Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kemal52x
    Aktif
    • 11 Ocak 2011
    • 237

Kuzu üstadım seni çok seviyor ve saygı duyuyorum . Bana göre burada bulunan kişilerin yüzde doksandokuzu seni seviyor , saygı duyuyor ve senin için bu siteye giriyor.Diğer yüzde biri hasedinden çatladığı için veya adını duyurmak için sana saldırıyor.Ben yıllardır bunu izliyorum. Cümleten selam ve sevgiler.

Yorum

• mertz
      Katılımcı
      • 21 Mart 2022
      • 76

Sayın gundwane'in tezi 4-5 dolar endeksin orta vadede yabancı olmadan olabileceği şeklindeydi sanırım.
      Ama kuzu emmi hiçbir şey yoktan varedilemez der.Yoktan, 4-5 dolar endeks nasıl varedilip mümkün olabilecek?

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        9515 tekrar ahort
        Sabah ki actiklarimla ort 9530 civarına gelmisti
        9510 dan kapattim
        Veri cok önemli
        Güçlü veri de kırılır borsalar
        Duruma göre tekrar poz alicam

Yorum

• vicente
          Yasaklı
          • 22 Kasım 2020
          • 2458

Yakında abd faiz indirimini bırak arttırmayı tartisir bu verilerle
          Aptal algo noldu ya bunu beklemiyorduk biraz daha oynasaydık modunda soka girdi

Yorum

• altınorta
            Katılımcı
            • 09 Ekim 2013
            • 197

Rol mü, gerçek mi. Biti mi yükseliş

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• kurt
              Tecrübeli
              • 20 Aralık 2022
              • 1361

1- tüm portföyü 8735 ( fibo 1.618 ) seviyesinde boşalttım...

2- 9600 ort. ile şort poz açtım..(kademeli devam edeceğim )
              Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
                Tecrübeli
                • 20 Aralık 2022
                • 1361

KUZU tebrik ediyorum.......

1- Forumda yaptığını düşündüğüm sosyal deney için..SEVİLİYORSUN

2- RALLY nidaları atılırken gene tam zamanında , TERSO DELİKANLI riskini aldığın için....

sevgi ve saygılar...
                Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Bende shortu açtım haftasonuna böyle giriyorum

Nasipten öte köy yok

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sabah ki actiklarimla ort 9530 civarına gelmisti
                    9510 dan kapattim
                    Veri cok önemli
                    Güçlü veri de kırılır borsalar
                    Duruma göre tekrar poz alicam
                    9540 dan tekrar shortladim
                    Yalniz trend kırılmadı kirilinca açmak daha mantikli
                    Can havliyle kirilacakken aliyorlar
                    Piyasa yurtdisi da dahil uyuşturucu çekmiş gerçekleri görmek istemiyorlar

Yorum

• altınorta
                      Katılımcı
                      • 09 Ekim 2013
                      • 197

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      KUZU tebrik ediyorum.......

1- Forumda yaptığını düşündüğüm sosyal deney için..SEVİLİYORSUN

2- RALLY nidaları atılırken gene tam zamanında , TERSO DELİKANLI riskini aldığın için....

sevgi ve saygılar...
                      Kobaymıyız yani biz [emoji848]

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        turk sirketleri var mi yok mu....

Enflasyon muhasebesi uygularsan....yoklar....

YANI....2001 deyiz yeniden....0.8 dolar endekse duseceyiz....tayyip bey filan gidecek....

BU SIRKETLERIN SERMAYESI TURK LIRASI...SERMAYESI 100 MILYON TL OLAN SIRKETIN...SERMAYESI ARTIRILIP 10 KAT MINUMUM....YENI DURUMA ADAPTE EDILMEZLERSE....

HEPSI BATIK.

SUANDA...FIYAT/KAZANC ORANLARI....ILIZYON....

AKILLI PARA....SIRKET SAHAPLARI....BU ILIZYONU BILIYOR...VE SATIP CIKMAYA CALISIYORLAR....BU CIKISLAR ONUN UCUN DUZENLENIYOR.
                        Senin bize gösterdiğin/öğrettiğin en birinci şey neydi.
                        Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
                        Sana gösterilen ise yalandır.

Ama son aylarda senin bu kurala uymadığını görüyorum sanki kuzu ?

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Senin bize gösterdiğin/öğrettiğin en birinci şey neydi.
                          Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
                          Sana gösterilen ise yalandır.

Ama son aylarda senin bu kurala uymadığını görüyorum sanki kuzu ?

HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEEELLLDIR....

NE GORUYORSUN....dolar bazli grafta....5 dolara gitmisiz....2013 den once....

bu gorunen....grafta....

o goruntuyu ne sagliyor....SAHLANAN BIR TURK EKONOMISI....2013 E KADAR....

simdi....bizi...4-5 dolara goturecek bir ekonomi var mi....

cugap....YOK.

oyleyse grafta o gordugun....ASLA OLAMAZ....

CUNKIII....

HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....

1 DOLAR ENDEKSTEN 3 DOLAR ENDEKSE GELDIK EMME....

evet geldik....devlet destegi ve yonlendirmesi....KENDILIGINDEN OLMADI BU....ardinda itici bir guc var....

HICBIRSEY KENDILIGINDEN OLMAZ....kendiliginden olmuyan sey...SUREKLI DEGILDIR....

YOKTAN VAR YARATILIMAZ....VARDAN YOK YARATILIR....1 DOLARDAN 3 DOLAR ENDEKSE....

VARI YOKEDEREK GELDIK...by kuzu....

SENIN YAZDIKLARINA KATILIYORUM....ILIZYON KISA SURMEZ....DEDIKLERIN OLABILIR...seni frenlemem....iki kere dusunmeye zorlamam icipeder....meydan senin....ben misafirim.
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu üstadım seni çok seviyor ve saygı duyuyorum . Bana göre burada bulunan kişilerin yüzde doksandokuzu seni seviyor , saygı duyuyor ve senin için bu siteye giriyor.Diğer yüzde biri hasedinden çatladığı için veya adını duyurmak için sana saldırıyor.Ben yıllardır bunu izliyorum. Cümleten selam ve sevgiler.
                            BU NE KADAR GUZEL BIR YAZI....dunyada fiyati olmuyan tek sey...SEVGIDIR...eger dedigin gibi ise....BEN FEYZADAYIM...
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

Kuzu hocam bende çaktım shortu haftasonuna shortla girdim

Senleyiz devam….

Gelen veriler ayrıca brentteki savrulma hareketleri bana birşeyler olacak hissi uyandırıyor

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEEELLLDIR....

NE GORUYORSUN....dolar bazli grafta....5 dolara gitmisiz....2013 den once....

bu gorunen....grafta....

o goruntuyu ne sagliyor....SAHLANAN BIR TURK EKONOMISI....2013 E KADAR....

simdi....bizi...4-5 dolara goturecek bir ekonomi var mi....

cugap....YOK.

oyleyse grafta o gordugun....ASLA OLAMAZ....

CUNKIII....

HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....

1 DOLAR ENDEKSTEN 3 DOLAR ENDEKSE GELDIK EMME....

evet geldik....devlet destegi ve yonlendirmesi....KENDILIGINDEN OLMADI BU....ardinda itici bir guc var....

HICBIRSEY KENDILIGINDEN OLMAZ....kendiliginden olmuyan sey...SUREKLI DEGILDIR....

YOKTAN VAR YARATILIMAZ....VARDAN YOK YARATILIR....1 DOLARDAN 3 DOLAR ENDEKSE....

VARI YOKEDEREK GELDIK...by kuzu....

