Kuzu ve tüm formdasların bayramını tebrik ederim.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sevdiklerinizle birlikte huzur dolu nice bayramlar dilerim" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
İstihbaratın yaptığı çalışmada manipülatör gruplarının AKP’li bazı isimlerle ilişkisinin tespit edildiği, Cumhurbaşkanlığı’na sunulan raporda bu konuda da bilgilerin yer aldığı öne sürülüyor.
Ancak yapılacak bir operasyonun seçim öncesinde piyasayı alt üst edeceği, ortaya bilgi belge saçılacağı endişesiyle ertelendiği de belirtiliyor.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...-raporu/273878
Yorum
-
Eiyi bayramlar hocam ellerinden öpüyorum. Tüm forum ailemizin bayramını kutlarım. Saygılarımlakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYASLANMAK....sevilen bir sey degil.....
YASLI OLMANIN BIR AYRICALIGI VAR....bayramlarda herkez elinizi opmeye gelir....
o ayricaligimi kullaniyor....HEPINIZIN BAYRAMINI KUTLUYOR....GOZLERINIZDEN OPUYORUM....
Yorum
-
-
cift jandarma gelecekte....hokumet konagindan.....bayram nedeniyle.......demistim....
JANDARMALAR GELDILER....kentsel donusumde evlerin yari fiyatini devlet odeyecek....buyuk para bu.
tas,toprak insaati gudurtur.
haftaya....jandarma komutani gasabaya gelecek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Çift cendermayi kaçırdım galiba. Bu ne ola emmim.Bu vesileyle bayramını bir kez daha kutlarım.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercift jandarma gelecekte....hokumet konagindan.....bayram nedeniyle.......demistim....
JANDARMALAR GELDILER....kentsel donusumde evlerin yari fiyatini devlet odeyecek....buyuk para bu.
tas,toprak insaati gudurtur.
haftaya....jandarma komutani gasabaya gelecek....
Yorum
Yorum