Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
cunki anlatmadigim sey o graficlere ESAS OLAN BILGILER...
missal...faizler yuzde 65 e cikiyor...dolar-tl 36 yi opup(dolar bozacagim yer..18 den aldim 36 dan bozarim demistim alirken) buyuk bir kefere girisi ile...BORSAYA DEGIL...FAIZE....DOLAR-TL...SIKI DUR 21 TL YE DUSUYOR....GRAFIMDAKI ELIPS....herkes BORSAYI SATIP FAIZE KOSUYOR...BORSA COKUYOR...1 DOLAR ENDEKSE...DOLAR-TL 21....BORSA 2100....SIMDI 8200...DORTTE BIRINE...MAKUL VE MANTIKLIDIR.
zaman gecer....yazdiklarim...cizdiklarim...gerceklesir.. .
ve ayni kisi....
"BEN...BENIM BEYNIMI...MANTIGIMI IKIYIM DER"...
incik diyeceksin ki...beyni nasil ikecek hocam...
lem olummm...
MANTIGI ILE.....
ISTE GRAFIM...b bilgilere gore cizildi...jp morgan..ne ddi..tl ye yatirim yapin dedi...JP MORGANA yukaridaki bilgileri ben gonderdim...36 tl den dolar bozup yuzde 65 tl faizine girecekler....8 ay sonar...dolar-tl 21 e dusecek dedim..bu sefer faizden cikip cokmus turk borsasina girecegim dedim...sizde ele edin dedim...DAHA NE DIYIM..
By kuzu
Kuzu emmi, OVP'de 2024 yıllık ortalama dolar kuru öngörüsü 36,78 olduğuna göre 36'dan dolar bozma hedefi düşük kalmaz mı?
not artisi, not artisi diye sevindirik olanlar icin tekrar koyalim
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
bu proje...gurcistanla baslatildi...o ayvayi yedi...ukrayna yi devreye aldilar...oda ayvayi yemek uzere...
oyleyse....OLMEK ONEMLI DEGIL DEYIP OLECEK YENI BIR ULKE GEREK...
bu ulkeyi ariyorlar...RUSYANIN GUNEYINDE....kafkas karsiyor...suriye ve kerkuk karisiyor...
niyekineki....
BU ULKEYI BULMAK UCUN....URUSLA FURUSUP 500 BIN OLU VEREREK URUSU ZAYIFLATMAK UCUN...
UKRAYNA 400 BIN ASKERINI CENNETE YOLLADI...
ASKER OLACAK ADAMI YOK...12 MILYONU AVRUPAYA SIGINDI...8 MILYONU RUSTU...RUSYAYA GECTI...
ulke bos,
.SIRA KIMDE....
hedef tek....urusu zayiflatmak...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Gorup okudugunuz gibi degmeyin gonlumun pirine. Ne cektiyse bu dilinden cekti garibim.
eyyyy benim yanimdan giden sen....
sen gafilsin benim PERISAN halimden....
YANIORUM....
derdimi LALELERE anlatiorum....
SOLUORLAR.
Iraqi sisesinin icinde yuzuyorum...SISE ye anlatiyorum derdimi..
SISE PATLIOR...
eyyy benim yanimdan giden sen...YANIORUM.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yillar once Nahcivanda yasariken duydugumu inanamadim. Koyun ileri gelen biri biraz tuhaf oglunu everir. Zifaf gecesi oglan kan ter icinde bubasinin huzuruna cikar. Tek adam isi degil der. Yani Geline el surememistir. Simdi sen diyosun ki yas 70. Ulen sen kimi kandiriyon, o yurek 70 lik degildir. Inanmiyan yakindan istisare etsin derim. Kusen gacilara duyurulur.
8400 kısa vadeli ilk hedef
Ama 4 kagit gecen de yazdım seçim sonrası ilk roketleyenler
Iki ucak iki oto
Berbat haldeler
Bunlar düzeltmeden kemiksiz long cok zor
Cok rahat değilim devam ediyorum ama bu 4 hisseleri durum tedirgin ediyor
8400 den düzeltme geldi
Ucaklardaki durum sikinti yaratıyor
Covid bilmediğimiz noktalarda mi acaba tarihi bilancolarin öncesi thy pgs den resmen kaçış var
Car cop dolandirici 5 para etmez şirketler halka arz ediliyor bu da bir başka sıkıntı endeks için
Endeks ana hedefte sıkıntı yok ama covid ve les hisseler dusunduruyor
Yorum