guner Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster298.50 usd altında borsa destekleri kıra kıra aşağı gidebilir..
enflansyonist ortamda TL bazlı grafik şehir efsanesidir..
enflansyon muhasebesi tam anlaşılmadı..şiketlerin çoğu bu kazançları bir daha yakın vadede zor görebilir..
dün açtığım endeks ,hisse şortlarını YENİ DÜŞÜK gelene kadar kapatmak istemiyorum ( 275 usd )
hisse bazlı ise İYİ HABER ciddi fırsatlar var..bence..PAİR TRADE...
Kuzu ne güzel yazmış...KUL HAKKI...kul hakkı için geldim sadece...Kazançları topluyorum...pozisyonları kapatıyorum...
Açtığın pozisyonun esiride olursun ..KUL HAKKI böyle bir şeydir...
Kazançları topladım...
Ani gelişen özel işlerimden dolayı bir süre okuyucu olacağım..
sevgiler..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
..........................kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu ne güzel yazmış...kul hakki...kul hakkı için geldim sadece...kazançları topluyorum...pozisyonları kapatıyorum...
Açtığın pozisyonun esiride olursun ..kul hakki böyle bir şeydir...
Kazançları topladım...
Ani gelişen özel işlerimden dolayı bir süre okuyucu olacağım..
Sevgiler..
Yorum
-
Şimşek in bugun ku açıklamaları
Hafize nin İstanbul da kira da oturamıyoruz birisi ulkeyi batırmış iması benzerine açıklamalardi
Simsek görevden alınır seçim sonrası
Şimşek de haklı Hafize de haklıydı
Bir kişi batirdi ulkeyi toplamak cok zor
Yorum
-

çoooh uzun vade, gram altın bazlı bist ,
1,3 gram altın bist değerinden, 0,13 grama ,
25 yılda ülkenin değerlerinin %90 nını yemişler.
kalan %10 da hiper enflasyona göre kendini fiyatlamaya çalışıyor, biz ralli var sanıyoruz.
bataklıktan çıkma çabası fincan kulpumsu bişiler yapıyor ama başarırmı bilinmez.
kısa vadede ise ,
nasıl not artıp gapı hüpletti vermeye devam etti,
aynı şekilde sağlam bir eksi gap gelmeden (onuda yukarı hüpleticek ) buralar dönmez .
ama o skonunun hakkı , kuzunun dediği gibi bencede , buralarda o eksi gapıda şortta alıcam diye şortta kalmak tehlikeli .
bir şekilde o sağlam - gap gelmeden longlanmaz da diye düşünüyorum , flat flat devam bendende.
ek : vadelide 9.521 gelirse longla, 10.112 gelirse şortla gibi bişi olabilir sanki .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
İbretlik bir tablo eline sağlıksonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kalan %10 da hiper enflasyona göre kendini fiyatlamaya çalışıyor, biz ralli var sanıyoruz.
bataklıktan çıkma çabası fincan kulpumsu bişiler yapıyor ama başarırmı bilinmez.
kısa vadede ise ,
aynı şekilde sağlam bir eksi gap gelmeden (onuda yukarı hüpleticek ) buralar dönmez .
ama o skonunun hakkı , kuzunun dediği gibi bencede , buralarda o eksi gapıda şortta alıcam diye şortta kalmak tehlikeli .
bir şekilde o sağlam - gap gelmeden longlanmaz da diye düşünüyorum , flat flat devam bendende.
ek : vadelide 9.521 gelirse longla, 10.112 gelirse şortla gibi bişi olabilir sanki .
Ralli yapiyoruz sanılıyor
Batmisiz resmen çamurun dibine
Kağıtların değil çıktığı yerden %30 %40 %50 düşüşleri günlük 0.3 artmamasi bile borsada olan herkes için zarar yazar günlük 0.3 nötr altı zarar
20 yılda bu acı tablo 4 yılda da değişmez
İktidar gitmeden birsey olmaz
Ulkeyi kimse yönetmeye başıboş takılsa bu kdr başarısız bir tablo olmaz
Yorum
-
usaglar....
yeni bir hubar var mi....yogsa NOTUMUZU MU ARTIRDILAR GENE....
neeeee....bangalar mi batmis....
simit mi....ne olmus simite olum...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BAK BURADA NE VAR.?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kısa vadede ise ,
ek : vadelide 9.521 gelirse longla, 10.112 gelirse şortla gibi bişi olabilir sanki .
ŞU ANDA HEDEFİ 0.48
2006 YILI
OLMAYACAĞI NE MALUM.?

ORADA 2000 DE BİR KAÇ HAFTADA YAPMIŞ BİR MANYAKLIK.
Yorum

Yorum