Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
8747 üstü kapanışlar olumlu düşünmemize neden olabilir vob daTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe oldu şimdi döndük dolaştık yine 8000 geldik
O satıyor bu satıyor hep 8000 deyiz
Valla bu endeks nasıl 6800 hele ki 5700 olacak merakla bekliyorum
Yorum
-
Bankalarda bir toplama var gibivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8518 cuvaridi maliyet ortalamalar ile beraber
8650 den kapattim
Yabancı mal topluyor
Bir dip daha olabilir ihtimali var gibi emin degilim
Ama sanayilerde ben göremedim hacimsizler takaslarda da bariz bir toplama yok
İnşallah bu banka olayları akdere vakası gibi sonuçlanmaz
Yorum
-
Xbankı hariç tutarsak 7000 ler civarına düştük zaten. Hatta çoğu kağıt 6800 seviyelerinden aşağıTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe oldu şimdi döndük dolaştık yine 8000 geldik
O satıyor bu satıyor hep 8000 deyiz
Valla bu endeks nasıl 6800 hele ki 5700 olacak merakla bekliyorum
Mesela Kozal 6800 ken 25 TL.idi şimdi 21
Ereğli 6800 dekiyle aynı fiyat" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
piyasa şunu diyor, buyume olcaksa bu krediyle olur . bunuda bankalar saglar diyor, o zaman bankaların öncelikli olması gayet doğal, bofa da sunu diyor bankalar da yerli yok dolayısıyla endişe de yokTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBankalarda bir toplama var gibi
Ama sanayilerde ben göremedim hacimsizler takaslarda da bariz bir toplama yok
İnşallah bu banka olayları akdere vakası gibi sonuçlanmaz
Yorum
-
2012 zirvesine değil.URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın cem2002 2013 de brent 150 dolar, dolar 2 tl idi yabancı kurumlar yatırım yapılabilir notu verdi,
bugun değişen ne,benim gördüğüm sadece teknik olarak 10 yıllık düşen kırılmış, evet önemli gösterge , ama yarın öburgun bu kurumlar yine not vercek, ve veriler ,istatistikler, iki buyuk mb nın açıklamalar ışıgında not artırımı gelecek, sorum şu cds ler ve fk lar carpanında getiri yuzde 45 lerde eee faiz zaten 50 ,55 lerde riski ortadan kaldıran ne,
2002 ve sonrasındaki not artışlarina bak
Çöp seviyeden yukari çıkıyoruz
CDS ler düşüyor.
Daha da düşerse F/k olarak 3.9 dan sırayla diğer ülkeri yakalariz
Yükseliş potansiyeli inanilmaz .
1 günde olmayacak.
3-5 yıla yayılacak.
Tekrar sevgilerYazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
cem2002 2001 de meşhurrrr dolar 2.5 olacak (2.500.000) beklentisi vardı evet bende hatırlıyorum..Hatta bizde apar topar dolar aldık idi 1.6 dan.
2005 e gelindiğinde hala 2.500.000 bekleyenler vardı ama biz artık dolardan sıkılmış ve 1.4 lardan mı ne satmış idik.
3-4 sene gayet cillop tl faizinden olduk ve zararına sattık idi. (rahmetli babam ile ben)
Tabi borsa aldı yürüdü idi..
Dün bundan biraz bahsettim idi..
Şimdi ise durumlar farklı...(dolar açısından)
Yazdıklarının bazı kısımlarına katılmamakla birlikte 5-7 dolar arasını 2026 gibi falan beklediğimi hem burada hem öbür köyde yazdım.
Bu sefer 5 doların dolardaki birikmiş enflasyon nedeni ile 7 dolara doğru savrulması da olasıdır..
Tuncer düşse alacak mısın ki bekliyorsun..
Şişe 19 olacak diye bekliyordunuz ..Haziran başında gelip faiz artışına rağmen gidebiliriz diye uyarmaya geldiğimde 5700 ikili zirve 3900 2900 beklentileri havada uçuyordu
Zaten endeks 8600 e giderken bende 6 ay ceza aldım idi.
Akdere olayı vurgun olayı değildi.
Tam tersine mal toplama hareketi idi..Bunu diğer köyde de yazdım ..(özellikle akbnk ve ykbnk)
Bir çokları GARAN için 30 ları senelerce göremez artık yazarken BEN YENİ BAŞLIYOR diye yazdım hatta 21 aralık 2021 in bankalar için bu olduğunu önce yavaş yavaş sonra bam bam yukarı devam edeceklerinide belirtmiştik.
Seçimden önce faizler artacak bankalar ellerinde tuttukları tahvillerden 600 milyar tl zarar yazacaklar falan filan milleti kaçıranlar hala sağda solda analiz kasıyor.
Yorum
-
alacam hocam 1 sene önce sattığım yerde şişe ama düşmüyor işte tam destekleri kıracak hop şirket ne varsa alıyor tahtadangundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercem 2002 2001 de meşhurrrr dolar 2.5 olacak (2.500.000) beklentisi vardı evet bende hatırlıyorum..Hatta bizde apar topar dolar aldık idi 1.6 dan.
2005 e gelindiğinde hala 2.500.000 bekleyenler vardı ama biz artık dolardan sıkılmış ve 1.4 lardan mı ne satmış idik.
3-4 sene gayet cillop tl faizinden olduk ve zararına sattık idi. (rahmetli babam ile ben)
Tabi borsa aldı yürüdü idi..
Dün bundan biraz bahsettim idi..
Şimdi ise durumlar farklı.
Yazdıklarının bazı kısımlarına katılmamakla birlikte 5-7 dolar arasını 2026 gibi falan beklediğimi hem burada hem öbür köyde yazdım.
Bu sefer 5 doların dolardaki birikmiş enflasyon nedeni ile 7 dolara doğru savrulması da olasıdır..
Tuncer düşse alacak mısın ki bekliyorsun..
Şişe 19 olacak diye bekliyordunuz ..Haziran başında gelip faiz artışına rağmen gidebiliriz diye uyarmaya geldiğimde 5700 ikili zirve 3900 2900 beklentileri havada uçuyordu
Zaten 8600 e giderken bende 6 ay ceza aldım idi.
Akdere olayı vurgun olayı değildi.
Tam tersine mal toplama hareketi idi..Bunu diğer köyde de yazdım ..(özellikle akbnk ve ykbnk)
Bir çokları GARAN için 30 ları senelerce göremez artık yazarken BEN YENİ BAŞLIYOR diye yazdım hatta 21 aralık 2021 in bankalar için bu olduğunu önce yavaş yavaş sonra bam bam yukarı devam edeceklerinide belirtmiştik.
Seçimden önce faizler artacak bankalar ellerinde tuttukları tahvillerden 600 milyar tl zarar yazacaklar falan filan milleti kaçıranlar hala sağda solda analiz kasıyor.
sizce dibi neresidir şişenin
Yorum
-
eregl petkm ttkom tcell halkb vakbn sise sahol dolar bazlı hala adam gibi prim yapamamış kağıtlar.
Bankalar dolar bazlı hala ucuzlar 2014 de şahenk 4 dolardan garan sattı idi şu an 2 dolar..2014 den çok daha mı kötü durumda banka.
tuprs onca ralliye rağmen hala dolar bazlı gidecek yeri var..
Büyüklerden gözüme çarpanlar..
Orta ligde (orta derken kötü manasında değil..bi tık geride bunlardan ama çok güzel şirketler) çok kağıt var potansiyeli olan.
Tuncer borsada dibi falan bulamazsın..
O yüzden aramada beklemede.
Kuzu 80 tl ye kchol ocak sonu demiş idi
180 olmasında ..dur bakalım..ocak sonu gelsin
Yorum
-
Sn. Tuncer,
Uzun vadeli XUSIN / XBANK karşılaştırmalı grafiğine bakarsanız ,
Çok yakında banka SAT sanayi AL konumuna gelmek üzere.
Ama biraz daha sabretmek lazım gibi.
Sn. Uronacus grafiğe dökerse çok seviniriz." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Tuncer,
Uzun vadeli XUSIN / XBANK karşılaştırmalı grafiğine bakarsanız ,
Çok yakında banka SAT sanayi AL konumuna gelmek üzere.
Ama biraz daha sabretmek lazım gibi.
Sn. Uronacus grafiğe dökerse çok seviniriz.
top sizde
Yorum
-
hocam şunu logaritmik aylığa çevirip 2010 dan başlayan trend içine de alsanız çok makbule geçecekURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
,Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam şunu logaritmik aylığa çevirip 2010 dan başlayan trend içine de alsanız çok makbule geçecek
Yorum

Yorum