10030 şort...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
viop güncel rakam 10025 altı sistemimde şort..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10020 şort....
10025 önemli artık...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
[QUOTE=kurt;704145]viop güncel rakam 10025 altı sistemimde şort..
10025 önemli artık...[/QUOTE
hafta sonuna pozisyonda girmeyeceğim....
10025 üstünde 10040 şort stop ile poz.larımı kapatırım..
10025 altında kar alırım...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
[QUOTE=kurt;704146]kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterviop güncel rakam 10025 altı sistemimde şort..
10025 önemli artık...[/QUOTE
hafta sonuna pozisyonda girmeyeceğim....
10025 üstünde 10040 şort stop ile poz.larımı kapatırım..
10025 altında kar alırım...
10.000 şort poz.lar kapandı..
hoşçakalınız...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Kuzu agabey endeks 5700 den sattik diyorsun, endeksle karsilastiriyorsun da o gunden bugune endeks degil ama bir cok donem kagidi x2, bazilari fazlasini yapti.
Senin surekli endeksle karsilastirip "bakip zararda degilim" demen burada korkudan tirtir titreyen, surekli mucizevi en dipten kagit almak icin bekleyenleri yaniltiyor olabilir agabey.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Afferim lem saa.. Süper yürekli insan.. Lazım bele şeyler..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün endekte şort trade ederken dahi uzun vadeli hisse aldım..Endeksten değil ama , bist100 hissesinden beklentim yüksek..hisse bazlı piyasa..
borsa böyle bir şey işte
Yorum
-
BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfferim lem saa.. Süper yürekli insan.. Lazım bele şeyler..
Bu nasıl bir üslup..Bu nasıl bir haset , amacı saf kötülük olan bir hitap ve yorum..
36 yıllık borsa tecrübemi ,yaşımı dahi bir kenara bıraktım...
İnsan insana böyle bir üslup kullanmaz..Tanımadığın birine bu üslüp ve yorum en hafifinden SAYGISIZLIKTIR..
Birkaç kez kötülük tohumları , kavga ortamı yaratmaya çalışılsada , forumda kişisel yaratmayı hiç istemedim..pas geçtim..
Burada bizzat sözlerimi alıntılıyarak yapılan YAKIŞIKSIZ davranıştır...Kötülüktür..Sevgisizliktir..saygısız lıktır..
kötülük yaşam enerjisi, gıdası olmuş, kendini burda MAHALLENİN MUHTARI sanıyor...
Böyle sanal kavgalarla uğraşamam...uğraşmam...
Forumada , banada yakışmaz...
Daha iyi şartlarda görüşmek üzere hoşçakalınız....
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
FATF: Türkiye gri listeden çıkma kriterlerini büyük ölçüde karşıladı -AA
FATF: Türkiye gri listeden çıkma kriterlerini büyük ölçüde karşıladı
- Kurumun açıklamasında, Ekim 2021'de Türkiye'nin Kara Para Aklama ve Terörizmin Finansmanı sisteminin etkinliğini güçlendirmek için FATF ile çalışma konusunda üst düzey siyasi taahhütte bulunduğu hatırlatıldı.
Bakan Şimşek, Türkiye'nin FATF'ın gri listesinden çıkması için son aşamaya geldiğini bildirdi: -AA
Bakan Şimşek, Türkiye'nin FATF'ın gri listesinden çıkması için son aşamaya geldiğini bildirdi:
- "FATF ülkemizin, kara para aklama ve terörizmin finansmanı ile mücadele sisteminin daha da güçlendirilmesi için oluşturulan Eylem Planı'nın tüm maddelerini tamamladığı kararına varmıştır" - "FATF ekibi tarafından Türkiye'ye yapılacak ziyaret akabinde hazırlanacak değerlendirme raporu haziran ayındaki Genel Kurul toplantısında ele alınacak ve bu toplantıda ülkemize yönelik gri liste kararının kaldırılması bekleniyor"
Yorum
Yorum