Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzu...herseyi....bir USULET VE SUHULET icinde yapar...
CIMA HALIMIZ YAKIN....netce itibari ile....BIZ KUFFAR DEGILIZ....CIMA lezzetini HEDEF FEYZA-1 de tattik...
cima lezzetini tatacagiz....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ortadoguda bulunan ulkeler...IRAN in israele saldirisinda aktif olarak savasa girdi...
URDUN...SAUDI...BIRLESIK ARAP...VE BAHREYN....ISRAEL LE BERABER...ISRAELI SAVUNDU...iran dronlarini ve fuzelerini dusurdu...
BUNUN SONUCLARI OLACAK.....
BU ARAP ULKELERI....ISRAELE YALVARIYOR....IRANA FUR...FILISTINI KOMPLE YOK ET...HEZBULLAHI KOMPLE YOK ET...YEMENI DUMDUZ ET...UCAKLARIMIZ....SILAHLARIMIZ...HAVA SAHAMIZ...SENIN EMRINDE.
bokunu yiyim Netanyahu...fur diyorlar.
bilmem anlatabildim mi....yogusam cok kolar...HEDEF FEYZA-2...
yazar topigi acardim....
ACAMIYORUM...mamina cakayim...sabirli olun lem.
Orta vadeli çizgilerim.
Bayram öncesi kırmızı üzerine çıkınca, acaba dedim gerçek ralli mi başlıyor?
Fakat sonrasında tekrar kırmızı altına indi.
9750 civarı direnç oldu artık... Alttaki yeşile inmesi çok normal bir hareket olur. Yani 9100-9200 civarına..
Peki Yeşil çizgi kırılır mı???
Kırılacaksa ne ile kırılacak??? Asıl soru bu olmalı...
Not: eski üyeliğimi açamadım bir türlü. Yeni üyelik açmak zorunda kaldım.
geçmişe 2000 e bakmak istiyorum.
ama bu çok aldatıcı oluyor.
geçmişte olanlar şimdi hiçbir zaman olmuyor.
bakacaz işte..israil ne yapacak.
ona göre bist ya 500 usd ye gider.
yada koparsa iranla savaş 80 usdye..
onsda öyle .
olması lazım 1370 ama
koparsa kıyamet nah olur..3000 e gider
artık indikatör yok.
olasılıklar var.
Yorum