Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Kuzu hocam
Hafize hanımın röportajını okuyabildiniz mi? Yorumunuz nedir?
Açıkçası gözümüzde büyütmüşüz izlenimi verdi bana.
Merkez Bankası başkanının uluslararası fon yöneticileriyle içli dışlı olması…
Onlara önerilerde bulunması vs. bayağı işkillendirdi beni.
Siz satır aralarını okumakta ustasınız. Belki de yeni dönem yol haritası burda gizlidir.
Bu konudaki fikirlerini çok merak ediyorum. Umarım mahrum bırakmazsınız
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
hz muhammed...esleri ve cariyeleri var...her gece sirayla bir esinde kaliyor...9 es...ve cariyeleride var...
sira omerin gizi hafsa iken...hafsanin odasinda cariye maria(bangalar) ile birlikte oluyor...HAFSA...bubasi omerin evinden gelip evine girer girmez...ikisini kendi yataginda yakaliyor...kiyameti kopariyor...muhammed kimseye soyleme...YEMIN EDIYORUM BIR DAHA OLMUYACAK diyor....hafsa ebubekirin kizi ayseye oda esi...anlatiyor....oda muhammede....tam 6 at MARIA(baNKALARA) DOKUNMUYOR...
EMME....maria maria diyede yaniyor...TAHRIM SURESI GOKTEN INIYOR...SANA HELAL KILDIKLARIMIZI HARAM SAYAMAZSIN....
mermi hiziyla mariya ya gidiyor....BANGALARA GOKTEN BIR SURE INMIS...
biz daha bilmiyoruz...
BILDIGIMIZ SU....
bankalar yurt disindan daha ucuza SENDIKASYON kredisi alabiliyorlar....
cunkii....
CDS ler 7 den 3 indi....bu sayede merkezde kolayca dolar bulabiliyor...
YANI....BANKALAR YURT DISINDAN BORCLANABILIYOR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BUNU BILDIGIM UCUN....KENE de....buna bagli MALIYET YUKSELTME NOKTALARI BELIRLEYIP...ONA GORE OYNADIM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BENIM BILMEDIGIM COK ONEMLI BIRSEY VAR....BANKALARLA ILGILI....
bu yuzden...gokten bir vahi inecek....TAHRIM SURESI GIBI...HELALDIR NIYE IKMIYORSUN GIBI...
iste bunu bulamiyorum....
acaba....BUYUK BIR PANKA YABANCIYA MI SATILIYOR....
Yeni maliyet yukseltme grafimi asamiyorum....emin degilim....
ben KUZU yum....BU PANKALARI BI SEKILDE IKMELIYIM.... SOKSAM MI....ISPANYOLA.
12 tl den ne var ne yok almisti.
garanti ve isc dolar grafini as....GORUSUNU YAZ....
SIZDE USAGLAR....dolar graflari sadece....
kuzu kim...hareket eden herseyden PARA YAPAN ADAMDIR....CONTARARY TRADER.
Garanti’ nin Qatar varlık fonuna satışı ve Odea’ nın ABU Dabi Development ’ e satışı büyük oranda bitmek üzere deniyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
VAWWWWW...shortluyamam.....
Kuzu hocam
Hafize hanımın röportajını okuyabildiniz mi? Yorumunuz nedir?
Açıkçası gözümüzde büyütmüşüz izlenimi verdi bana.
Merkez Bankası başkanının uluslararası fon yöneticileriyle içli dışlı olması…
Onlara önerilerde bulunması vs. bayağı işkillendirdi beni.
Siz satır aralarını okumakta ustasınız. Belki de yeni dönem yol haritası burda gizlidir.
Bu konudaki fikirlerini çok merak ediyorum. Umarım mahrum bırakmazsınız
Kuzu hocam hazır buradayken sorumu tekrarlayayım
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
kendisini tanirim....hakkinda yazamam.....ayip olur.
Yorum