Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
He he öyle...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUleee Tuncer, hadi hadi inkar etme guzunun gozdesiymissin. Herkese oyle yagma yok de. Kim ki $100 er hasbina atesledi bilsinler ki isimleri listede.
Özelime bakıyorum arada bir tık yoğğğğ
Bari sen yaz ....
Yorum
-
Bence ayıp ediyorsunuz.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteree şimdi son karar ne.
1900 mü 3900 mü 6800 mü 0.50 dolar endeks mi 10 dolar endeks mi 20.000 mi nedir?
Madem S. Kuzu'nun analizlerini beğenmiyorsunuz sizinkini öğrensek de hangileri tutmuş görsek..." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
-
Beni de ekler misiniz?Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Öncelikle yeni topic hayırlı olsun. Kuzu hocamı yıllardır okurum ancak sanırım forumdaki bir takım teknik sorunlar nedeniyle ne giriş yapabiliyordum ne de bir şey yazabiliyordum. Sağ olsun üstlerde birkaç arkadaş nasıl giriş yapılabileceğini yazmış onlar sayesinde giriş yapabildim.
Herkese iyi forumlar;)
Yorum
-
Beni de ekler misiniz Tuncer hocamTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteree şimdi son karar ne.
1900 mü 3900 mü 6800 mü 0.50 dolar endeks mi 10 dolar endeks mi 20.000 mi nedir?
ellemeyin bu gavati....ALINGAN...ADAM OLMAYI TAM OGRETEMEDIM....digger herseyi ogrettim....
bu son uyarim sana...DERHAL YORUMLARINI YAZ...
yogusam seni...FELC EDERIM DEYYUZZ....ALINGAN GAVAT.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum