Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

2.7317 yaktı burası, yanlış görmediysem,ne olduysa artık

Yorum

• mertz
      Katılımcı
      • 21 Mart 2022
      • 76

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Borsayı buraya getiren Memed miydi ki gidince borsa çöksün.
      Dolar konusunda haklı olabilirsin.
      Borsada dolara bağlandı zaten.
      Seçim evveli biraz zor sanki.
      Ama bence Gaye nin gidişi ile birlikte potaya girdi Memed de.
      Naci ile elvan ın arasıda 7-8 ay vardı yanılmıyorsam.
      Normalleşme olmadan(swap kanalı-rezerv- yabancı girişi vb) o iş zor gibi.

Yorum

• altınorta
        Katılımcı
        • 09 Ekim 2013
        • 197

Akıl alır gibi değil bir sürü hisse var bunlar gibi. 1 milyon sermayesi var, 7milyon zarar etmiş, 8 trilyon TL piyasa degeri
        Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• altınorta
          Katılımcı
          • 09 Ekim 2013
          • 197

Az daha zorlarsa Sabancıyı yakalar [emoji3] Borsa garip birşey vallahi.

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

Brent yine başladı

Tek baktığım bu 93 lere savrulursa nakite geçicem

Yorum

• vicente
              Yasaklı
              • 22 Kasım 2020
              • 2458

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Brent yine başladı

Tek baktığım bu 93 lere savrulursa nakite geçicem
              Tayyip zammı yapıştırır yarin
              Düşünce 1 tl çıkınca 2 tl yapistiriyor

Brent 5 yildir aynı yerde 5 yıl önce benzin 3 tl civaridi

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1921

altınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Az daha zorlarsa Sabancıyı yakalar [emoji3] Borsa garip birşey vallahi.
                Bu POLTK nın 20 30 tl mi ne olduğunu hatırlarım.
                12.000 lerde iken yazdım idi....oha çüüş waşş öküzz demiştik.
                22000 olmuş ahahahahahaha

Kuzu başkan da 80 tl kchol hayali kuruyordu..
                ahh kuzu ahh..

cmbtn 60 pd inde diğeri 2700 mü ne olmuş.
                Bunların yarın tavan çekme şansı eregl şişe petkm gibi hisselerden yüzde 1500 daha fazla.

Yorum

• altınorta
                  Katılımcı
                  • 09 Ekim 2013
                  • 197

mayıs 2022 de 100 bin lira kredi çektim 24 ay vade. 5300 aylık ödeme ile. Kochol ve sahol almıştım. Kredi bitene kadar satmayacagım dedim kendime. 4 taksit falan kaldı herhalde, Kochol 40, Sahol de 20 civarlarindan almıştım %50 gibi karla vermiştim, bekleyemedim. Pandemiden sonra, korkmayıp borçlanan zengin oldu resmen. Depremden sonra da arsalar aman yarabbim. Merkeze uzak bir yaylada 16000 M2 yeri, 2 yıl önce 350 bine almıştı komşum, geçen gün 2000 metresini 1 milyona sattı araba aldı. Bizim gibi yeni gelinin şeye sarıldığı gibi TL ye sarılanlar da babayı aldı.[emoji3]

Yorum

• altınorta
                    Katılımcı
                    • 09 Ekim 2013
                    • 197

Bu POLTK nın 20 30 tl mi ne olduğunu hatırlarım.
                    12.000 lerde iken yazdım idi....oha çüüş waşş öküzz demiştik.
                    22000 olmuş ahahahahahaha

Kuzu başkan da 80 tl kchol hayali kuruyordu..
                    ahh kuzu ahh..

cmbtn 60 pd inde diğeri 2700 mü ne olmuş.
                    Bunların yarın tavan çekme şansı eregl şişe petkm gibi hisselerden yüzde 1500 daha fazla.
                    2009 da 5 TL idi bu hisse temettü de veren bir hisse yanlış bilmiyorsam. Aynen 300 TL ye yakında temettü vermiş 2009 dan buyana ve 13700 lira olmuş [emoji23]

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1921

Çok değişik çok acayib çok başka zamanlardan geçiyoruz.Sadece ekonomik manadada değil.Sosyal kültüren ekonomik dini siyasi sanatsal.
                        Youtube da bir sokak röpörtajına denk geldim öyle gezinirken.Ki çok bilindik bir kanal aslında.
                        Mikrofonu tutan.." çok derin bir ekonomik krizde olduğumuz bu dönemde dedi" ÇOK DERİN.
                        Dedim ben miii yanlış ülkedeyim yoksa bu kişi nasıl bir kafada.
                        Eski bildiğimiz doğruları unutmak lazım komple.
                        Dün isveç imkansız giremez derken alkışlanan lider bugün yine alkışlanıyor.
                        Dün asla faizler yükselmeyecek denirken bugün faizleri 42.5 a çıkarmış durumdayız. Peki gerçekten çıkardık mı?
                        8.5 a indirirken de gerçekten indirmiş miydik..
                        Hep diyorum.
                        Herşeyin anlamının flu laştığı kaybolduğu , yitip gittiği , bütün kuralların , ahlak değerlerinin , ekonomik değerlerin , bilginin , eğitimin , ahlak değerlerinin , ar namus utanma duygularının her şeyin ama herşeyin manasını yitirdiği bir zamandayız.

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1921

Çok değişik çok acayib çok başka zamanlardan geçiyoruz.Sadece ekonomik manadada değil.Sosyal kültüren ekonomik dini siyasi sanatsal.
                          Youtube da bir sokak röpörtajına denk geldim öyle gezinirken.Ki çok bilindik bir kanal aslında.
                          Mikrofonu tutan.." çok derin bir ekonomik krizde olduğumuz bu dönemde dedi" ÇOK DERİN.
                          Dün asla faizler yükselmeyecek denirken bugün faizleri 42.5 a çıkarmış durumdayız. Peki gerçekten çıkardık mı?
                          Hep diyorum.
                          Herşeyin anlamının flu laştığı kaybolduğu , yitip gittiği , bütün kuralların , ahlak değerlerinin , ekonomik değerlerin , bilginin , eğitimin , ahlak değerlerinin , ar namus utanma duygularının her şeyin ama herşeyin manasını yitirdiği bir zamandayız.

Yorum

• Misafir

tl fazla lıgından dır gundwane

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

Hep diyorum.

cok degerli bir yorum...aferim...ben buna...ILIZYON

diyorum....YABANCI...bu ilizyona sokulmus insan toplulugundan yararlanmak ister...

yazilarina....ara ara...YABANCI BIZI NASIL TOKATLIYORUDA sok...

basarilar diliyorum...BITANEM....IYIKI VARSIN.
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

USAGLAR....

DUN SISE de yuklu satislarim oldu....cok kizdi gavat bana...

bugun....

NIYE SATTIN IPNE DEDI BAAA...alinmadim....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information