SENIN YAZDIKLARINA KATILIYORUM....ILIZYON KISA SURMEZ....DEDIKLERIN OLABILIR...seni frenlemem....iki kere dusunmeye zorlamam icipeder....meydan senin....ben misafirim.
                                Kuzu

1. Gösterilen.Dolar 8 den 18 e vuruluyor 13 de dengeleniyor.Enflasyon fırlıyor. Gösterilen.Krizdeyiz borsa gitmez.
                                2. Gösterilen.Seçime evveli AKP borsanın düşmesine asla müsade etmez. 5700 den 4400 e düzeltme yapılıyor ( burada beklenmedik kontrol edilmemiş birde deprem faciasını gözönüne almak lazım . Planlarını çok bozdu)
                                3. Gösterilen. Seçimden sonra faizler artacak sıkı para politikası borsa bu ortamda yükselmez düşer.
                                4. Gösterilen.Faizler yükseltildi.Ama yabancı 2.5-3 dolar da gelmez.Borsayı yabancı için çökertecekler ki yabancı gelsin!!!
                                5. Gösterilen. Enflasyon muhasabesine geçilecek.Karlar var ama yok.Herşey bütün çıplaklığı ile ortaya çıkacak.Aslında kimse kar edemiyor borsa çökecek..

Şimdi..
                                1. Biz buna öteki köyde de hassss oradan ne krizi böyle kriz mi olur diye karşı çıktık..2000 de iken önce 3200 dedik 3200 de 4500 sene sonu 6000 dedik..
                                2. Deprem olayları çok karıştırdı. Ben 1-1.5 aylık bir düzeltmeden sonra seçim evveli 7500 dedim..Bu olmadı
                                3. Buna da kocaman bi hassss çektikkk..Öyle olsa arjantinde borsa çakılırdı dedik (bunu yazdığım zamandan borsası 3x yaptı)
                                4. Bunun yanına ünlem koydum..Çünkü en absürd ü bu idi..Hatta Memed Ş. e bile soruldu.Yok öyle bişi dedi..ahahahaha Komedi..Yabancı gelecek diye borsasını düşüren ilk devlet olurduk herhalde. 2 dolar ortalama ile toplanan mallar yabancıya 1 dolardan servis edilecek..Pışıkk yermi bizim açıkgöz iş adamları..Neysee.
                                5. Şimdi de enflasyon muhasebesi oyunu oynanıyor..Efendim Nedir bu E.M. Şirketler kar etmeyecek mi?? Yoo buz gibi hatta daha fazla karlar yazılacak..Eeee peki...bu iş kime yarayacak..Kime olacak nas mas kime yaradı ise yine onlara..Yani borsaki şirketlere..5 vergi veriyorken şimdi 1 veya 0 vergi verecekler..Oh mis..Kime yaramayacak..Devlete..Vergi gelirinden olacak..Eee ne yapar devlet bu durumda..??

Burada haberler ile falan yazıyorum..2001 de sıkı para politikası geçilmiş maaşlara çüşşş denirken dolar 3 katına basılmış 15 günde..Ortalama memur maaşı 300 dolarlarda imiş..Şimdi kaçda..1200 dolar.
                                Benim apartmandaki ev 100K dolardan 300K dolara çıktı.
                                Herşeyin fiyatı bırak TL yi dolar euro bazında bile uçtu..
                                Bu ortamda borsa 0.5 0.8 dolar olur mu ?

Efendim 5 dolar yabancı girişi olmadan nasıl olur..
                                Olur..
                                Çok az bir para sokularak yapılır..
                                Malı devirerek yaparsın..
                                Açık yapıp çizerek yaparsın..
                                Yapılır..
                                Bu para mevcut..
                                Borsada manipülatörler spekülatörler bunu 10 larca yıldır yapar durur..
                                Mal toplu ise yazar çizer yazar çizersin hop hop fiyatı yükseltir durursun..

TL nin değerini kaybet pas parayı kapa swap ı al yabancının malını 1.5 dolardan..
                                Çek yukarı fiyatı dolara bas tl değerli gibi dursun..
                                Çek 4 dolara ..
                                Peki bu yemeğe başka ne gerek..
                                Servis başladığında süper bir hikaye tabi.
                                Bakalım bu hikaye ne olacak..?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information