Eregli için bugünkü tepe 45.60 trend kiriliminin olduğu yer oranin uzeri eregli kopar
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
aynen kuzu kuralı gereği 45,50 den verdim gitti bereket versin hisseler çok garip hareket ediyor geçip üzerinde kalırsa yine alırımvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEregli için bugünkü tepe 45.60 trend kiriliminin olduğu yer oranin uzeri eregli kopar
Yorum
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEregli için bugünkü tepe 45.60 trend kiriliminin olduğu yer oranin uzeri eregli kopar
Yorum
-
Ben devam ediyorumTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen kuzu kuralı gereği 45,50 den verdim gitti bereket versin hisseler çok garip hareket ediyor geçip üzerinde kalırsa yine alırım
Endeks 8000 uzeri hazirlaniyor bence
Gerçi şu son satis badem iti geldi galiba ona benziyor
Yalniz kısa süreli belki orta short işi gunici olmalı artık ya da asirilikta
Yorum
-
şimdi de thy kaldıracak gibiler bunlar bir tarafı kaldırıp sonra diğerine veriyorvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen devam ediyorum
Endeks 8000 uzeri hazirlaniyor bence
Gerçi şu son satis badem iti geldi galiba ona benziyor
Yalniz kısa süreli belki orta short işi gunici olmalı artık ya da asirilikta
Yorum
-
tl de sıkılaşma demek istedin sanırım,aslında sıkılastırmaya en iyi örnek xu100 algıya bak,7797 ustunde duramıyor, yukseklik korkusu var herhaldeTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi de thy kaldıracak gibiler bunlar bir tarafı kaldırıp sonra diğerine veriyor
Yorum
-
düşeni kıracaksa gapli kırar o da moodys den sonraURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu yapılan işlemlere ,emeklere,raporlara yazık, ya bir rakamın hakkından gelemiyor koca piyasa
Yorum
-
7644 ün altında kapanışlar la olma ihtimali var gibiTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün heryeri aldılar
bu endeks buradan 6500 nasıl olacak merakla bekliyorum
Yorum
-
hocam kaç gündür deli gibi alıyorlar zor gibiURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7644 ün altında kapanışlar la olma ihtimali var gibi
Yorum
-
Kuzu Emmim, şortları kapadı, nasıl olacak?Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün heryeri aldılar
bu endeks buradan 6500 nasıl olacak merakla bekliyorum
O şort açarsa belki olur.
Yorum
-
7900 üstunde sort beklemek matematiğe aykırı,9284 düsünmek lazım,bistte bu ara da 8013, 8094 yapsa barismartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmim, şortları kapadı, nasıl olacak?
O şort açarsa belki olur.
Yorum

Yorum