Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Ulen guzu, ne kirli ciki sin biliyonmu? Ustu acilmadik kufurler sende, derinsel ve yuzeysel fikirler sende. Kufurbazligin disinda 4 dortluk adamsin vesselam.
seitan....kufur...ilizion....
seytanin yonettigi bu dunyada...gordugumuz ve duydugumuz hersey ILIZYONDUR....
o ilizyonda yasayan ben.....
cennetten cikma bir sey ile kendimi koruyorum....
siz buna....
KUFUR DIYORSUNUZ....
halbuki ben dua ediyorum....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TUM BUNLAR BENI KANDIRMAK...SENIN KOLEN OLMAMI SAGLAMAK UCUN...SEYTAN TARAFINDAN SANA YUKLENMISTIR...
dedemiz ADEMi kandirdiniz....HEVVA nin kolesi oldu....
emme ben....
cebimde KUFUR ile...sizden korunuyorum....
BU KUFUR DEGILDIR...bir sahifede anlatacagini...6 kelimeye sigdirmaktir....
kufur...zeka ile tavan yapar...bir kitabi...bir cumleye indirger...
Yillar once Baku de yasarken, bir Azeriyle, Yanki sokagin icinde park yuzunden kavgaya tutusurkar. Herkes kendi dilinde ustu acilmamis kufurler ediyorlar. Beni aldi mi bir gulmek. Ikiside ayni manada kendi dilinde kufrediyor. Dedim ki kendi kendime, giz bu kufur evrensel galiba.
ulan bi ereğli alalım dedik yılların öküzü en sağlam duran oldu
7000 yil öncesi fiyatta islem görüyor eregli çöp u nereye düşsün daha
Endeks seviyesine takılmayın bir çok hisse seçim öncesi carpanlarinda işlem görüyor
990 gören gören pgs 600 pere düşmüş gecen hafta
Badem bofa endeks degil hisseleri hergun aciga satarak dusuruyor
7000 yil öncesi fiyatta islem görüyor eregli çöp u nereye düşsün daha
Endeks seviyesine takılmayın bir çok hisse seçim öncesi carpanlarinda işlem görüyor
990 gören gören pgs 600 pere düşmüş gecen hafta
Badem bofa endeks degil hisseleri hergun aciga satarak dusuruyor
sanki ereğlide bi ordino var sert çiziyor kademeleri
Yorum