Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Aynen kesinlikle ben de katılıyorum, en donunda Kuzunun dediği olur ki, ayrıca zaten oldu da… Açık açık rotayı verdi yukarıda alıntılayıp paylaşmış arkadaş yeniden. Yani şu anda da yanılmış terste bırakmış değil ki kuzum kimseyi…Anlama özürlü bazılarının bok atmasıyla değerinden gram eksilmez sevgili kuzu üstadımız…İyi ki var bilgi denizi iskenderiye kütüphanesi analitik zekanın zirvesi bilge insan…manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzun zamandır yazmıyorum. Ama Kuzu emmi, taktik stratejiyi vermiş. Daha napsın adam?
Gelip tuşa mı basacak sizin yerinize.
Son gülen iyi güler. Bu piyasa onun dediğine gider, kaç kere yaşadık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Kuzu hocam kimseyi zarara sokmamıştır. Hisse alamayan en azından belki kazanmadı ama kaybetmemiştir. derdiniz bu olsun. Ki kuzu hocam en son 8100 de mal alın dedi.“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
Kuzu hocamın bir lafını tekrar hatırlatayım;
GRAFİKLERİ BEN ÇİZERİM.
Bu yazı hep aklınızda bulunsun. Saygılarımla
Yorum
-
Abd borsasi için dun bi yabancı sitede aptal algoritmalar al a takılı kaldı demişti
Dun fed indirim yok demesine rağmen bugün yine uctular yarin ki veriyi şimdiden uçarak karşılıyorlar
Mantıksız 2 ay önce de 32 binden durmaksızın satan aptal robot 38 den ısrarla aliyor
Yorum
-
Emmi deki konu şu ben de de oluyor ara sıra
Sokak kedilerinin bile borsa konuştuğu bir ülkede lise veletleri vs kahveci simitci herkes borsa uzmanı...
Haliyle piyasada tecrübeli kişileri farklı görüşlere farklı yollara itme ihtiyacı hissettiriyor ..psikoloji böyledir
Ben de rahatsız oluyorum çoğu zaman
Mesela long iken yatarak uyurken poz acıyorum kazaniyorum sıradan geliyor
Ama short iken kazandığında muthis keyif
8 milyon yatirimciya çakmış hissi veriyor
Ben bu sürü ile gitmem psikolojisi
Ama gerçek şu ki 8 milyon iyi bir güç ve çoğu ×5 kredili işlem yapıyor
Bakin badem 20 gündür hergun aciga satiyor dusuremiyor karşısında sağlam bir talep var
Bir yerde bu yığınları kiracak ve o kredililer yine batacak Ama zamanlama çok onemli
Yorum
-
Endeks 26 Aralık-26 Ocak arası 1 aylık bir süreçte zigazaglı bir şekilde 7200’lerden 8100’lere yükseldi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermal alin....
26 Ocak Cuma sabahı ise endeks 8100 civarıyken sevgili kuzu ‘net’ bir şekilde ‘mal alın’ diye yazdı. Endeks de 26 Ocak’dan sonra sadece 1 hafta içinde 8100’lerden 8700’e kadar yükseldi.
Bundan daha iyisi olamaz. Çok kısa bir sürede çok ciddi bir kazanç.
Lafı evelemeden gevelemeden net bir şekilde mal alın ifadesinin üzerine ralli haftası yaşadık.
Büyüksün kuzu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
8800 de sayılırız, helecanla izliyoruz bakalım.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNE DEMEK BU....MAL ALIN...endeks 2.70 dolarda ve 8100 tl de yazildi....iki aydir bi turlu acamadigim HEDEF FEYZA-2 den once yazildi...
sebeb....HEDEF FEYZA-2 mi....hayir....
sebeb....YATAY TRENDE bagli bir ARA TREND....bu ara trend hedefi...bu basliktaki....10 000....yani YATAY TREND ust cizgisi....3 dolar endeks{hafif yukseliyor 3.15 simdi}....
ONEMLI UYARI....bu mal alin....dolar bazlida 2.90 gecilemez ise....orada MAL SATINA donusuyor...buda yaklasik 8800 tl endekstir....
bu MAL ALIN yazimda....sorumlulugum....basliktaki 10 000 dir....8800 gecilemezse....orada MAL SATINDIR bu...
en korktugum sey....bu dunyada KUL HAKKIDIR....kili kirk yaparak yazarim o yuzden....
YATAY TRENDE BAGLI ARA TREND NEDIR KUZU....
sudur....
dusen kaartlar vardi yuzde 40 ile yuzde 50...alma hedefime koduklarim...alarko...eregli...sise...sasa vesaire graflarinida astim....
BU DUSENLER GERI CIKACAK...BU CIKISLAR...ARA TRENDLERI OLUSTURUR....Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
BUYUK TUZAK....8800 DU....VE GELDI....
CONTRARIAN TRADER....karsi harekete gecer....
KENE....birinci kademe acildi....
TREND....YATAY TREND...VE 3 YIL SURER...OYUN TARZI...YATAY TREND.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bu sefer bende short açıcamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBUYUK TUZAK....8800 DU....VE GELDI....
CONTRARIAN TRADER....karsi harekete gecer....
KENE....birinci kademe acildi....
TREND....YATAY TREND...VE 3 YIL SURER...OYUN TARZI...YATAY TREND.
Hiç içime sinmedi bu çıkış zaten globalde bir sıkıntı bekliyorum
Yorum
-
sahol....yuzde 7 yukarida...makatimdan kan al diyor...bim de makatim musait gir diyor....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuyuk tuzak....8800 du....ve geldi....
Contrarian trader....karsi harekete gecer....
Kene....birinci kademe acildi....
trend....yatay trend...ve 3 yil surer...oyun tarzi...yatay trend.
dadasim....gayret edip bir ara trend le mal cikiyor....benim ondan payimi almam icipeder.
BU ALEMDE....PAYIMI ALMADIGIM TALANA IZIN VERMEM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum