Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kurt
    Tecrübeli
    • 20 Aralık 2022
    • 1361

önce longları biçti..

sırada şortlar var...bence..

Tulum gereği.....
    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

Heryeri biçti

Hedef 8000 o zaman

Yorum

• kurt
        Tecrübeli
        • 20 Aralık 2022
        • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        8000 long ....

TULUM zamanını bilmek ve sotada beklemek..ardından eyleme geçmek...bunu yaptım ve long devam ediyorum...

bilgi paradır.....

sevgi ve saygılar

Yorum

• kurt
          Tecrübeli
          • 20 Aralık 2022
          • 1361

TULUM giydirir ,çıkarır..gösterilen gerçek değildir..bugün 7400 endeksi kırması gibi..SÜRÜ buna inanır..KURT inanmaz..Gerçek

nedir..sürünün mezbahaya alınmasıdır...ardından fişek gibi fırlar..

birgün önceden bunu bilenler için FIRSAT büyüktür...SOTAYA yatılır ve beklenir...

sevgiler kuzu

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

Vicente viop günlük pastaya müsait olunca bakıver

Bence adam resmen long toplamış short açan blok

Yorum

• vicente
              Yasaklı
              • 22 Kasım 2020
              • 2458

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Vicente viop günlük pastaya müsait olunca bakıver

Bence adam resmen long toplamış short açan blok
              Kotu gibi ama bence bir süre yukari gideceğiz düşe kalka
              Thy bilançosu dehşet iyi

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Bu powell ne diyor ya

Valla uykum geldi

İnsan lafı bu kadar geveler

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  INDI....7500 E BUGUN...haftasonu riskini almiyacaklarin malini orada aldi...gidip arti kapatacak...bunu bildigim ucun...size birbucuk saat once satacagimi bildirdim....7500 de...oraya indi...

simdi....

5 is gunu...REZONANS YAPACAK....

illada oynuyacagim diyen...KENE degil...FUR-KAC I uyguluyabilir....
                  YANLIS ANLASILMISIM....hareketlerimi yazmiyacagim demistim...FUR-KAC oldugu ucun yazmiyorum...

cunki....cok kisa zamanda girip cikiyorum....onlari buraya yazmaya vaktim yok...aninda yazmak girerken...aninda yazmak cikarken...benim ANA PRENSIBIM....bunu FUR-KAC ta yapamam...vaktim yok...

ben bilgimi ve kazancimi beni okuyanlarla hep paylasirim...

hadise sudur....

KENE....bu orta vadelidir...tepelerde acilir...yuzde 15 dusus oldumu...KARI ALINIR...VE PIYASADAN CEKILIRSIN...NIYE...KAZANDIGINI GERI VERTMEMEK UCUN...YUZDE 15 DUSUSTEN SONRA...REZONANS BASLAR...IN-CIK...IN-CIK...KONSOLIDASYONDUR BU...OYUNCULAR TERBIYE EDILIR...BIZ ZATEN TERBIYELI INSANLARIZ....TERBIYEYE IHTIYACIMIZ YOK...O PIYASADA OLMAYIZ...FUR-KAC YAPARIZ O KADAR.
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

YANLIS ANLASILMISIM....hareketlerimi yazmiyacagim demistim...FUR-KAC oldugu ucun yazmiyorum...

cunki....cok kisa zamanda girip cikiyorum....onlari buraya yazmaya vaktim yok...aninda yazmak girerken...aninda yazmak cikarken...benim ANA PRENSIBIM....bunu FUR-KAC ta yapamam...vaktim yok...

ben bilgimi ve kazancimi beni okuyanlarla hep paylasirim...

hadise sudur....

KENE....bu orta vadelidir...tepelerde acilir...yuzde 15 dusus oldumu...KARI ALINIR...VE PIYASADAN CEKILIRSIN...NIYE...KAZANDIGINI GERI VERTMEMEK UCUN...YUZDE 15 DUSUSTEN SONRA...REZONANS BASLAR...IN-CIK...IN-CIK...KONSOLIDASYONDUR BU...OYUNCULAR TERBIYE EDILIR...BIZ ZATEN TERBIYELI INSANLARIZ....TERBIYEYE IHTIYACIMIZ YOK...O PIYASADA OLMAYIZ...FUR-KAC YAPARIZ O KADAR.

KONSOLIDOSYON NEDIR....

maliyetlerin dengelenmesidir....YENI NORMAL ETRAFINDA...7550 VERDIM...

KISA VADELI ORTALAMALAR....5 gunnuk...10 gunnuk...21 gunnuk...bunlar 7550 de kesismelidir...

bu oldu mu...YENI NORMAL KESINLESIR....

KENE yeniden acilir....bu kez KENE hedefi....200 gunnuk ortalamadir....

bunlar olmadan...KENE acarsan....zarar edersin....

eger KENE acarsam...mutlaka yazarim...cunki PARAMI IKIYE KATLAMAK UCUN KENE ACIYORUM....

FUR-KAC lar ise...Tulum cikarma....Tulum giydirme operasyonlarinda....bugun ki gibi...once SHORT...sonar LONG...iki yonlude acilir ve hizla kapatilir....

sevgili kurt yaziyor...ve uyguluyor bunlari....yetisti artik.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bana cok paralar teklif edildi...you-tube...twiter...veya ozel parali forumda yazayim diye....

yapmam dedim...PARAM VAR...ihtiyacim yok....ben hocayim...kendim gibi adamlar yetistirmek ucun yaziyorum....HALKIMA HIZMET BU...BENI EN IYI OKULLARDA OKUTTU...onlara borcluyum dedim...

bazen....YANLIS YAZIYORUM....VEYA YANLIS ANLASILIYORUM....

SIZLERLE OLMAK....HERSEYI SIZLERLE PAYLASMAK....BIR ZEVK BENIM UCUN.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

lem GUNDWAYE....

uc gune kadar gelip yazmazsan....seni...VETAN HAINI ILAN EDECEGIM...pezeveng.

EREGLI...mamini eline almis...ustume ustume geliyor....

35 ila...25....arasi furus araligim....oradaki hintli gavuru baa gel anlat.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

lem GUNDWAYE....

Alış aralığın çok geniş değil mi hocam

25 gelirse tahtacıda mal kalmaz

Yorum

• oprman
                            Katılımcı
                            • 19 Aralık 2021
                            • 120

kuzu hocam, evvelsi gün 35 den alıp 350 ye kadar tutacam dedin. Şimdi 25 diyorsun

lem GUNDWAYE....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kuzu hocam, evvelsi gün 35 den alıp 350 ye kadar tutacam dedin. Şimdi 25 diyorsun
                              birsey...10 kat cikacaksa...o seyi 10 kat cikaracak adam....SENI YATIRIP EVIRE CEVIRE IKMEDEN O SEYI 10 KAT CIKARMAZ....

25 TL YE AL;DIN....350 DE SATTIN....350-25=325 TL KARIN VAR....

35 TL YE ALDIN......350 TL DEN SATTIN...350-35=315 TL KARIN VAR....

BIRINDE 325 TL OBURUNDE 315 TL KAR VAR....FAZLA FARK YOK...35 TL DEN ALDIN MI....VAZELINDE ALICAN....O IKMEYE BASLARSA GOTUNE VAZELIN SURUP ZEVKINI CIKARACAKSIN HABIRE ALACAKSIN.

KUZU....

MALA BELE YERLESIYOR...BIR ELINDE VAZELIN VAR....OBUR ELINDE PARA....

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

birsey...10 kat cikacaksa...o seyi 10 kat cikaracak adam....SENI YATIRIP EVIRE CEVIRE IKMEDEN O SEYI 10 KAT CIKARMAZ....

25 TL YE AL;DIN....350 DE SATTIN....350-25=325 TL KARIN VAR....

35 TL YE ALDIN......350 TL DEN SATTIN...350-35=315 TL KARIN VAR....

BIRINDE 325 TL OBURUNDE 315 TL KAR VAR....FAZLA FARK YOK...35 TL DEN ALDIN MI....VAZELINDE ALICAN....O IKMEYE BASLARSA GOTUNE VAZELIN SURUP ZEVKINI CIKARACAKSIN HABIRE ALACAKSIN.

KUZU....

MALA BELE YERLESIYOR...BIR ELINDE VAZELIN VAR....OBUR ELINDE PARA....
                                Bu kadar fazla lotu olan hisse 350 tl nasıl olacak merakla bekliyorum

Mittal çuvalla mal dağıttı onların hepsi karı gördümmü satar hocam

Yorum

Working...
                                X

Debug Information