sildim..............yanlış yere yazmışım
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Bu çizdiğin indikatör değil.Borsatar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
macd ile aylığına bak. Bari
yani ben indikatör diyorum.
bir iddam yok.
çıksın düşsün bana ne.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
YSK, Erdoğan'ın adaylığına yapılan itirazları reddetti
Tayyip Erdoğan, 3. Kez aday olacak.
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Ons 1800 usd ye kadar düşebilir.(1600 ü görecek yeterli veri yok mt4 te.orayı görmedim.)
Ama orayi kirarsa aşağisi çok derin.
Destek alir çikarsa 2000 usd yi geçer.bu sefer

bakın şimdi
fiyat tepede yatay
cci uyumsuz
macd uyumsuz
atr yükselmeye başladı..
tam önemli düşüş indikatör pozisyonları bunlar.
Yorum
-
Sn Güner
Sn Kuzu nun yakın sayfalarda belirttiği hold up kuralı vardı.
Bist için , üç defa yukarı çek bırak.
Altın için de bu şekilde bir grafik oluşuyor ( Eğer bu kural altın için de geçerliyse)
Yukarıdaki paylaşımınız bunu destekliyor
Bıl kazanç ve sağlıklı günler diliyorum
Yorum
-
Borsatar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu formasyon....SARI GIZ 3600 FORNASYONUDUR....
bunun bozulma sarti...bir tanedir...geopolitik.
nisan 3....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bekliyorum....deccal ve mehdi....armagadon 2....kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi 3 Nisan da bir konu bahsedecektin yanılmıyorsam.
armagodan 1....suriye ic savasinda oldu ve bitti....MEHDI PUTIN...butun gavurlari sakalli ve salvarli dogradi....suriye topragini gubreledi....
armagadon 2....DECCAL hamle edecek....AHURA MAZDA devrede....herb SALMAN-I FARISI nin tanimladigi gibi surecek.
iste sari giz...cariye mi olacak...yogusam SAFIYE mi....belli olacak.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsta sarıgız 1200 demiştin...
graphic....3600 diyor....ben 1200 diyorum...sebeb armegadon 2....iran rusya cin...bir taraf...amriki bati ve Israel bir taraf...herb...SURIYE COLLERI....
BIZIM BORSA 1300....bununla baglantili....dolar-tl...15 veya 72 tl olmasida bununla ilgili....
turkiye hangi tarafta olacak ise....rakkamlar ona gore...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum