kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCOK ONEMLI....yeni okuyucularim ucun....
KUZU MALA NASIL YERLESIR....
eregly orneyi ile anlatayim....FURUS ARALIGIM....35 TL ILE 25 TL ARASI....
1...35 TL DE 1 BIRIM EREGLI ALIRIM....
2...33 TL DE 1 BIRIM EREGLI ALIRIM....
3...31 TL DE 2 BIRIM EREGLI ALIRIM....
4...29 TL DE 4 BIRIM EREGLI ALIRIM....
5...25 TL DE 8 BIRIM EREGLI ALIRIM.....
DUSTUKCE ALIM MIKTARIM KATLIYOR...MALIYETI ASAGI CEKIYORUM HEP...
diyelim eregli 29 a dustu....ve direniyor orada.....gider kocholding ve amirala bakarim....tepelerinden dolar bazlida yuzde 25 dusmusler mi....
DUSMUSLERSE....ereglinin kalan birimlerinin temamini o anki fiyattan alirim...
ve 1 yil boyunca....o kaarda ne olmus....beni ilgilendirmez...1 yil sonar fiyatina bakarim....arzu ettigim yerde degilse....LEM BU SIRKET BATAR MI....BATMAZ MI DIYE ARASTIRMA YAPAR BIR KARAR VERIRIM....
NOT...bu yazi yazilirken eregli 36 kusurlarda geziniyor...
Peki ya düşmez ise o zaman strateji nasıl olacak
Yorum
-
Tuncerim, sen de cok dibine, dibine gidiyosun yaff. Adama biraz soluk olmasina vakit ver. Zaten bu yasda yafidi meselesi icin oranin baskentine gitmis. Yasini basini almis onun ne isi var oralarda? O ovundugu seyleri koparip eline verecekeler habaeri yok.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPeki ya düşmez ise o zaman strateji nasıl olacak
Yorum
-
En sonunda kovacak beni buralardanhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTuncerim, sen de cok dibine, dibine gidiyosun yaff. Adama biraz soluk olmasina vakit ver. Zaten bu yasda yafidi meselesi icin oranin baskentine gitmis. Yasini basini almis onun ne isi var oralarda? O ovundugu seyleri koparip eline verecekeler habaeri yok.

Ama güzel sorular değil mi
Sessiz çoğunluğun sesi olmaya çalışıyorum
Yorum
-
grafini veriyorum dolar bazlida...iyi incele tam destekteyiz....VIEN diyagraminin icinde bu...CIKISI ONEMLI...freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmiral %25 düşmüş gibi zaten hocam...
NE DEMISTIM....GELISEN EKONOMILERDE DIP ILE TEPE ARASI DOLAR BAZLIDA 3 KATTIR...AMIRALIN DIBI 0.32 DOLAR BENIM HEDEF 300 000 TOPIGIMI ACTIGIM YER....0.32 I CARP 3 LE...0.96 DOLAR EDER...zirve bu....buradan 0.72 dolara dustu...yuzde 27....VIEN cikisi onemli...Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPeki ya düşmez ise o zaman strateji nasıl olacak
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hoca daha o sayfaya gelmedi, sende hic calisilmamis hazirliksiz sorular soruyorsun canim. Karsinda APPLE computer yok, allaalla.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn sonunda kovacak beni buralardan
Ama güzel sorular değil mi
Sessiz çoğunluğun sesi olmaya çalışıyorum
Yorum
-
Böyle bir değişiklik beklemiyordum açıkcası.
Görünen o ki önümüzdeki dönem için önemli başka adımlar atılacak...
Bence siyaset sahnesi yerel seçimlere yakın çok hareketlenecek. Anahtar soru bu dönem gerçekten Erdoğan'ın son dönemi mi olacak, ki dünkü kurultay biraz işaret verdi gibi aslında..
Özel'de geçici olarak koyuldu büyük ihtimal.
Kılıçdaroğlu'nun en azından kongrede gitmesi güzel oldu.
Bunlar olmasını arzuladığımız şeyler.
CHP'nin başına asıl kimi getirmeyi planlıyorlar bilmiyorum.
Ama toplumdaki CHP nefretini bir çok kişi tam olarak algılayamıyor.
Belki büyük bir laf olacak ama başına Erdoğan'da geçse o partiye asla oy vermeyecek çok önemli bir kesim var.
Bence herkesin bunu kabul etmesi gerekiyor.
Neyse önemli bir değişiklik yapıldı bana göre.
Kılıçdaroğlu görevini tamamladı, genel seçimlerden sonra da kurultayla gönderildi.
Önemli olan bundan sonra ne olacak..?
Yorum
-
https://www.veryansintv.com/liste-ka...rbirine-girdi/
Liste kavgası… Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel birbirine girdi!
CHP’de genel başkan seçiminden bir gün sonra ilk büyük kavga patlak verdi. İddialara göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel büyük bir tartışma yaşadı.Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
Vob roketlediTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok büyük katliam var
Ama dünya bunu görmek istemiyor
Büyük para görmek istemiyor
Ne demiş Abdurrahman çavus
Parası olan yutacak berduş yutkunacak
Yaratanın sistemi boyle
Yorum

Yorum