Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yuce rebbim....YARATTI....HERSEYI...
yuce rebbim....konustu....yarattigi herseyle.....
yuce rebbim....ve konustugu herkesin bildigi ...TEK DIL....vardi....o dili herkez konusuyordu....
sonra....DINLERI ICAT ETTILER....dinler....yuce rebbimin dilini unutturdu halklara....
ORJINAL DIL UNUTULDU....ve sayisiz diller olustu....
nedir O ORJINAL DIL oglum....bul gel...istedigini vereyim....
boyyuk oglum ve ben....AYAKUSTU DERSLERIMDEN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hani bunlar gelince hersey cok guzel olacakdi,
hey yavrum hey,
gelen caliyor giden caliyor.
https://www.veryansintv.com/yazar/er...na-ne-diyecek/Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
Bugun yarin tamamlayalım kalanıkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi bir musulman sukretmesini bilir...BRE KAFIR VINCENTE....
CUMA GUNUNDEN SONRA 9 GUN TATIL....
MAL TASIYAN....KREDI ILE....YUZDE 50 FAIZ ODEYECEK...
BUGUN DUSUS YUZDE 7 OLMALIYDI.....
DUA ET....BEN GIRTLAGIMA KADAR SHORTUM....BAAA PARA VERMEMEK UCUN TUTTU....
emme....
beni tanimiyor....BEN ADAMIN CIGERINI SOKERIM....NEYI VAR NEYI YOK...ALACEGIM.
Emmi 1 hafta daha varmış ben de haftaya sanıyordum bayramı seçim sonrası bir hafta daha var tabi satis firsati olur o 9 gün ciddi sıkıntı olcak
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi bir musulman sukretmesini bilir...BRE KAFIR VINCENTE....
CUMA GUNUNDEN SONRA 9 GUN TATIL....
MAL TASIYAN....KREDI ILE....YUZDE 50 FAIZ ODEYECEK...
BUGUN DUSUS YUZDE 7 OLMALIYDI.....
DUA ET....BEN GIRTLAGIMA KADAR SHORTUM....BAAA PARA VERMEMEK UCUN TUTTU....
emme....
beni tanimiyor....BEN ADAMIN CIGERINI SOKERIM....NEYI VAR NEYI YOK...ALACEGIM.
Kuzu hocam, o tatil bu cumadan sonra başlamıyor öbür haftasonu başlıyor daha 10 gün var. Arada bir %7 yapabilir yani hala
Yorum
-
Kuzu hoca, eastar tatilinden bahsetmis olmasin? Malum bu glen Cuma Good Friday dedikleri, yani tatil.freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam, o tatil bu cumadan sonra başlamıyor öbür haftasonu başlıyor daha 10 gün var. Arada bir %7 yapabilir yani hala
Yorum
-
Ben onu düşünmedim ama Bist'den bahsediyor bizimle ne ilgisi olacak good fridayin, bir de orada da takip eden hafta tümden tatil mi oluyor? Sanmıyorum...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hoca, eastar tatilinden bahsetmis olmasin? Malum bu glen Cuma Good Friday dedikleri, yani tatil.
Yorum
-
Genelde öyle yapar ama bakalımiremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersopalayarak başladı severek bitirse bari
Yorum
-
Banka hariç hepsi 9900 den flatvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfedersiniz ama hayvan gibi shortladim oglenden beri en tepeden altından üstünden ortasından sağından koçuna bankasına hepsine
Teperse yine shortlarim
Yorum
-
enflasyon muhasebecileriyle fonlama maliyetçileri birleşmiş geleni geçeni sopalıyorTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGenelde öyle yapar ama bakalım
polis müdahil olmazsa fena
Yorum

Yorum