Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vicente
    Yasaklı
    • 22 Kasım 2020
    • 2458

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acele yorum yapıyorsunuz. İki gün boyunca verilecek fotoğrafa bakın.
    Kisa vade etki olmaz belki ama orta uzun vade simsek e yol göründü

Kadını görevden alan yandas inşaat galerici çetesi

Cok net.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      SEREFINIZE DEGERLI DOSTLARIM....bu gavat 20 yil onceki hikayeleri anlatiyor....yikiliyorum....ha ha ha....

bir omur geldi ve gecti....mamina cakayim....
      ha ha ha...bu bir gaciya takikti....gaci sarkici....3 yil pesinde kosmus...bana anlatti...gittim gaciya durumu anlattim....bu kerizzin ailesi zengin ve taninmis...gaci temam dedi...silivriye KLASIS OTELE gittik....yedik ictik....bunu gerdek odasina soktuk....

zabah kahvaltiya geldi...gaci uyuyor dedi....nasildi lem dedim...IKIMI KESIP ATACAGIM KALKMADI....BEN BU KADAR KOLAY OLUNCA COK HEYACANLANDIM.... DEDI...

gaci geldi....durumu anlattim...KIZ SEN BUNA KOLAY VERINCE BU SOK OLMUS IKEMEMIS DEDIM....GACI YIKILDI.

10 YIL BIRLIKTE YASADILAR....METRESI OLDU....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

SEREFINIZE DEGERLI DOSTLARIM....bu gavat 20 yil onceki hikayeleri anlatiyor....yikiliyorum....ha ha ha....

bir omur geldi ve gecti....mamina cakayim....
        Dun öyle sağlam vurdum ki saatin 9 u nerdese rakı açacağım

Afiyet olsun emmi

Yorum

• vicente
          Yasaklı
          • 22 Kasım 2020
          • 2458

Yeni merkez bankası panikle twiter hesabini kapatmis

Anlamı derin

Yorum

• hayalım
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 822

ha ha ha...bu bir gaciya takikti....gaci sarkici....3 yil pesinde kosmus...bana anlatti...gittim gaciya durumu anlattim....bu kerizzin ailesi zengin ve taninmis...gaci temam dedi...silivriye KLASIS OTELE gittik....yedik ictik....bunu gerdek odasina soktuk....

zabah kahvaltiya geldi...gaci uyuyor dedi....nasildi lem dedim...IKIMI KESIP ATACAGIM KALKMADI....BEN BU KADAR KOLAY OLUNCA COK HEYACANLANDIM.... DEDI...

gaci geldi....durumu anlattim...KIZ SEN BUNA KOLAY VERINCE BU SOK OLMUS IKEMEMIS DEDIM....GACI YIKILDI.

10 YIL BIRLIKTE YASADILAR....METRESI OLDU....
            Azerbaycan Nahcivanda bu durumu guzel ozetliyen bi hikaye var. Zifaf gecesi oglan kan ter icinde odadan disari firlar. Halaa son kadehlerini ayakin dostlarla vurmakta olan baba "ne oldu lem" der. Damat olacak adam atasina cevap verir " tek adam isi degil , yaff" Bu olay Nahcivanin Nehrem kasabasinda seyy etmistir. Bu Nahrem baba Aliyevi vekil secip Bakuye gondermistir. Sonrasini biliyorsunuzdur.

Yorum

• troas
              Yeni Üye
              • 01 Ekim 2013
              • 47

NE DIYOR YABANCI....BORSANI 2 DOLARA COKERT....BEN BURADAN GIRMEM.....

fransizca demiyor....tukce diyor....

turk lirasini 72 panginota bas....ve bir yil sabit tut orada....
              Önce faizleri yükselt sonra NAS V2 uygula hastanın ölümü garanti ...

