Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bu topigin basligindaki....10 000....
mumkun mu....degil mi....anket acacagim....

TREND CIZGILARI....DOLAR-TL....YILLIK CIKIS YUZDE 60 A GORE...birlikte dusunun...
e85 gas near my location
10 000....uzun vade SIMULASYONUMU bozmuyor....bas 9600 yerine....10 000 oluyor...omuzlar ayni...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
mumkun diyenler....10 000
begeni tuslarina basin lutfen....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
mumkun degil diyenler....beyeni tusuna basin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
beni dusunmeyin....BEN NISAN VADEDE 10 200 DEN LONGUM....hangi kaartlari cikarir bilemem...VIOP long...cikistan ayni oranda kar yazar....hedefim 9600....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bende max 9750 ardından büyük düzeltme bekliyorum sonra haziran da yabancı girişikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeni dusunmeyin....BEN NISAN VADEDE 10 200 DEN LONGUM....hangi kaartlari cikarir bilemem...VIOP long...cikistan ayni oranda kar yazar....hedefim 9600....
memed her konuşmasında haziran diyor
brent 80 ile longum 93 olunca herşey nakite geçerim...
gerisi nasip
Yorum
-
Kuzu hocam otoriteler 13bin diyor. Gerçek sizin diyecekleriniz. Ellerinizden öpüyorum. Saygılarımlakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeni dusunmeyin....BEN NISAN VADEDE 10 200 DEN LONGUM....hangi kaartlari cikarir bilemem...VIOP long...cikistan ayni oranda kar yazar....hedefim 9600....
Yorum
-
Kagitlardaki büyük raliyi goruyormusunuz ama tersten !istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam otoriteler 13bin diyor. Gerçek sizin diyecekleriniz. Ellerinizden öpüyorum. Saygılarımla
Bu ters ralli bir işaret olabilir
Kararsız kalmaya basladim
Yorum
-
yan tahtalarda ralli var kim bilir belkide tahtacılar altın vuruş yapıyor....vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKagitlardaki büyük raliyi goruyormusunuz ama tersten !
Bu ters ralli bir işaret olabilir
Kararsız kalmaya basladim
Yorum
-
1 milyon TL thy eşeğini 1 ay taşımanın bedeli 40 bin tl kagit 8 ay önceki yerde
8×40 , 320 bin taşıma maliyeti kayıp
Ben 15 gün oldu ciddi sinirlenmeye basladim
8 aydır bu esegi taşıyıp tonla faiz kaçıran adam çok iyi ya ralli yapiyor işte diyor
Yorum
Yorum