Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
INDI....7500 E BUGUN...haftasonu riskini almiyacaklarin malini orada aldi...gidip arti kapatacak...bunu bildigim ucun...size birbucuk saat once satacagimi bildirdim....7500 de...oraya indi...
simdi....
5 is gunu...REZONANS YAPACAK....
illada oynuyacagim diyen...KENE degil...FUR-KAC I uyguluyabilir....
YANLIS ANLASILMISIM....hareketlerimi yazmiyacagim demistim...FUR-KAC oldugu ucun yazmiyorum...
cunki....cok kisa zamanda girip cikiyorum....onlari buraya yazmaya vaktim yok...aninda yazmak girerken...aninda yazmak cikarken...benim ANA PRENSIBIM....bunu FUR-KAC ta yapamam...vaktim yok...
ben bilgimi ve kazancimi beni okuyanlarla hep paylasirim...
hadise sudur....
KENE....bu orta vadelidir...tepelerde acilir...yuzde 15 dusus oldumu...KARI ALINIR...VE PIYASADAN CEKILIRSIN...NIYE...KAZANDIGINI GERI VERTMEMEK UCUN...YUZDE 15 DUSUSTEN SONRA...REZONANS BASLAR...IN-CIK...IN-CIK...KONSOLIDASYONDUR BU...OYUNCULAR TERBIYE EDILIR...BIZ ZATEN TERBIYELI INSANLARIZ....TERBIYEYE IHTIYACIMIZ YOK...O PIYASADA OLMAYIZ...FUR-KAC YAPARIZ O KADAR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YANLIS ANLASILMISIM....hareketlerimi yazmiyacagim demistim...FUR-KAC oldugu ucun yazmiyorum...
cunki....cok kisa zamanda girip cikiyorum....onlari buraya yazmaya vaktim yok...aninda yazmak girerken...aninda yazmak cikarken...benim ANA PRENSIBIM....bunu FUR-KAC ta yapamam...vaktim yok...
ben bilgimi ve kazancimi beni okuyanlarla hep paylasirim...
hadise sudur....
KENE....bu orta vadelidir...tepelerde acilir...yuzde 15 dusus oldumu...KARI ALINIR...VE PIYASADAN CEKILIRSIN...NIYE...KAZANDIGINI GERI VERTMEMEK UCUN...YUZDE 15 DUSUSTEN SONRA...REZONANS BASLAR...IN-CIK...IN-CIK...KONSOLIDASYONDUR BU...OYUNCULAR TERBIYE EDILIR...BIZ ZATEN TERBIYELI INSANLARIZ....TERBIYEYE IHTIYACIMIZ YOK...O PIYASADA OLMAYIZ...FUR-KAC YAPARIZ O KADAR.
KONSOLIDOSYON NEDIR....
maliyetlerin dengelenmesidir....YENI NORMAL ETRAFINDA...7550 VERDIM...
KISA VADELI ORTALAMALAR....5 gunnuk...10 gunnuk...21 gunnuk...bunlar 7550 de kesismelidir...
bu oldu mu...YENI NORMAL KESINLESIR....
KENE yeniden acilir....bu kez KENE hedefi....200 gunnuk ortalamadir....
bunlar olmadan...KENE acarsan....zarar edersin....
eger KENE acarsam...mutlaka yazarim...cunki PARAMI IKIYE KATLAMAK UCUN KENE ACIYORUM....
FUR-KAC lar ise...Tulum cikarma....Tulum giydirme operasyonlarinda....bugun ki gibi...once SHORT...sonar LONG...iki yonlude acilir ve hizla kapatilir....
sevgili kurt yaziyor...ve uyguluyor bunlari....yetisti artik.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bana cok paralar teklif edildi...you-tube...twiter...veya ozel parali forumda yazayim diye....
yapmam dedim...PARAM VAR...ihtiyacim yok....ben hocayim...kendim gibi adamlar yetistirmek ucun yaziyorum....HALKIMA HIZMET BU...BENI EN IYI OKULLARDA OKUTTU...onlara borcluyum dedim...
uc gune kadar gelip yazmazsan....seni...VETAN HAINI ILAN EDECEGIM...pezeveng.
EREGLI...mamini eline almis...ustume ustume geliyor....
35 ila...25....arasi furus araligim....oradaki hintli gavuru baa gel anlat.
kuzu hocam, evvelsi gün 35 den alıp 350 ye kadar tutacam dedin. Şimdi 25 diyorsun
birsey...10 kat cikacaksa...o seyi 10 kat cikaracak adam....SENI YATIRIP EVIRE CEVIRE IKMEDEN O SEYI 10 KAT CIKARMAZ....
25 TL YE AL;DIN....350 DE SATTIN....350-25=325 TL KARIN VAR....
35 TL YE ALDIN......350 TL DEN SATTIN...350-35=315 TL KARIN VAR....
BIRINDE 325 TL OBURUNDE 315 TL KAR VAR....FAZLA FARK YOK...35 TL DEN ALDIN MI....VAZELINDE ALICAN....O IKMEYE BASLARSA GOTUNE VAZELIN SURUP ZEVKINI CIKARACAKSIN HABIRE ALACAKSIN.
KUZU....
MALA BELE YERLESIYOR...BIR ELINDE VAZELIN VAR....OBUR ELINDE PARA....
Yorum