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Fetö evinde ev abisiymiş

Aynı evdeki öğrencileri selam yazmaya başladı

Hesap kapandı

Hey güzel Allahım bir ülke kısır döngüden nasıl bu kadar zamana ve olaylara rağmen çıkamaz

Anlamak mümkün değil

Bu arada kuzu benim kafayı yine yaktın

6500 e inmiyormuyuz yine 10 bine mi yöneldik

Valla cuma saat 17:55 de shortu bastım ben

Yüzde 55 i alırım he

Yorum

• Titrettin
                  Aktif
                  • 20 Aralık 2016
                  • 318

yahu merkez bankası başkan yardımcısı önemsiz bir makam mı. o zaman twitter yok muydu

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

NE DEMEK BU....MAL ALIN...endeks 2.70 dolarda ve 8100 tl de yazildi....iki aydir bi turlu acamadigim HEDEF FEYZA-2 den once yazildi...

sebeb....HEDEF FEYZA-2 mi....hayir....

sebeb....YATAY TRENDE bagli bir ARA TREND....bu ara trend hedefi...bu basliktaki....10 000....yani YATAY TREND ust cizgisi....3 dolar endeks{hafif yukseliyor 3.15 simdi}....

ONEMLI UYARI....bu mal alin....dolar bazlida 2.90 gecilemez ise....orada MAL SATINA donusuyor...buda yaklasik 8800 tl endekstir....

bu MAL ALIN yazimda....sorumlulugum....basliktaki 10 000 dir....8800 gecilemezse....orada MAL SATINDIR bu...

en korktugum sey....bu dunyada KUL HAKKIDIR....kili kirk yaparak yazarim o yuzden....

YATAY TRENDE BAGLI ARA TREND NEDIR KUZU....

sudur....

dusen kaartlar vardi yuzde 40 ile yuzde 50...alma hedefime koduklarim...alarko...eregli...sise...sasa vesaire graflarinida astim....

BU DUSENLER GERI CIKACAK...BU CIKISLAR...ARA TRENDLERI OLUSTURUR....

tuncerim.....bende shortum.....ve maldayim....ortklarimla....

YATAY TREND DE.....hem shortcu hemde longcu para kazanir....sirasi ile....

7200 endeksten....8800 endekse geldik....BURADA SHORT ACILIR...bir duzeltme yapmadan 10 000 e gidemez....duzeltmede SHORT kazanir....MALDAKI IKI HAFTA MALDA YATAR....BEKLER...shortcular kuzu kurallari geregi shortu kapatir....kari alir....endeks cikar 9500 e....10 000 e hemen degil....

6500....buda bugunki....dolar-tl 30 da....yuzde 50 olasiliktadir....10 000 de yuzde 50 olasiliktadir...YATAY TRENDLER BOYLEDIR....SABIR ISTER....

unutma....

beni maldakilerde okuyor....yazarken onlara zarar verici bisey yapmamaliyim....HASSASIYETIM BUNUNLA ILGILI....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Yatay trend de.....hem shortcu hemde longcu para kazanir....sirasi ile....

7200 endeksten....8800 endekse geldik....burada short acilir...bir duzeltme yapmadan 10 000 e gidemez....duzeltmede short kazanir....maldaki iki hafta malda yatar....bekler...shortcular kuzu kurallari geregi shortu kapatir....kari alir....endeks cikar 9500 e....10 000 e hemen degil....

6500....buda bugunki....dolar-tl 30 da....yuzde 50 olasiliktadir....10 000 de yuzde 50 olasiliktadir...yatay trendler boyledir....sabir ister....

Unutma....

Beni maldakilerde okuyor....yazarken onlara zarar verici bisey yapmamaliyim....hassasiyetim bununla ilgili....
                      yatay trend....alti 2 dolar endeks ustu 3 dolar endeks....muddet 3 yil....1.5 yili kaldi....dolar-tl 30 da....ust 10 000 tl endeks....alt 6500 tl endeks...tayyip bey efect ve geoplotik....salinimlara yon verir...

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

YATAY TREND DE.....hem shortcu hemde longcu para kazanir....sirasi ile....

7200 endeksten....8800 endekse geldik....BURADA SHORT ACILIR...bir duzeltme yapmadan 10 000 e gidemez....duzeltmede SHORT kazanir....MALDAKI IKI HAFTA MALDA YATAR....BEKLER...shortcular kuzu kurallari geregi shortu kapatir....kari alir....endeks cikar 9500 e....10 000 e hemen degil....

6500....buda bugunki....dolar-tl 30 da....yuzde 50 olasiliktadir....10 000 de yuzde 50 olasiliktadir...YATAY TRENDLER BOYLEDIR....SABIR ISTER....

unutma....

beni maldakilerde okuyor....yazarken onlara zarar verici bisey yapmamaliyim....HASSASIYETIM BUNUNLA ILGILI....
                        Shortları nerede kapatırız

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Shortları nerede kapatırız

ARA TREND DUZELTMESINE OYNADIK....

iki yerde short kapanir....ARA TREND DE....

1...100 000 TL KODUN 150 000 TL OLDU....500 PUVAN DUSUSTE....9100 DE...bu hafif duzeltme....

2....FIBONACI DUZELTME.....100 000 TL KODUN PARAN 200 000 TL OLDU...BU 8500 DE....

BEN SHORT ACIYORUM DEDIGIMDE CUMA GUNU....9662 GORULMUSTU....8800 NEREDEYSE OPULMUSTU...

ILK DUZELTME....ARATREND HAFIF....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

YATAY TRENDDE....KUZU MALI NASIL TRADE EDER....

bir malin tepesi ve dibi arasindaki mesafe yuzde 35 ila yuzde 50 dir....

diyelim malin tepesi 100....

dibi iki tanedir....

1...yuzde 35 dusus....65 tl....

2....
                            yuzde 50 dusus......50 tl....

mali 100 den sattin....mal dustu 65 tl ye....hic tereddut etmeden....gidip ondan 1000 lot alican.....aldin....aaaa mal hala dusuyor....yuzde 10 daha dustu...58.5 tl ye....hic tereddut etmeden gidip o maldan 2000 lot alacan....aaaa mal yuzde 10 cikti 65 e....hic tereddut etmeden gidip 1000 lotu satacan....elinde ne var....1000 lot mal....58.5 tl den....aaaaa tekrar dustu 50 tl ye...gidip o maldan 10 000 lot alip....UNUTACAKSIN....DOLAR-TL ARTIYOR....KAART TEPESI 200 E CIKTI BU NEDENLE....KAART 200 TL OLDU....HIC TERETTUT ETMEDEN GIDIP O KAARDI KOMPLE KAPATACAN.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

YATAY TRENDDE....KUZU MALI NASIL TRADE EDER....

bir malin tepesi ve dibi arasindaki mesafe yuzde 35 ila yuzde 50 dir....

diyelim malin tepesi 100....

dibi iki tanedir....

1...yuzde 35 dusus....65 tl....

2....
                              yuzde 50 dusus......50 tl....

mali 100 den sattin....mal dustu 65 tl ye....hic tereddut etmeden....gidip ondan 1000 lot alican.....aldin....aaaa mal hala dusuyor....yuzde 10 daha dustu...58.5 tl ye....hic tereddut etmeden gidip o maldan 2000 lot alacan....aaaa mal yuzde 10 cikti 65 e....hic tereddut etmeden gidip 1000 lotu satacan....elinde ne var....1000 lot mal....58.5 tl den....aaaaa tekrar dustu 50 tl ye...gidip o maldan 10 000 lot alip....UNUTACAKSIN....DOLAR-TL ARTIYOR....KAART TEPESI 200 E CIKTI BU NEDENLE....KAART 200 TL OLDU....HIC TERETTUT ETMEDEN GIDIP O KAARDI KOMPLE KAPATACAN.

HEDEF FEYZA TOPIGINLE BU TOPIC ARASINDAKI FARK NEDIR....

HEDEF FEYZA....

tum nakitin 10 milyon tl....tumuyle maldasin....faizler yerin dibinde....alabilecegin kredi....borc...herseyle MALDASIN....

YATAY TREND....

tum nakitin 10 milyon tl....bunun yuzde 30 u ile borsadasin....TRADE EDIYORSUN....HISSE...VIOP...MAKAT.

YUZDE 40 DOLAR....

YUZDE 30 TL AYLIK MEVDUAT....firsat cikinca borsaya girmek uzere...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

MALDAKI KARDESLERIME....

sizleri ihmal ettigim ucun cok uzgunum....COK BUYUK FIRCA YEDIM...ONEMLI BIR ARKADASIMDAN.....

ESKILER BENI VE TARZIMI BILIYOR....HANGI TRENDDE KUZU NE YAPARI....30 yildir benimleler...

yeniler....bunlar bilmiyor tabii....

hepinizden ozur diliyorum....LUTFEN BENI BAGISLAYIN....GUNDWANE I getirdim....bu eksigimi kapatsin diye...

SEVGILER....HAKKINIZI HELAL EDIN LUTFEN.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information