Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersüper
Evet.. Süpermiss hatTA..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşort poz.larımı 5.560 dan kapattım.....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahaaaa bunu yazdığına göre çöküş geliiii KUZUMMMM açtım degajemi bekliom daaa...
Yorum
-
Nisan vade 5.600 şort açtım...sağolasın KUZU emmi..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Bist ve dolar tayyibin kazanacağını fiyatliyor
Dolar ileriki vadeler fena ralliye basladi bugun
Chp içine dolaşan hdp ve fetocular cok irite ediyor insanları bu kafayla yine sağlam tokat yiyecekler gorunuyor
Bugun eski fetocu chp nin içine girmiş fetocu hakan şükür ile twitlesiyor..cok yanlış secim kaybettiren hareketler bunlar
Yorum
-
Bay loser secimi kaybetmek için bilerek mi yapiyor? bu feto artıklarını sustur ya da ****** et milleti irrite etme daha fazla
Abla dönmeyecektin bu masaya ince ile ittifak kurup ezip geçecektin bunların alayini
Ulan bir yandan ulkeyi batıranlar, hizbullacilar bir yandan fetocular hdp ciler
Kime oy verecez amk
Yorum
-
2003-2013....tayyip beyin FETOCU ve KURTCU oldugu yillar....steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu agabey
2003 - 2013
2013 - 2023
2023 -
Yeni cycle başlayacak mı? Ayrı başlık düşünüyor musun?
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2013-2023....tayyip beyin ULUSALCI oldugu yillar....
2023.........tayyip beyin emeklilik yillari....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ne dedim....ya 7500 e gidecegiz....yada 3900 e....
ben 3900 e gidecegis dedim ve shortu caktim....haci tilkinin donunu almadan da SHORTU BIRAKMAM...
bazilari 7500 e inaniyor....onlarda maldalar....ve longlar....
endeks ise....USULET VE SUHULET ICINDE DUSUYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum