Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tuncer
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2022
    • 2825

yine almışlar be

Yorum

• Misafir

bu alımlar yetmez ,7727,7747 gecmesi gerekir, yoksa ayılar kış uykusuna yatmayacak

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

dünden beri herkes xbankta obo boynu kırıldı diyordu

bak adam ne yaptı

bizim borsada göstere göstere obo çalışmazzzz

Yorum

• Misafir

hele 7578 i bir kırsın

Yorum

• Misafir

vob da 8469 ustu kapanışlar gelmeli yoksa buyrun cenaze namazına

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

Vicente bizim badem bofa malı yüklendi yine

İpten aldı endeksi

Emme yarın aldıklarını dönüp verecem derse bu tepkinin iki katı düşer

Yorum

• Misafir

kırmızı elips içindeki kesişim olmaması için yarın öglene kadar yukarı alması lazım,

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Kuzu hocam balkonu yıkadım

Bu sefer global bir ralli olur mu

El ele

Yorum

• kurt
                    Tecrübeli
                    • 20 Aralık 2022
                    • 1361

[QUOTE=kurt;699458][B]short devam...hedef yerin dibi..obo çalışırsa formasyon hedefi kabaca 6400 gibi..yarım yol yaparsa 6700 ler gibi..

savaştayım...

kuzu 10 numara stratejik analiz paylaştı..tebrikler..

sevgi ve selamlar...

düşüşte azalan hacimden dolayı short pozisyonumu kapattım..

sevgi ve selamlar
                    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

mdogan06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu abi,

Herkes ölümlü. Kitaplar ölümsüz.

Zekanın ve Bilginin zekatı için Lütfen Kitap yaz, Mitoloji, Dinler ve Günümüz !!!

Bana göre Cennet ve Cehennem bu dünyada!!! ve bu Dünyada Cenneti yaşamak kişinin kendi elinde tıpkı Senin gibi...

HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLDIR....by kuzu....

HICBIR DIN GORUNEN VE BILINENE DAYANDIRILMAMISTIR...gorunmuyen ve bilinmiyene DIN DENIR....by kuzu....

oglum....EKONOMI okuyor....birinci sinifta....

EKONOMIST olabilmen ucun....

once...

1 adet felsefe....dersi...

1 adet dinler tarihi...ve her dinin oturtuldugu dusunceyi....

1 adet....insanda algilama ve karar verme yontemlerini iceren SOSYOLOJI dersi...alacaksin....

bu uc dersi benimle surekli tartisacaksin...BU YIL BU UC KONUYU YAPACAGIZ....

simdi onlari okuyor....

SENE ye ekonomi temel dersleri alacaksin...okulu 1 yil uzatacagiz dedim...

gitmis danismanina bu dersleri almak istedigini soylemis....ADAM SOK...seni kim yonlendiriyor demis....

bubam demis....BENI BUBANLA TANISTIR DEMIS...gittim tanistim....EKONOMIYI TARTISTIK...

adamin egitim sisteminde ki eksikler uzerine bir rapor yazmasina sebeb oldum...YAZ DEDIM...MAASINA ZAM YAPMAZSA DEKAN IPNEYIM DEDIM...HA HA HA

OGLUMLA armada 5 saatlik yol var...arabayla...o bes saat bu derslerin tartismasi ile geciyor...
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

HICBIRHAREKET....HICBIRSEY....bofa....o...bu....

hickimse....TIRLARI YUKLEMEME ENGEL OLAMAZ....

bi kerem SOKTUM...orgasm olmadan cikarmam...givrastikca o...ben daha derine SOKUYORUM....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ELIMDE 8650 MALIYETLI....GOMUN MAMINA KOYIMLAR VAR.....

o gafi astigimda ekim vade son gunu idi... VIOP 7800 DU...TIRLARI YUKLEMISTIM....5 IS GUNU REZONANS ...SONRA 7800 DEN 8650 YE GIDECEK...ORADA GOMECEGIZ....7800 e dustumu...parayi ikiye katlayip TIRLARI YUKLEYECEGIZ DEDIM...VE BU KASIM DIBI OLACAK DEDIM...

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ELIMDE 8650 MALIYETLI....GOMUN MAMINA KOYIMLAR VAR.....

o gafi astigimda ekim vade son gunu idi... VIOP 7800 DU...TIRLARI YUKLEMISTIM....5 IS GUNU REZONANS ...SONRA 7800 DEN 8650 YE GIDECEK...ORADA GOMECEGIZ....7800 e dustumu...parayi ikiye katlayip TIRLARI YUKLEYECEGIZ DEDIM...VE BU KASIM DIBI OLACAK DEDIM...

O zaman 15 gün içinde vadeli 7800 dalacak

Gece seansı böyle kaparsa zaten sabah açılışta 8650 şak diye gelir

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              O zaman 15 gün içinde vadeli 7800 dalacak

Gece seansı böyle kaparsa zaten sabah açılışta 8650 şak diye gelir

onumdeki SIMULASYON a gore 7 is gunu....haftaya cuma yani son gun....

SORU SUDUR HEP...sen SASA nin spegi olsan...onu yukari bassan...eline ne gecer...UCUN BIRI....

ONU ASSAGI 33 TL YE BASSAN...ELINE NE GECER....tonla beles kaart...

cennet olmazsa...NAMAZ KILARMISIN...ORUC TUTARMISIN...eline bisey geciyormu yapsan onlari...UCUNBIRI....

cehennem olmazsa....calarsin...cirparsin...asarsin...kesers in...eline ne gecer...tonla GANIMET...

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                onumdeki SIMULASYON a gore 7 is gunu....haftaya cuma yani son gun....

SORU SUDUR HEP...sen SASA nin spegi olsan...onu yukari bassan...eline ne gecer...UCUN BIRI....

ONU ASSAGI 33 TL YE BASSAN...ELINE NE GECER....tonla beles kaart...

Pahalı verdiğin malları ucuza alma fırsatı geçer

Üzerine vadelisinde short açtıysan ballı börek

Yorum

Working...
                                X

Debug Information