Sayın Kuzu Gelse de bir OVP yorumu yapsa ne güzel olur
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
itin onde geleni burada adini vinchenzo yapmis, saga sola hirlayip havlayip duruyor,vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYemin ederim it köpek borsaya dolusmus
Sokak köpeği yanaşıp halka arz var mi abi diye soracak nerdese
Hic hoşuma gitmiyor bu durum
Su halka arzlari aciga satisa açsalar kemiklerini kira kira ufalasam
koyde degneksiz galiba hosht deyip sopayi calan yok oda saga sola hirlamaya kufretmeye devam ediyor.Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
Sevgili Kuzu, nerelerdesin merak ediyoruz...Sağlığın iyi mi? Bizleri merakta bırakma lütfen? Senin işret ettiğin 3 Dolar seviyesinde acaip işler dönüyor.Veri kesintileri başladı seans içerisinde el değişimleri oluyor. Hedefleri 5 Dolar eski zirve mi yoksa 3 dolar üzeri fake atıp tuzaklayıp çökertecekler mi? Hepimizin aklında deli sorular. Yalnız bırakma bizi lütfen :(kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervayyy efendim biber dolma yesek mi....
aci mi....datli mi....
incik....YENMEZ...BIBER DOLMA YENMEZ....bugun zirvesini gordu....7800 u bol 25.3 dolar-tl ye 3 dolar endeks eder...BEN KACTA SATTIM....3 DOLAR ENDEKSTE SATTIM 10 AY ONCE...sattigim yere bugun geldi...
IKILI TEPE OLUSTU....bu 2013 yilindaki 5 dolar endekste de olusmustu...once 5 dolara cikti...dustu...geri 5 dolara cikti....
VE COKTU....
SIMDIDE....aralik ayinda 3 dolara cikti ben sattim...2.2 dolara dustu...ve tekrar 3 dolara cikti...10 ay surunerek...
VE COKECEK....sonra ben gelip alacagim....
netce itibariyla...kominist degilim...KAPITALISTIM....
ve kapitalizm nasil calisiri ise....
bitek....BEN BILIRIM BU ALEMDE....
Yorum
-
Su an 4 tane taban var halka arzkemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteritin onde geleni burada adini vinchenzo yapmis, saga sola hirlayip havlayip duruyor,
koyde degneksiz galiba hosht deyip sopayi calan yok oda saga sola hirlamaya kufretmeye devam ediyor.
Topicr bi tane faydalı yazı yaz önce
Burda her yazdığım uyari veya alim nokta atışı oldu uzun zamandır
Sen de faydalaniyorsun ;)
Yorum
-
Su an tepeden %30 a yakin düşmüşvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon halka arzlardan biri
İsmini yazmayim , kel dans eden biri
Personel maaşlarını ödeyemeyen bir kurumun sirketi
350 fk lar da işlem görüyor
Manyakmisiniz amk
Halka arzlara 3 5 tavan girin ama gidip 2 tl etmez hisseyi 200 den almayın
Aman diyim
Yorum
-
Zamanın ruhunu anlayabilmek önemli.
Borsadaki hareketler de yönetim ve çevresinin ülkenin tüm kaynaklarını talan edip kendilerine ve çevrelerine servet transferi yapmak üzerine kurulmuş.ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
Sn. Kemal Erdem ifadeleriniz çirkin ve ağır olmuş. Vicenteyi ben de bir kaç defa eleştirdim. Eleştiriler yapıcı olduğu için o da olumlu cevap verdi ve bazı söylemlerini ılımlı hale getirdi. Siz de daha yapıcı yaklaşırsanız insan kazanırız. Sonuçta hepimiz piyasada doğruyu bulmak için buradayız. Gördüğüm kadarıyla Vicente de başarılı analizler yapıyor. Kavga yerine birbirimize destek olalım. Lütfen.
Yorum
-
Nefis kapatiyoruz dostumBayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Kemal Erdem ifadeleriniz çirkin ve ağır olmuş. Vicenteyi ben de bir kaç defa eleştirdim. Eleştiriler yapıcı olduğu için o da olumlu cevap verdi ve bazı söylemlerini ılımlı hale getirdi. Siz de daha yapıcı yaklaşırsanız insan kazanırız. Sonuçta hepimiz piyasada doğruyu bulmak için buradayız. Gördüğüm kadarıyla Vicente de başarılı analizler yapıyor. Kavga yerine birbirimize destek olalım. Lütfen.
3.05 usd uzerindeyiz
Not artışı geliyor
Yorum
-
-
Mal yabancı da olsa evetsarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNot artışı demek , trend bitimi demek.
Simdi değil ama duzeltme gelir
Notlar en dipte sanırım yol uzun o konuda
Mal yabancı da olsa endeks şu an 1500 2000 arası belki orayi bile bulmazdi
2000 yıllık ölü ekonomi teoremlerine göre yatirim yapiyor yabancı
Mal yabancıya kesinlikle teslim edilmemeli
10 yildir yaşanan krizin şiddetinin bir sebebi buydu
Ocak mayıs arası haric
Neden sürekli pozitifim Mal yabancı da değil rallinin %70 i bu
Yabancı payı %50 yi geçsin burda 1 lot tutmam
Yorum
-
2022 aralikta 3 dolar endekste idik sattik...SIMDI...gene 3 dolar endekse geldi....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervayyy efendim biber dolma yesek mi....
aci mi....datli mi....
incik....YENMEZ...BIBER DOLMA YENMEZ....bugun zirvesini gordu....7800 u bol 25.3 dolar-tl ye 3 dolar endeks eder...BEN KACTA SATTIM....3 DOLAR ENDEKSTE SATTIM 10 AY ONCE...sattigim yere bugun geldi...
IKILI TEPE OLUSTU....bu 2013 yilindaki 5 dolar endekste de olusmustu...once 5 dolara cikti...dustu...geri 5 dolara cikti....
VE COKTU....
SIMDIDE....aralik ayinda 3 dolara cikti ben sattim...2.2 dolara dustu...ve tekrar 3 dolara cikti...10 ay surunerek...
VE COKECEK....sonra ben gelip alacagim....
netce itibariyla...kominist degilim...KAPITALISTIM....
ve kapitalizm nasil calisiri ise....
bitek....BEN BILIRIM BU ALEMDE....
2022 aralikta sattik....18 tl den dolar alip ciktik....simdi satarsan 27 tl den dolar alip cikacaksin...
bir sene surundu....bakti olmuyor...gaci KERHANE ye satildi....
KERHANE ye kim gelir....parasi az olan kucuk yatirimci gelir...dolarini bozar...altinini bozar...uc-bes gurusu getirip gaciya verir....
ORROSPU....kaliteli orrospu ise...kerhaneye dusmez....
peki noorecek bu orrospunun hali....
ne zaman ciktik...ARALIK 2022...ne zaman girerim....ARALIK 2023...
bunu cikarken yazdim....DEDIM KI...3 YIL BORSADA ISEN...KAARTLARIN 10 KAT 20 KAT CIKMISSA...SAT...uc yilin ucte biri ZAMAN...yani 1 yil...uzaklas...o borsa ile ilgilenme...uzaklastim ve ilgilenmiyorum....
ARALIK 2023 E NE VAR....3 AY VAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ne yaptim...1 dolar koyup 3 dolar aldim TUYDUM....UTTUM....
utulmemek icin 1 yil tuy....TUYDUM...parayi gani gani harciyorum...
efendim....program acikladik...ORTA VADELI....
karadenizde dogal gaz bulduk...gabarda petrol...agrida uranium...konyada magnezyum...
BILLAHA UCUIIK....
hayirli ucuslar hemserim....ben NUREDDIN de baska ekonomi bakani tanimam...geri getir...geleyim.
cunki....
nureddin...YOKTAN VARETTI...ve vari aldik...kactik.
bu memmed....VARI YOKEDECEK....varimi virmem....cizdim...OYNAMAM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ISSIZLIK MI....ENFLASYON MU...
hemisim....
ENFLASYONU DUSURMEK UCUN....issizligi simdikinin 2 Katina cikaracaksin....VARI YOKEDECEKSIN...parasi yoksa mal alamaz....mal alamazsa MAL FIYATLARI DUSER...
kapitalizm....birinci madde...birinci paragraf...digger adi...ORTA VADELI PROGRAMDIR...
MAL FIYATLARI DUSERSE...o mali ureten sirketler batar....
o sirketler ise borsadalar...
o sirketler batarsa....BANKALARI BATIRIRLAR....
hemserim...
CIKMAZ SOKAKTASIN....sokagi yik....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum