Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Tarihin en büyük tuzaklarından biriydi bu Kurtkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir parti şort daha kapattım...10140
Elde kaldı çok iyi maliyetli bir parti şort...
Ava giden avlanır...Tuzağı kuranı ,tuzağa düşürmesini biliriz...
Yorum
-
En büyüklerde ilk 100'e giremez..bence...vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTarihin en büyük tuzaklarından biriydi bu Kurt
Ne tuzaklar gördük ,kurduk..
zaman olursa ,dinlemek isterseniz bir ara anlatırım...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Piyasa bitsin yazacam kardeşimkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn büyüklerde ilk 100'e giremez..bence...
zaman olursa ,dinlemek isterseniz bir ara anlatırım...
Tuncer satiri bile
Yorum
-
Senaryom işliyor inandığım yolda devam edeceğim haziranda dip bekliyorumvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPiyasa bitsin yazacam kardeşim
Tuncer satiri bile
Artık seçimde kalmayacak nasipten öte köy yok her çoşkuda shortu arttırıp taşırım
80 den brent long da devam
Yorum
-
Yorum
-
Demek istediğim şukurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn büyüklerde ilk 100'e giremez..bence...
zaman olursa ,dinlemek isterseniz bir ara anlatırım...
Kredi faizi 100 temerrüt faizi 125
Mevduat 60 lara geldi
Seçim var İstanbulu kaybederse kayyum seçim tekrarı vs
Seçim ertesi nerdeyse full tatil
O kredililer ne olcak
Buna rağmen muthis bir tuzak ile millete verdiler mali bu kdr bariz bir düşüşte bile
Short düşmanı piyasaci elinden geleni yaptı sırtından atmak icin
Bu twiter salaklarına baksak 50 kere short kapatıp long olurduk
Yorum
-
yok o kadar bişi vicente..vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKorkunç vahşet dehşet kotu bir kapanış
Yorum
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKorkunç vahşet dehşet kotu bir kapanış
iyi bir musulman sukretmesini bilir...BRE KAFIR VINCENTE....
CUMA GUNUNDEN SONRA 9 GUN TATIL....
MAL TASIYAN....KREDI ILE....YUZDE 50 FAIZ ODEYECEK...
BUGUN DUSUS YUZDE 7 OLMALIYDI.....
DUA ET....BEN GIRTLAGIMA KADAR SHORTUM....BAAA PARA VERMEMEK UCUN TUTTU....
emme....
beni tanimiyor....BEN ADAMIN CIGERINI SOKERIM....NEYI VAR NEYI YOK...ALACEGIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum