Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Karatay
    Aktif
    • 14 Ağustos 2011
    • 277

Her gün para basarak enflasyonu indiremezsiniz.
    Faizi istediğin kadar artır.

Artık ipin ucu bence kaçtı.

Enflasyon ancak TUİK ile kağıt üstünde iner.
    Zaten son yıllarda fazlaca yapıyorlar.

Önceden TUİK'in açıkladığı enflasyon, x/2 idi, artık fark en az x/4 olur.

Yorum

• Karatay
      Aktif
      • 14 Ağustos 2011
      • 277

Şu anda tek çıkış yolları var son zamanlarda onu yapmaya çalışıyorlar.

Yunanistan ziyareti, İsveç'in Nato'ya katılımı...
      Ve Mısır ile normalleşme..

Yakın zaman içinde Beyaz Saray ziyareti olabileceği söyleniyor ki bu yıl içinde olabileceğini düşünüyordum zaten.
      F-16 satışı vs..

Hem de başka bir olay var..F-35 programına geri dönebilmek için S400'ler ile ilgili bir gelişme olursa hiç şaşırmam.
      Ukrayna basınında dün bir haber görmüştüm.
      ABD baskısı ile bizdeki S400'lerin Ukrayna'ya verilmesi gündemde olabilirmiş.
      Bir de Boğazlar mevzusu var tabi...Bu zor bir konu ama ondan da taviz vermeye çalışırlarsa şaşırmam

Ha bunlara Ruslar nasıl tepki verir bilmiyorum ama bizimkilerin yapabileceği fazla bir şey kalmadı artık.
      Şayet para gelmesi isteniyorsa mecbur yapacaklar.

Son yıllarda izlenilen "muhteşem" dış politikanın sonuçları bunlar.

Ekonomik olarak güçlü değilsen, böyle U dönüşleri normal.
      Basiretli olabilmek kolay bir vasıf değildir...!!!

Yorum

• Titrettin
        Aktif
        • 20 Aralık 2016
        • 318

Twitter da bakıyorum da yeni atanan MB başkanı için ilgili herkes tebrik ediyor, övüyor. Yerlisi, yabancısı, muhalifi... Mehmet Bey'in istifa ile eş zamanlı açıklamasıda etkili oldu... Bakalım devir töreni yapacaklar mı. Nasıl fotoğraf verecekler..

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hadise sudur....

ne mehemmed nede gaye ye YABANCI INANIP GELMIYOR....

gelemez....TURKIYE GRI LISTEDE....

GETIRDIGIN SEY NE....PARAN...SEN PARANI UCKAGITCIYA TESLIM EDERMISIN....

etmezsin.....
          Berlin diye bir dizi var yeni çıktı

Son bölümdeki son konuşma aynen kuzu hocamın dediğini anlatıyor

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

DEGERLI DOSTLARIM....BU COK ONEMLI...lutfen okuyun.....

cok sevdigim bir dostum Iraqi yoldasim....insanlar seni yanlis anliyorlar....aciklama yap dedi....

turkiyede yasasan elinde turk liran olsa ne yapardin kuzu....

KESINLIKLE BORSADA TRADE EDERDIM...BASKA HICBIRSEYE GIRMEZDIM...

yatay trenddeyiz dedim....BU NE DEMEK....EMME BASMA TULUMBA DEMEK....EM VE DON BAS....

secim mayista bitti...AKUPE kazandi....bu basligi actim....neyi sectik 10 000 endeksi mi....2500 endeksimi...

10 000 endeks....dolar tl 18 den 36 ya giderse idi.....

2500 endeks....tayyip bey bir yerden korfezdi konusulan 100 milyar dolar buldu...dolar-tl 10 a geri dusecekti...

100 milyar bulamadi....10 000 endeksi sectik...ve dolartl 18 den 36 ya gidecegi....

BU BASLIGI ACTIGIMDA MAYIS AYINDA....ENDEKS 3 DOLARDAN 2.2 DOLARA DUSMUSTU....220 000 DOLARLIK MAL ALSAN...5 AY SONRA EKIMDE SATSAN 3.10 DOLARDAN....90 000 DOLAR KAR...MUTHIS.

EKIMDEN BERI DUSTUK...ARALIK SONU 2.40 DOLARA INDIK....240 000 DOLARLIK MAL ALSAN CUMA GUNU SATSAN 285 000 DOLAR ALIRDIN....45 000 DOLAR KAR 1 AYDA MUTHIS....

YATAY TRENDDE SIKINTI SUDUR....HANGI KAARTLAR CIKACAK...HER ALDIGIN CIKMAZ....COGU YATAY KALIR VE HATTA DUSER...

BEN NE YAPIYORUM....TRADE YAPIYORUM....VIOP ta KENE ile...hangi kaardi cikariyorsa gidip o kaardin makatindan kan aliyorum....AYNI MIKTAR PARAYI KAZANIYORUM...KALDIRACIM 4 CIVARI....

MALDA ISEN MALDAN CIKARMISIN....BEN MALDA ISEM BENI IKSELER...EVIRIP CEVIRIP GENE IKSELER....KARI ETMEDEN MALDAN CIKMAM.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

ziyaretime geldiler....beraberiz....onlarin paralarini yonetiyorum....ve suanda maldalar....

SATMIYORUM....10 000 HEDEFIM VAR....EMME GENELDE HEDEFTEN ONCE SATARIM....MISAL 9500 ENDEKSTE...OKUTURUM.

yani....TOPIGIN BASLIGI SOYLUYOR ISTE....10 000 DIYOR....

TRADE EDECEKSIN....YILDA IKI KEZ POZIZYON KAPATARAK....

YATAY TREND....AL 6 AY YAT SAT...CIKISLAR YUZDE 40 ILE 50 DIR KAARDINA GORE....alarko aldim dostuma....120 den satarim dedim alirken....

MAL ALIP 5 YIL YATMAM DIYORUM...HEDEF FEYZADA NE DIYORDUM....BU KAARTLAR 20 KAT...100 KAT CIKACAK....ORAYA KADAR TRADE ETMEK YASSAK...YATACAKSIN MALDA DIYORDUM....

simdide diyorum ki....sakin 5 yil yatmak niyeti ile mal alma...SUREKLI TRADE ET....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

BENIM SOYLEDIGIM SUDUR....PARAN AMRIKIDE....AMRIKIDEN TURKIYE PIYASALARINA.....YATMAK UCUN PARA SOKMAM....

YERINE....KALDIRACLI PIYASADA....CONTRARIAN TRADERLIK YAPARIM....viop ve makattan kan alma....o kaardi cikarir...ben onu gorurum....gidebilecegi yeri hesaplar orada 4 kaldiracla o kaardi shortlarim.....veya gorurum kaardi yuzde 50 gocertmis....o kaardi kaldiracli piyasada longlarim...AZ SERMAYE ILE 4 KAT BUYUKLUKTE ISLEM YAPARIM....4 MILYON DOLAR SOKACAGIMA O PIYASAYA 1 MILYON DOLAR SOKAR AYNI KAZANCI VEYA ZARARI GOGUSLERIM.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Sanirim acikliyabildim....

Ben borsaciyim....ya trade yapiyorumdur....yada mala girmis 5 yil o malda yatiyorumdur....

Trade yapiyorsam....trend yatay trenddir....mala girmis yatiyorisem...trend cikis trendidir....

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

Cok fazla kafa yormayın
                    Tayyip oldukça ülke batmaya devammmm
                    Adam kuru patates yiyecek parası yok sokak röportajı yapiyor önce saray diyor kıçında don olmayan adam gunde milyonlarca israf yapan sarayı savunuyor
                    Off yeni başkana baktim tam bir emir eri profili , dolar kirbacladikca kirbaclar bu oy atanları zam üstüne zam kırbaç üstüne kırbaç

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

SEREFINIZE DEGERLI DOSTLARIM....bu gavat 20 yil onceki hikayeleri anlatiyor....yikiliyorum....ha ha ha....

bir omur geldi ve gecti....mamina cakayim....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Cok fazla kafa yormayın
                        Tayyip oldukça ülke batmaya devammmm
                        Adam kuru patates yiyecek parası yok sokak röportajı yapiyor önce saray diyor kıçında don olmayan adam gunde milyonlarca israf yapan sarayı savunuyor
                        Off yeni başkana baktim tam bir emir eri profili , dolar kirbacladikca kirbaclar bu oy atanları zam üstüne zam kırbaç üstüne kırbaç
                        biliyorum...emme....beni yanlis anliyormus insanlar diye tutturdu...yazdirdi.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

para yonetiyorum soyle....

hesap sahibinin ustunde....emirleri veren benim.....

KARA....yuzde 30 ortagim.....

ZARARA....YUZDE 55 ORTAGIM.....SERMAYE ONUN....

zararin cogunu ben ustlendigim ucun....bu ipneler gotumden yillardir ayrilmiyorlar....pohhh gibi para kazandirdim.

DOLAYISIYLA....

TURKIYEDE YONETTIGIM BU PARALARLA MALDAYIM BEN....turkler...kaldiracli piyasayi svmiyorlar....korkuyorlar...

o nedenle TRADE yapiyorum o paralarla....kendi paramla ise...KALDIRACLI PIYASADAYIM....DAHA COK KAZANIYORUM.

FORUMLARDA YAZMAK....

bu benim insan piskolojisinin degisimlerini izliyerek...KARAR VERMEMI SAGLAR....verdigim kararlar genelde onlarin dusuncelerinin TERSI DOGRULTUDADIR....

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

Kadın istifa etmedi görevden alındı
                            Attığı twit sitem dolu

Tayyip varken buraya yabancı gelmez

3 5 kazandığımıza seviniyoruz ama ülke hiç olmadığı kadar boka batmış durumda
                            Resmi gazete görevden alındı ibaresi var

Kendi isteğiyle ayrıldı süslemesi verilmeye çalışıldı tüm analistler tarafından

Attığı twiti okuyanlar görevden alındığını cok net anladı

Bu kadını görevden alan ekip yakında simsek e saldırır

Şimşek gittiği an usd 100 sonra 1000 fln devam durmak yok

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

Herkes sakin olun lütfen panik yapmayın simsek var sorun olmaz
                              Zaten kendi gitti
                              Nolu yalvarırım panik olmayın
                              500 tane analist bu twitleri attı

Korku büyük galiba

Şunu mu demek istiyorlar siz satmayın nolur düşmesin biz satalım

Evet belki de kısa vadeli cok dusmez
                              Ama kar suyu kacti kulağa
                              Bu kadın faiz artışları yuzunden görevden alındı. Net
                              Sırada simsek ?
                              Ne dersin emmi

Yorum

• Titrettin
                                Aktif
                                • 20 Aralık 2016
                                • 318

Herkes sakin olun lütfen panik yapmayın simsek var sorun olmaz
                                Zaten kendi gitti
                                Nolu yalvarırım panik olmayın
                                500 tane analist bu twitleri attı

Korku büyük galiba

Şunu mu demek istiyorlar siz satmayın nolur düşmesin biz satalım

Evet belki de kısa vadeli cok dusmez
                                Ama kar suyu kacti kulağa
                                Bu kadın faiz artışları yuzunden görevden alındı. Net
                                Sırada simsek ?
                                Ne dersin emmi
                                Acele yorum yapıyorsunuz. İki gün boyunca verilecek fotoğrafa bakın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information