Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroyleyse....
SASA ve ERELIYI ALMALIYIZ....
nereden nereye demeyin....BU DUSUSTE IKISINIDE ALACAGIM....

ILK TEPE...3.6 DOLAR...SATTIGIMIZ YER....ENDEKS 5700 DE....
IKINCI TEPE...2.4 DOLAR....ENDEKS 8500 DE....
SUANKI DEGERI....1,50 DOLAR....ENDEKS 7500 DE...
FURUS ARALIGI....1.2 DOLAR ILE 1.5 DOLAR ARASI HERYER....
Sasa yı bilmem de ereğli için hrc ve globaldeki resesyonu beklemek gerekmez mi
Yorum
-
eeee ereglide....zaten 25 tl ile 35 tl arasi furus araligimiz...Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSasa yı bilmem de ereğli için hrc ve globaldeki resesyonu beklemek gerekmez mi
BU SASA....
iki tabanla hedefimize geliyor....ondaki spek acimasiz....TETIKTE OLMALIYIZ TUNCER.
unutma....
BEN MALA YERLESIRKEN HERKES MAL SATAR...
ERDEMOGLU....
sosyolojik zakkumdur....kansere iyi gelir.
SASA yi onun eline 3.6 dolardan verdim....
inmis 1.50 dolara....gel saa 2 dene verem kuzu deyiyo deyiyo emme....BEN 3 DENE ISTIYEM...1.2 CARP 3 LE 3.6 DOLAR....BAK 1 KODUM 3 ALIIMMM...
BENDE CINAR AGACIYIM....GOLGEM GORKEMLIDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Erdemoğlu sasayı böldükçe bölmüş bekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereeee ereglide....zaten 25 tl ile 35 tl arasi furus araligimiz...
BU SASA....
iki tabanla hedefimize geliyor....ondaki spek acimasiz....TETIKTE OLMALIYIZ TUNCER.
unutma....
BEN MALA YERLESIRKEN HERKES MAL SATAR...
ERDEMOGLU....
sosyolojik zakkumdur....kansere iyi gelir.
Baktım şimdi 2.7 milyar adet hisse olmuş
Yorum
-
Kuzu Emmim,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değişimleri bir grafa döküversen...
Emeğine yüreğine sağlık...
Yorum
-
Bir koyup üç almaya çalışan en son birisi vardı, başımıza gemedik gamadı,bıraken bunarı gari,
Quzuu kaçak üleşmeye başladın gene be ya
Sen Batman da deyi ver hele kimler kimlere Filistine mi yoksa baska yerlere mi ne mesaj verdi,bunlarla gel bunarı anatıver be ya
Helem bi Moşeye bi sor
Yorum
-
degisiklikleri...BOFA islemlerinden anlarsin....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmim,
Değişimleri bir grafa döküversen...
Emeğine yüreğine sağlık...
ne yapiyor....SPOTTA SATIYOR....HER KAARDI...KANKASI ILE BIRLIKTE...
AYNI ANDA....
VIOP ta habire LONG aciyor....iste bu size gonderdigim graftaki ayagi kisaltiyor....
cunkii...ADAM HABIRE KENDI AYAGINA SIKIYOR...BILEREK VE ISTIYEREK
BUNU GORDUGUMDE....
ilk yaptigim sey...DASHAKLARIMI AVUCLAMAKTIR...2 KG CEKIYORLAR...
OTE YANDAN....erdemoglu...
SASA da ard arda 3 taban cekme derdinde....
bu ise....onun bu derdi...BENI GERIYOR....TIRLARI ISTINYEYE YAKIN BI GARAJA CEKTIRDIM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu abi,
Herkes ölümlü. Kitaplar ölümsüz.
Zekanın ve Bilginin zekatı için Lütfen Kitap yaz, Mitoloji, Dinler ve Günümüz !!!
Bana göre Cennet ve Cehennem bu dünyada!!! ve bu Dünyada Cenneti yaşamak kişinin kendi elinde tıpkı Senin gibi...
HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLDIR....by kuzu....
HICBIR DIN GORUNEN VE BILINENE DAYANDIRILMAMISTIR...gorunmuyen ve bilinmiyene DIN DENIR....by kuzu....
Yorum
-
Lem guzu, usag ne diyo gulak as.mdogan06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi,
Herkes ölümlü. Kitaplar ölümsüz.
Zekanın ve Bilginin zekatı için Lütfen Kitap yaz, Mitoloji, Dinler ve Günümüz !!!
Bana göre Cennet ve Cehennem bu dünyada!!! ve bu Dünyada Cenneti yaşamak kişinin kendi elinde tıpkı Senin gibi...
HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLDIR....by kuzu....
HICBIR DIN GORUNEN VE BILINENE DAYANDIRILMAMISTIR...gorunmuyen ve bilinmiyene DIN DENIR....by kuzu....
Yorum
-
ons şortları kapadımda tekrar teperse açmak için,sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşöyle bende kendi tahminimi birakim , tutar yada tutmaz.
onstaki o gap kapanacak gibi gözüküyor, buradaki olası şelalenin bir tık daha fazlası ile bistede yansıyacağını düşünüyorum.
doları kaldırmazlarsa ki , öyle gözüküyor.
tahmini 72XX ler bekliyorum bist 100 de . Oradan 8000 üstüne tepki.
ons şort ,endeks şort um , ilk hedef gelene kadar.
vadelide 815.000 gelirse kapatmayı düşünüyorum şortlarıGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum