Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Şişeye ereğliye daha birçok hisseye dolar bazlı veya mevduat faizi bazlı baktınız mı kim ne kazandı
Yaw ben bunu 1.5 sene önce 48-50 bandından sattım
Keza herkesin övdüğü thy bile bana göre buralarda takıldı kaldı ki bunu endeks mühendisliği için hep kullanıyorlar
Borsa diyince neden SISE ve EREGL anliyorsunuz ki? Kabul teknik analiz çok önemli fakat Temel analiz de bir o kadar önemli. Ikisi de döngüsel ve ürettikleri ürünün fiyati globalde belirleniyor. THY ise 10 liradan 300 liraya gelmis. Ben gec yakaladim 20-25 ten alabildim, 270 ten yolladim 2 yılda.
Yüksek faiz, yüksek enflasyon döneminde Marketler, Sigortalar coştu gitti. Sıra yavaştan Telekomlara geliyor.
Borsa diyince neden SISE ve EREGL anliyorsunuz ki? Kabul teknik analiz çok önemli fakat Temel analiz de bir o kadar önemli. Ikisi de döngüsel ve ürettikleri ürünün fiyati globalde belirleniyor. THY ise 10 liradan 300 liraya gelmis. Ben gec yakaladim 20-25 ten alabildim, 270 ten yolladim 2 yılda.
Yüksek faiz, yüksek enflasyon döneminde Marketler, Sigortalar coştu gitti. Sıra yavaştan Telekomlara geliyor.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu yorum dogru....SISE ilk cikisinda 16 kat cikmisti....o 16 kat ciktiginda bankalar 8 kat cikmisti....simdi...SISE yerinde sayarken....otekilerde SISE kadar cikislarini tamamliyor...
GERILERDE graflarini asmistim....kim 16 kat cikti....kim hala 10 katta filan....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KUZU UCUN-BIRI KURALINI GOSTERIYOR....bu kural hedef 7200 I mustuluyor...orta vadede....
tl faizi yuzde 55....bu borsadan cazip...aylik buna girdim.
bununla....amriki...avrupa...ve nato kanaliyla....
amriki silah ureticilerine 1 trillion dolar aktarildi....
zaten amacta buydu....oldu ve bitti....DOLARDAN KAC...neye girersen gir donemine girdik...
ALTIN 2300 U ASTIMI NE OLUR...raporumdan alinti bu.
AVRUPA tum parasini amriki silah sanayiine Verdi....ukraynaya verilen paralar...amriki halkindan alinip...amriki silah sanayiine aktarildi....
ESKI MODA SILAHLAR....UKRAYNAYA YARDIM ADI ALTINDA VERILDI...DEPOLAR BOSALTILDI...HEPSI CURUMUSTU ZATEN...bunlari imha etmekte zordu....ukrayna arazisinde imha edildiler...
YENI TUR SILAHLAR URETIMINE GECILDI.
bir GEOPOLITIK cycle...ona bagli EKONOMIK cycle....SONLANIYOR...temmuzda urusa ukraynayi verirler.
bununla....amriki...avrupa...ve nato kanaliyla....
amriki silah ureticilerine 1 trillion dolar aktarildi....
zaten amacta buydu....oldu ve bitti....DOLARDAN KAC...neye girersen gir donemine girdik...
ALTIN 2300 U ASTIMI NE OLUR...raporumdan alinti bu.
AVRUPA tum parasini amriki silah sanayiine Verdi....ukraynaya verilen paralar...amriki halkindan alinip...amriki silah sanayiine aktarildi....
ESKI MODA SILAHLAR....UKRAYNAYA YARDIM ADI ALTINDA VERILDI...DEPOLAR BOSALTILDI...HEPSI CURUMUSTU ZATEN...bunlari imha etmekte zordu....ukrayna arazisinde imha edildiler...
YENI TUR SILAHLAR URETIMINE GECILDI.
bir GEOPOLITIK cycle...ona bagli EKONOMIK cycle....SONLANIYOR...temmuzda urusa ukraynayi verirler.
Yorum