Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Pek zayıf değil gibi sanki artık kurt forumda$,

TArihi zırva zirvesinin sade -%10 eksiği ötesinde enflasyon devalüasyonlu don lastiği ekonomimizin borsası i$te..

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Evet bay kemal hatalar yaptı ama bizim elestirimiz oylarını dusurmesi üzerine
      Seçilemezse büyük sıkıntı
      Fetoya devleti kemal teslim etmedi
      Açılım ihanetiyle yüzlerce şehidi kemal verdirtmedi
      Benim eleştirim kazanma ihtimalini düşürmesi uzerine
      Ekonomiyi kemal rezil etmedi kasayi kemal boşaltmadi milyonlarca iti ülkeye kemal sokmadi
      Oyum kemal e mecburen vericez
      Yürü bay loser bu sefer şaşırt bizi

Benim tek eleştirim kazanamama ihtimaline yoksa diğerinin ihanetleri ansiklopedilere sigmaz

İtalya futbol medyasında birtek şeye bakılır
      Gol atacaksın aga koştum çalıştım iyniyetliydim hikaye bunlar İtalya da
      Kac gol attın derler
      At bu sefer şu gol u bay kemal

dogru karar....senden bunu beklerim...mantigi....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ISMET INONU....CELAL BAYAR...ve MENDERES....

HEPSI....cumhuriyet halk partisinde....hepsi kurucu uyeleri cumhuriyetin...ISMET INONU hepsinin lideri...hepsini chp listelerinden aday yapan o....tek parti ve tek lider....

YENI DUNYA DUZENI KURULUYOR...NATO...yada soviet paktini sececekler....NATO yu seciyor INONU....nato nun kosulu iki partili system....

INONU....

gel CELAL...ZORLUYU....MENDERESI FILAN AL...DEMOKRAT PARTIYI KUR...iki partili sisteme gecelim....iktidara hangimiz gelirse gelsin...ikimizinde hedefi...TAM BAGIMSIZ TURKIYE....olsun....amrikideki gibi...cumhuriyetci parti o benim...democrat parti...o sensin.

adi ne....DEMOKRASI....

1950 SECIMLERI OLUYOR....democrat parti kazaniyor...INONU buyuk bir zevkle iktidari devrediyor....

devrediyor....

cunki....secilenlerin hepsi...CHP uyeleri....tam bagimsiz laik turkiye sevdalilari....

peki nasil olduda....oradan buraya geldik....

nasil olduda....MILLETTEN....UMMETE DONDUK....

OY KULLANMAYI BILMEDIGIMIZ UCUN...UMMET OLDUK...ummet demek...KUL demektir...ya padisaha...yada halifeye KUL olmaktir....allaha degil.
        bunlar....beraber....

gizli bir anlasma yapiyor...Zionist hareketin lideri rostchild la...

turkiye ISRAEL I taniyacak....koruyacak kollayacak....dusmanmis gibi gorunup....destekliyecek...

karsiliginda....nato...ve turk iscilerinin almanyaya gonderilmesi saglanacak....

ve saglandi....1960 lardan bugune kadar....turk iscilerinin gonderdigi dovizler turkiyeyi ayakta tutu...

bu anlasmayi tayyip bey de surdurdu...one minute...dusmanmis gibi gorunme taktigi...arap ulkelere karsi....

TURK DEVLETI....HERZAMAN AKILLIDIR....HEP YOLUNU BULMUS VE YURUMUSTUR....

BIR TURK DUNYAYA BEDELDIR....sozu....abarti degildir....gercektir.

TURK OLMAK ZOR ISTIR....BEDEL ODEYEREK TURK OLUNUR....

TARIH TURKE GEBEDIR....hep dogurur...bubasi turktur.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

eger NATO da kalacaksak....bunun bir bedeli var....100 milyar dolar....anadolu ve bogazlarin bedelidir bu...

bu bedel turkiyeye odenmelidir...kilicdaroglu bunu yapacaktir...eminim tayyip beyde bunun ucun sessizce emekli olacaktir....oda cok sey yapti.

ortalikta konusulan seyler lagalugadir.....

DEVLET KONUSMAZ....YAPAR.

PARTILER...bunlar tiriskadir....bunlarida devlet kurar...control eder...kullanir....isi bitince butun kotu seyleri ona yukler ve cope atar....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

MISAKI MILLI NEDIR....

ARAPLARA VERILMIS TURKMEN VE KURT TOPRAKLARININ....yani kuzey suriye ve kuzey iraqin kurt ve Turkmen bolgelerinin araplardan kopartilmasi ve turkiyeye katilmasi MISAKI MILLI dir...

KOPARTILDILAR....kuzey suriye kurdiistani....ve kuzey Iraq kurdistani...her ikisindeki turkmenlerle beraber...

BIRLESTIRILECEKLER....kimle...TURKIYE ile....

kim yapacak....KEMAL KILICDAROGLU....BIR KURT YAPACAK.

iste bu...BUYUK TURK MILLIYETCILIGI....BUYUK TURK ULUSALCILIGIDIR....bunu basaracagiz.

TURK DEVLETI KONUSMAZ....YAPAR.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

yoggg Mansur umus...yoggg maral imis....yoggg ekrem imis....bunlar lagaluga isler ulen....

kisi kim....kisi yok....devlet var.

KAZANACAK ADAY...kim iker kazanacak adayi....kimi koyarsan o kazanir.

ORGANIZE ISLER DEVLETTIR....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kafani Kuma sokarisen....tv lerde gevrek gevrek konusan gerzekleri izlersen....aklin yerinden kayar...GERZEK OLUR.....GERZEK GERZEK BOS ISLERE TAKILIR...

ORGANIZE ISLERDEN bihaber....bos isler genel muduru olursun ki....dadina doyum olmaz....

bos bos konusur....dolu dolu ikilirsin....

Yorum

• AmurTemur
                  Katılımcı
                  • 06 Ekim 2012
                  • 120

Tamam Kuzu emmi anladık...Kamal dedem için yanıp tutuşuyirsen... Haha ha ha...

Asıl şu olur mu...KamaL dedem aha bunu https://twitter.com/kilicdarogluk/st...61446167740417 Yapabilir mi?

418 millar usd yi bulup getirebilir mi?

Eğer bu olursa bist 100 endeksi 10 kat çıkar 50 bin olur..

sen bundan habar ver bize...

YOSACIMA kAMAL DEDEM BİZİ Mİ KANDİRİYİR...

BUNU YAPABİLECEKSE KAMAL DEDEMİ KAZANDIRACAK OLAN BENİM...

FORMÜL BEN DE...

Gerisi çok laf fasa fiso...Bunu anlat bize...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Tamam Kuzu emmi anladık...Kamal dedem için yanıp tutuşuyirsen... Haha ha ha...

Asıl şu olur mu...KamaL dedem aha bunu https://twitter.com/kilicdarogluk/st...61446167740417 Yapabilir mi?

418 millar usd yi bulup getirebilir mi?

Eğer bu olursa bist 100 endeksi 10 kat çıkar 50 bin olur..

sen bundan habar ver bize...

YOSACIMA kAMAL DEDEM BİZİ Mİ KANDİRİYİR...

BUNU YAPABİLECEKSE KAMAL DEDEMİ KAZANDIRACAK OLAN BENİM...

FORMÜL BEN DE...

Gerisi çok laf fasa fiso...Bunu anlat bize...
                    ha ha ha guzeldi....

lem olum....valla ben Kemal I tanimiyorum....onu oraya getirenleri taniyorum....

DEVLET BAHCELI neden tek basina secime gidiyor....niyekineki....kim dediki ona bele et diye....

bizim usaglar....

dedilerki bahceliye....insan kiymirki baksin millet ittifakina....

milli gorus(saadet ve gelecek)...ekonomik gorus(beybican)...kurucu parti(CHP)...democrat party(MENDERES)...HEPSI TURKIYEDEKI HERKEZ....

bahceli bakti ve gordu....heeee dedi...insan kiymir ki baksin....ha ha ha

Yorum

• AmurTemur
                      Katılımcı
                      • 06 Ekim 2012
                      • 120

Ulen bir şey düşünün bulun,seçimi kaybedeceğiz..Aklıma bir şey geldi...

Çabuk ulen çabuk bana Tarzani yi bağlayın...

Dırrrt..Alo tarzani...Ulen gözünüze dizinize dursun..Beraber neft yağını-.

merkezden habersiz ülkemiz üstünden sattınız..Kazandınız.

Cebiniz para gördü ülen.

Şu kandil mağaralarında eşşek miken adamların

düz ovada ki adamlarının içinden devşirdiklerine bir açıklama yaptır işimize yarasın...

---Tamam hemen efendim...

---ALO SIKIK..Ula bizden cukkalanıyorsun bir işe yara...

Çabuk 6 lı masaya salla zor duruma düşür...

Hemen tarzani başkanım hemen...

Alo tarzani başkanm aha yaptım iyi salladım 6 lı ya kılışdara...

Eğer bu fazla zarar vermezse yine arayın...

---Tamam sıkık iyi olmuş..Cukkayı hak ediyorsun...

Haha ha ha..Mağaralarda eşşek miken,eşek bulamayınca birbirini miken tayfa....

Ulen bunlar tam denyo ya...Haha ha ha....

Yorum

• greenspan41
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2009
                        • 327

Kuzu Altın ons işi ne oldu? Bir haber bekliyordun. 1200 mü 3600 mü

Yorum

• Misafir

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          “Ni$adır bölgeli rallisi”..
                          "Bitemeyen bitmek bilmeyen seçim bölgesi rallili"..

Yorum

• saleve
                            Aktif
                            • 27 Eylül 2013
                            • 244

İmamların en birinci söylemi neydi?
                            “Biz olmazsak ölülerinizi kim yıkayıp gömecek”
                            Depremde gördük ki binlerce insan kefensiz,kimliksiz toprağa karıştı.Yıkıntıların arasında ne kadar can heba oldu,toprağa karıştı bilinmiyor.
                            Demek ki böyle de olabiliyormuş.
                            O zaman imamlara hiç gerek yokmuş,seccadeye sarıldılar son kertede.Seccadelerini alıp da gitsin artık bu ölü soyucular,para seviciler diyoruz.
                            ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

Bay kemal rallisi başlasın
                              Haydi millet ittifakı haydi bay kemal

Yorum

• kurt
                                Tecrübeli
                                • 20 Aralık 2022
                                • 1361

şort poz. açtım..5.760
                                Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information