ışık abiden bilgiyi aldık bilançoya kadar ereğli 60 olur mu
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Merkez sunumunu izleyince ah keşke Cevdet Akçay başkan olsa dedim.
Adam bu işte zirve. Bir cevapla birikimini gösterdi. Orada olması büyük şans ülke için" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
En iyisi kripto dolar USDT, USDC istediğin yere de götürürsün...Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam doları hangi ortamda alıyorsunuz
bunlar bir gece çıkıp yüzde 40 gelir vergisi der
Yorum
-
grafik güzel grafiğinize göre 5 bar var yani 5 hafta sonra görülecek yer görülür sonra topuklama zamanıURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Soru soranların aptal olduğu bir ortamda cevap veriyormuş gibi yapanlar alleme-i cihan gözükür.Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerkez sunumunu izleyince ah keşke Cevdet Akçay başkan olsa dedim.
Adam bu işte zirve. Bir cevapla birikimini gösterdi. Orada olması büyük şans ülke için
Yorum
-
Emmim bunlar Çizdiğin daireyi de yukarı geçiyor gibi mi yapıyorlar acep tuzak amaçlı. Bu cuma için farklı menü sundu skender:( ne umduk ne bulduk :(kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSATANI OYARIM....saat 4 e kadar mi....butun gun mu....
cuma gununden 9650 shortlarim elimde....bu cuma....bu shortlarda PARAYI IKIYE KATLARIM....
BU MERKEZ ISI....BUYUK TUZAK DIYE VERDIGIM GRAFI....EN COK 1 GUN ERTELER...
BUYUK TUZAKTA....zirvedeki kaartlar gocerken....bizdeki kaartlar ucacak....bizdeki kaartlarla endeks yuzde 20 dusus siniri korunacak...
SISE...EREGLY...ALARKO VESAIRE ILE...
Geç olsun güç olmasın, satanı oyarım'ı bir hafta yaptılar, daha da uzar mı ki?
Yorum
-
Sayın URANACUS un grafiği güzel benim bakış açım ve tecrübeme göre ralli 5 hafta devam sonrasında durmamak lazım, esasında piyasa bitmez primliden primsize geçiş olurTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖyle böyle adamlar ralli yapıyor be
benim eşşek bile gidiyor
Yorum
-
Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerkez sunumunu izleyince ah keşke Cevdet Akçay başkan olsa dedim.
Adam bu işte zirve. Bir cevapla birikimini gösterdi. Orada olması büyük şans ülke için
tebrik ediyorum..çok doğru tespit..aynı zamanda piyasalara pozitif etki yaptı..
zamanı öteledi..pozisyon ağırlığımı haftaya arttıcağım..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam doları hangi ortamda alıyorsunuz
bunlar bir gece çıkıp yüzde 40 gelir vergisi der
birçok enstrüman var..bugün şubat vade dolar kontratını tercih ettim..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
endeks yükseliyor...ama tüm hisseler aynı oranda iştirak edemiyor....
birkaç nedeni var..kuzu anlattı..
ilaveten enflansyon muhasebesi etki yapıyor...DURAN VARLIKLARI YÜKSEK ( özellikle eski ve bilançoda çok düşük rakamdan taşınan
şirketler ve çok büyük finansman gideri olan ,yatırım yapan firmalar..)
FAVÖK yüksek , bilanço özvarlık yüksek , (ama aynı oranda gelir tablosu kar yüksek olmayacak )hisseler prim yapıyor..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum