      ANSGR 368%
      TURSG 489%

Getirmis. Borsa = Eregli & Sise takili kalirsak, ancak rallilerde 3 5 kazaniriz

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Borsa diyince neden SISE ve EREGL anliyorsunuz ki? Kabul teknik analiz çok önemli fakat Temel analiz de bir o kadar önemli. Ikisi de döngüsel ve ürettikleri ürünün fiyati globalde belirleniyor. THY ise 10 liradan 300 liraya gelmis. Ben gec yakaladim 20-25 ten alabildim, 270 ten yolladim 2 yılda.

Yüksek faiz, yüksek enflasyon döneminde Marketler, Sigortalar coştu gitti. Sıra yavaştan Telekomlara geliyor.

1 yılda
        MGROS 126%
        ANSGR 368%
        TURSG 489%

bu yorum dogru....SISE ilk cikisinda 16 kat cikmisti....o 16 kat ciktiginda bankalar 8 kat cikmisti....simdi...SISE yerinde sayarken....otekilerde SISE kadar cikislarini tamamliyor...

GERILERDE graflarini asmistim....kim 16 kat cikti....kim hala 10 katta filan....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kurt
          Tecrübeli
          • 20 Aralık 2022
          • 1361

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1 yılda
          MGROS 126%
          ANSGR 368%
          TURSG 489%

bu döngüde değişiyor..enflansyon muhasebesi ile ilk bilançolarla , sonrakiler arasında fark vardır..İlk gelişinde şirketlere

tek tek etkilerini tahmin edenler kazandı..Bundan sonra çok daha iyi hisse, şirket takibi gerekiyor...

Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
            Tecrübeli
            • 20 Aralık 2022
            • 1361

Sn.MARMARALI 'dan fantastik bir grafiksel analiz daha geldi..

İyiki geldiniz sn.MARMARALI...
            Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Cakirmetin05
              Tecrübeli
              • 20 Mart 2022
              • 1207

9150-9200 altı haftalık kapanış KUZU hocamın dediği yerleri hedefe koyar
              " Her şeyi bidiğini iddia edene
              Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bayram oncesi ve bayram sonrasinda....ALIS VE SATISLAR KONSOLIDE EDILIYOR....

bu is 8800 de konsolide olur....ALDIGIM TUM KAARTLARI KAPATTIM BUGUN...ORTALAMA YUZDE 6 KARLA....

ELIMDE HEDGE UCUN SHORTLADIGIM 10 700 MALIYETLI SHORTLAR VAR....400 PUVAN KARDAYIM VE FEKAAT KAPATMIYACAGIM....8800 KONSOLIDASYON YERINE KADAR

niye yaptin demeyin....cugap vermem....ortakliktan atarim...YORMAYIN BENI....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  XU100 Genel bakışım şimdilik böyle..

BU GRAF NEYI GOSTERIYOR....

KUZU UCUN-BIRI KURALINI GOSTERIYOR....bu kural hedef 7200 I mustuluyor...orta vadede....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

UCUN-BIRI....

ONEMLIDIR....

cunki acikladilar....YERLI YATIRIMCI PORTFOYU 3.2 TRILLION TL DIYE....yani 100 milyar dolari borsaya yatirmis millet....

oyleyse....

bu milletE....

bas barnagi...

isaret barnagi ile yuzuk barnagi....

arasina sokup....

yumruk yapip....MILLETE GOSTERMEKTIR....

buna....KUZU UCUN-BIRI KURALI DENIR....

bu muhtesem gosteri sonunda....

KUZU HEDEF FEYZA-2....gelir.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

tl faizi yuzde 55....bu borsadan cazip...aylik buna girdim.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

UKRAYNA VE ISRAEL....

bununla....amriki...avrupa...ve nato kanaliyla....

amriki silah ureticilerine 1 trillion dolar aktarildi....

zaten amacta buydu....oldu ve bitti....DOLARDAN KAC...neye girersen gir donemine girdik...

ALTIN 2300 U ASTIMI NE OLUR...raporumdan alinti bu.

AVRUPA tum parasini amriki silah sanayiine Verdi....ukraynaya verilen paralar...amriki halkindan alinip...amriki silah sanayiine aktarildi....

ESKI MODA SILAHLAR....UKRAYNAYA YARDIM ADI ALTINDA VERILDI...DEPOLAR BOSALTILDI...HEPSI CURUMUSTU ZATEN...bunlari imha etmekte zordu....ukrayna arazisinde imha edildiler...

YENI TUR SILAHLAR URETIMINE GECILDI.

bir GEOPOLITIK cycle...ona bagli EKONOMIK cycle....SONLANIYOR...temmuzda urusa ukraynayi verirler.

Yorum

• raistlin39
                          Katılımcı
                          • 21 Temmuz 2016
                          • 171

Bence birileri 9 günlük ortalama için robot kullanıyor. dün dolar bazlı 9 günlükten hızlı döndü, bugün TL bazlıdan.

Yorum

• Cezer
                            Katılımcı
                            • 21 Aralık 2021
                            • 84

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            UKRAYNA VE ISRAEL....

bununla....amriki...avrupa...ve nato kanaliyla....

amriki silah ureticilerine 1 trillion dolar aktarildi....

zaten amacta buydu....oldu ve bitti....DOLARDAN KAC...neye girersen gir donemine girdik...

ALTIN 2300 U ASTIMI NE OLUR...raporumdan alinti bu.

AVRUPA tum parasini amriki silah sanayiine Verdi....ukraynaya verilen paralar...amriki halkindan alinip...amriki silah sanayiine aktarildi....

ESKI MODA SILAHLAR....UKRAYNAYA YARDIM ADI ALTINDA VERILDI...DEPOLAR BOSALTILDI...HEPSI CURUMUSTU ZATEN...bunlari imha etmekte zordu....ukrayna arazisinde imha edildiler...

YENI TUR SILAHLAR URETIMINE GECILDI.

bir GEOPOLITIK cycle...ona bagli EKONOMIK cycle....SONLANIYOR...temmuzda urusa ukraynayi verirler.
                            Altında kaçı beklemeyi öngörürürsünüz Sn.kuzu

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              UCUN-BIRI....

ONEMLIDIR....

cunki acikladilar....YERLI YATIRIMCI PORTFOYU 3.2 TRILLION TL DIYE....yani 100 milyar dolari borsaya yatirmis millet....

oyleyse....

bu milletE....

bas barnagi...

isaret barnagi ile yuzuk barnagi....

arasina sokup....

yumruk yapip....MILLETE GOSTERMEKTIR....

buna....KUZU UCUN-BIRI KURALI DENIR....

bu muhtesem gosteri sonunda....

KUZU HEDEF FEYZA-2....gelir.
                              Sabırla bekliyoruz

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 901

MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                XU100 Genel bakışım şimdilik böyle..

Görseli göremeyen bir tek ben miyim acaba?
                                Vpn de açtım ama çıkmadı analiz görseli.

Sayın Marmaralı emeğinize sağlık.
                                Diğer köydeki, yıllar önceki Marmaralı41 dostum musunuz?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information