PARALARI ALDIK....bana odeme yapmadan hicbirsey yaptirmam buna....
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
BIR KUZU KLASIYI DAHA IZLEDINIZ....
yalnis is yapti...kaybedecek....gibi gorunuyordu....baslangicta...
9200 endekste....HISSELERIMI SATTIM....SHORT ACTIM....9000 ENDEKSTEYIZ...9645 VIOPTAYIZ.
HISSELERIMDE YUZDE 25 KAR YAZDIM...9200 DE....9400 E GITTI....KADEMELI KENE ile...10100 den basliyan shortlarimi gomerek....9000 endekste notr olup...yaptigi tum hareketleri PARAYA CEVIRDIM....
YORUM YAZARAK...LAGALUGA YAPMADIM....PARA KAZANDIM.
Yorum
-
KUZU VADEDEN VADEYE GECIS KURALI...2 GUN.akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVIOP MAKAS.....
KAPANACAK SUBAT VADEDE ACTIGIN SHORTLAR....300 PUVAN MAKASIN KALKMASI NEDENIYLE FECI KARLILAR....zaten buna oynadik....
ote yandan...GECIS YAPARKEN....GELEN VADEDE KI....YUKSEK MAKASI KACIRMAMALIYIZ....
ister SIMULASYON-A yi uygulasin....isterse SIMULASYON-B yi uygulasin....
bizim ucun farketmiyor....KENE...4 cu kademe....bist 100...9600....
SIMULASYON-B nedeniyle var....ikisine gore pozizyonlar yani KENE kademeleri ayarlandi.
IKI OYUNCU VAR....biri ucacagiza oynuyor....biri cokecegize....
ben cokecegizi secmisim....VE TEREDDUTSUZ POZIZYONLARIMI ALIYORUM....
UCACIGIZ DIYENDE.....tereddutsuz pozizyonlarini aliyor....
birimiz olecek.
cunkii....borsada para....olenin parasidir...OLEN YOKSA....BORSADA YOKTUR.
OKLARDA....ELDEKI...YAKIN VADE REVERSE...9700 LERDE....SHORT KAPA LONG AC...AYNI MIKTARDA NISAN VADE SHORT...VADE SON GUNU TEPEDEN....
Bu sabah seansında 50.kontrat kısa 10,348,25 gelen vade 300424 kar 55,625,00
50.kontrat uzun 9.743,20 giden vade 300224 zarar46,600,00
günlük kar 9,025,00
YARIN NASIL OLACAK ....FORMUL NE ZAMAN NASIL ÇALIŞACAK SEVGİLİ KUZU???
GIDEN VADE...MEVCUT SHORTLARDA KAR AL..9700 LEDE....LONG AC...BIRAK NERDEN KAPANIRSA 10 000 LER...OTOMATIK KAR
GELEN VADE....KAPANDIGI GUN AYNI MIKTARDA SHORT AC....HEDEF YERIN DIBI....9300 LER....
TIRLARI YUKLE TUY.....
Yorum
-
BUNNAR....3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EGER YARINDA DUSER 9500 E YAKLASIRSA....SIMULASYON-B UYGULANACAK....HEDEF BIST 100....9600 HEDEF OLUR....BELKI 9800....O NEDENLE....ANA YORUMUMDADA YAZDIM....NISAN VADE LONG....bunu SIMULASYON-A nin omuzunda kapatip...NISANDA KENE SHORTA GECECEGIM.
0400
9600
9800
10 000 BASLIGIMDA KI ZIRVE....
yuce rebbim....herseyi....bir usulet ve suhulet icinde yaratmistir......
Yorum
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSosyal medyada dolaşan vergi haberleri doğruysa
Ki doğrudur o kadar hırsızlıkla boşaltılmış kasa ne yapsan dikiş tutmuyor
Milletin hali iyice perişan olacak
Oy verenlere mustehak
Vallahi millet halinden memnun göreceksin bak seçimde oyları
Yorum
-
altınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkıncı abi bu hisseye ne dersin, uzun vade için, bakıyorum bakıyorum dolar bazlı bundan ucuz kalan yok. YTD.
KAART....2018 NACI AKBAL DONEMINI HAZMEDIYOR....aslinda takibimde....mal alirken daha detayli bir analiz verecegim....2018 de....bu kaart beni ve ortaklarimi ihya etmisti....ardinda onemli bir beklenti vardi....3,5 dolari asmasi ucun 1 yil daha....1.1 dolar ile 2,5 dolar arasi surunmesi ICIPEDIYOR.
KAART....TL BAZLIDA....HER ITKISINI 5 KATINDA TEMAMLIYOR....YENI BIR ITKI UCUN....KAARDIN BOYUN CIZGISI ESAS ALINIR...BU 30 TL DIR....INERSE ORAYA ALIRSAN....CARP 5 LE....150 TL YAPAR....SUAN 47 DE....MALDAYSAN SATMA...30 DA ILAVE AL...ELINDEKININ 2 KATI....BEKLE VE 150 TL DE SAT.
open gas stations in my area
ELIPS....YENI ITKI DIBI....TREND CIZGILARI....DOLAR-TL DEGISIMI EGIMLERI....

ILK KEZ BENDEN BISEY ISTEDIN....uzun bir cugap verdim...hatirin ucun gavat.
Yorum
-
Verir kerizlerTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVallahi millet halinden memnun göreceksin bak seçimde oyları
Bugun bir röportaj izledim
Açım diyor agliyor yırtınıyor perişan halde
Oyun kime diyorlar
Akp ye diye cevap veriyor
Söylenen vergiler feci yalniz acaba bisti düşüren bu mu ?
Yorum

Yorum