Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kalanlara kolay gelsin 7813 2 defa denedi,7724 tuttu tuttu!URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Guzu ne diyor '' gorunen illizyondur', eteginin altina pardon aynanin arkasina bakacaksin.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekrana bakıyorum
yazıya bakıyorum
tarihe bakıyorum
nassı olacak bu iş.....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhic bakma tuncer....
onumdeki simulasyon a gore...kasim 28 de...bist 100 6800...
Eregly 35....
Sasa....33....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradi...simulasyon fonlardir....
Heryil....kendini tekrarlar....yil sonu karlar buna gore hesaplanir...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbofa...eski merill linch dir...bu bir araci kurumdur...musterisi buyuk fonlardir...hepsi yabancidir...disaridan 1 dolar dahi getirmiyorlar...turk lirasini merkezden bedava alip....onunla borsada oynuyorlar...kredi ile yani...
Yil sonu hesap kapatir bunlar....
fonlarda...yil sonu...kasim sonudur.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu fonlarin....kasim sifirlamasi sonrasinda....yerel secimler ucun...uygulanacak secim ekonomisinde....
ne tur bir oyun tarsi uyguluyacaklar....
bunu tahmin edip pozizyon alacan....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersoru su....bugun 20 ton dometes alip stokluyayim....4 ay sonra satarim 2 katina....secimden sonra....
Eger satamazsan....dometesler 4 at sonar curur....
Kredi....4 ayda adamin mamina cakar....
bunnari calismissan....bunlara gore simulasyon hazirlamissan....
sen artik olumune herbe girmissin...o givrastikca...sen daha derine sokacaksin....pozizyonunu artiracaksin....
seke seke geldin...ike ike gideceksin bu alemden...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hickimse....hicbirsey....benim bunu kurmu gumastan bir yataga yatirip....doya doya ikmeme engel olamaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHickimse....hicbirsey....benim bunu kurmu gumastan bir yataga yatirip....doya doya ikmeme engel olamaz....
28 KASIM...VE KCHOL....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BIR ULUZGAR ESTIGINDE....YERINDE VE SABITSEN...BIR YAPRAK GIBI ONUNLA BIRLIKTE ESMIYORSAN....
yani....
ALGILARIN....ESEN RUZGARLA HABIRE DEGISIYORSA....SENIN AKLIN ALINMISTIR...sen sen degilsin artik...
BORSADA OYNAMA...BU SANA GORE BIR IS DEGIL..
....burada...
DELIANLI HARMAN OLUR...DASHAKLAR 2 KG CEKER....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sevgilerimle...turkun yigit evlatlari.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Asenalare laf yok mu lem? Bu iraki susuz icince basa furuyor, sen susuz mu iciyon guzu?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgilerimle...turkun yigit evlatlari.....
Yorum
-
[QUOTE=kuzu;699582]bunnari calismissan....bunlara gore simulasyon hazirlamissan....
sen artik olumune herbe girmissin...o givrastikca...sen daha derine sokacaksin....pozizyonunu artiracaksin....
seke seke geldin...ike ike gideceksin bu alemden...[/QUOTS
Sevgili Kuzu bu yazını okuduktan sonra tekrar nakde döndüm. Açıkcası endekste 8200 kadar tepki bekliyordum ama senin uyarını dikkate almayı tercih ettim.Ancak şu Kasım ayı fonların pozları ile ilgili kısmı anlayamadım.Geçmiş yılların Kasım aylarına baktığımda kayda değer bir düşüş göremiyorum son 3-4 yıldır. Bu KASIM ayının özelliği nedir ki 6800 gibi ciddi bir düşüş getireceğini düşünüyorsun? Biraz daha açarmısın lütfen...Fonlar kredili mala girermi? Tüzüklerine aykırı değil mi vb vb aklımda deli sorular...
Yorum

Yorum