Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel bakalım buraya KUZU efendi, de bakalım şimdi AHALİ nin önünde ER MEYDANİNDA mal pazarlamaci mal KİTLEMECİ dedin mi demedin mi bu sebebten topikten atmadın mi? özelden yazdığım onca mesaja neden cevap vermedim,iftirani ispat et diye onlarca mesaj gondermedim mi? HADİ İSPAT ET BAKALIM...Konuyu uzatmak istemiyorum YA İSPAT ET YA OZUR DİLE...TOPİGİNİZLE KİSİLERİNİZLE İSİM YOK...CEKİP GİDERİM...AMA BU NETLİGE KAVUSMADAN DA PESİNİ BİRAKMAM...
    demedim...dememde....

yerine....SASA 100 tl olunca....bu kaart 100 tl etmez derim...dedim...MAL PAZARLIYANA KARSI HALKIMI KORURUM...

bu benim gorevim...korudumda....

sanada kizgin filan degilim...olsam yasagini kaldirmazdim...usaglar istedi yasagi...

simdi onune bak....burada kal ve yaz.....

SASA....100 TL ILE 180 TL ARASI ALANLAR...BATIK SUANDA...FIYATI 104 TL...bak hakliyim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2826

Evet hocalarım

Sinerji ile yönümüzü belirleyelim

Bu kahpeler ne yapmak istiyorlar endekste fikirleriniz nelerdir

Dağılmak ve dağıtmak bu sayfaya yakışmaz

Saygılar

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

simdi hepberaber onumuze bakalim....

bu aralar doluyum....credit suuisde....cikolatacilar YATIRIP BIZI IKTILER...KAZIK GOTTE...onunla ugrasiyoruz.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

Abbaoovw 57Xx’e ı$ık mı yaktı nedir o Viopik30’ şeysi ?.

Bi bakı$ bakMALı.. Her an her$ey olabiler..

Hmm..

Yorum

• arm46
            Yasaklı
            • 21 Ekim 2021
            • 170

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            demedim...dememde....

yerine....SASA 100 tl olunca....bu kaart 100 tl etmez derim...dedim...MAL PAZARLIYANA KARSI HALKIMI KORURUM...

bu benim gorevim...korudumda....

sanada kizgin filan degilim...olsam yasagini kaldirmazdim...usaglar istedi yasagi...

simdi onune bak....burada kal ve yaz.....

SASA....100 TL ILE 180 TL ARASI ALANLAR...BATIK SUANDA...FIYATI 104 TL...bak hakliyim....
            Ben dediğinden çok eminim de, uzatmak istemiyorum sen kendin bir önceki mesajında yazmışsın calkaliyorsun...benim kuzu olma derdim yok, polemiğe de gerek yok,Sasa da sen 16 dedin gerisini yazmıyorum,sonuç olarak topik benim değil Son Mohikan in seni övmesi üzerine,kim benden daha iyi olabilir diyerek buraya gelmiştim, geldim gördüm gidiyorum.Benden iyi olup olmadığının test etme durumu Sen Sasa 90 larda iken yazdın,bende bunu senle benim aramda benden üste olup olmadığının testi idi,Sonuç ortada,yazmam kalmam, GELDİM GÖRDÜM GİDİYORUM BENDEN İYİSİ YOK TÜM ÜSTADLARİNİZİN UZERİNDEYİM...

Yorum

• Misafir

Süperiz süper..

Yorum

• Misafir

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Yükselişleri şort fırsatı olarak kullanıyorum..

şortlara ilaveyle devam ediyorum..
                Furuyon mu mala yine devam mı, kuzuların kurt arenacısı

nassı gideyo ?..

Yorum

• kuzey
                  Katılımcı
                  • 28 Ağustos 2009
                  • 162

sen bu kafayla yazmaya devam et. kendi kendine ustadlik payesi vereni de ilk sende gordum. gelmis gormus gidiyormus. gule gule megaloman borsaci. kuzu bu arenada yillardir yeraliyor ve defalarca kendini ispatladi. google da kuzu yaz bak bakalim ne cikiyor karsina. seni yazsak seni de bulur muyuz acaba. ustadsin madem neden senin adini sanini duymadik. kuzuya satasarak belki ben de adimi duyururum diyorsun herhalde. kuzu efendi diye hitaplar da ne oluyor. kuzu sana boyle mi hitap ediyor. biraz kendine gel. hadi simdi dose bana karsi yazilarini da.

Yorum

• Tuncer
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2022
                    • 2826

Son mohikan kaç senedir para mı kazandı yaw

Arada denk geldi sayımı tuttu

Ama genelde stop yapıyor

Yorum

• Cakirmetin05
                      Tecrübeli
                      • 20 Mart 2022
                      • 1597

Ego patlaması yaşayan arkadaşı yoksay listesine ekledim. Kafam rahat…
                      " Her şeyi bidiğini iddia edene
                      Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BORSA ne olacak....secimlere bagli...DEVLET VE SECIMLER....

REALITY 1....DEVLET...
                        21 YILDIR iktidarda olan bu gurup....bu 21 yilda devlete atadiklariyla....artik DEVLETIN ta kendisi olmustur....

REALITY 2....SECIMLER...secimlerin bir tarafinda devlet ve tayyip bey....obur tarafinda kilicdaroglu var....DEVLET cok buyuktur....devlete ait adamlar....her partinin icinde vardir ve o partied onemli mevkilerdedir....missal...DENIZ BAYKAL....devlete ait bir adamdir....tayyip bey her sikistiginda devletin emir ile onu kurtarmistir....MUHARREM INCE....iyi partili yavuz AGIRALIOGLU...devlete aitmidir....DEVLET...dugmelere basmismidir....

REALITY 3....BORSA...devlet borsanin neresindedir....kur korumali mevduat....dolar mevduat....KREDILER....devlet ne dusunur.....

REALITY 4...HALK...devleti yonetecekleri secer....neye gore secer...ALGILARINA gore....algilarini kim yonetir....devlet yonetir...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ben dediğinden çok eminim de, uzatmak istemiyorum sen kendin bir önceki mesajında yazmışsın calkaliyorsun...benim kuzu olma derdim yok, polemiğe de gerek yok,Sasa da sen 16 dedin gerisini yazmıyorum,sonuç olarak topik benim değil Son Mohikan in seni övmesi üzerine,kim benden daha iyi olabilir diyerek buraya gelmiştim, geldim gördüm gidiyorum.Benden iyi olup olmadığının test etme durumu Sen Sasa 90 larda iken yazdın,bende bunu senle benim aramda benden üste olup olmadığının testi idi,Sonuç ortada,yazmam kalmam, GELDİM GÖRDÜM GİDİYORUM BENDEN İYİSİ YOK TÜM ÜSTADLARİNİZİN UZERİNDEYİM...
                          cok uzulduk....gule gule....basarilar.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

nisan 3....milat demistim....sebebi var....DEVLET...

secimler cok zor gececek....umarim ulkem bunu ucuz atlatir...

teknik ayarlar....

Yorum

• AmurTemur
                              Katılımcı
                              • 06 Ekim 2012
                              • 120

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              BORSA ne olacak....secimlere bagli...DEVLET VE SECIMLER....

REALITY 1....DEVLET...
                              21 YILDIR iktidarda olan bu gurup....bu 21 yilda devlete atadiklariyla....artik DEVLETIN ta kendisi olmustur....

REALITY 2....SECIMLER...secimlerin bir tarafinda devlet ve tayyip bey....obur tarafinda kilicdaroglu var....DEVLET cok buyuktur....devlete ait adamlar....her partinin icinde vardir ve o partied onemli mevkilerdedir....missal...DENIZ BAYKAL....devlete ait bir adamdir....tayyip bey her sikistiginda devletin emir ile onu kurtarmistir....MUHARREM INCE....iyi partili yavuz AGIRALIOGLU...devlete aitmidir....DEVLET...dugmelere basmismidir....

REALITY 3....BORSA...devlet borsanin neresindedir....kur korumali mevduat....dolar mevduat....KREDILER....devlet ne dusunur.....

REALITY 4...HALK...devleti yonetecekleri secer....neye gore secer...ALGILARINA gore....algilarini kim yonetir....devlet yonetir...
                              ATIM ARAPTIR BENİM
                              YÜKÜM ŞARAPTIR BENİM
                              BÖYLE GİDERSE SEÇİM,
                              HALIM HARAPTIR BENİM Mİ

Diyoruz Kuzu emmi...

Hani kılışdar kazanacak deyordun...NE OLUYOR DEVLET MEVLET FALAN...Seçimler ortada moduna mı geldin şimdi..

Onca söylendi..Kimse küstürülmesin..Kazanacak adam varken seçim riske atılmasın dendi, dedik...

4 tane cukkacının iteklemesi ile bu işler olmaz...Anadolunun sosyolojik yapısını iyi okumak lazım dedik, emme 7-8 cukkacı

ve troller ordusu kılışdarda kılışdar dedi..

Muarem pes eder..Sadece hitabet,ağzın biraz laf yapması marifet değil.Onda devlet adamı kumaşı yok.o ego yer bitirir onu..Medya şişirmesi ve gizli trol ordusu ile bir yere kadar.

Şahsi görüşüm seçim ortada..Kim kazanırsa çok küçük farkla kazanacak...

Yine de 15 puan farkla alınacak bir seçimi memur ve ortanın alt kesimini ezen ekonomik şartlar ve enflasyondan
                              dolayı, bir hata yapmazsa kılışdar burun farkı ile önde gibi.

sadece burun farkı,o kadar...
                              Hata yaparsa da burun farkı ile geri düşer.

Hatta ortam bu kadar muhalefet lehine iken Kılıçdar seçimi kaybederse,
                              biliniz ki bizzat karşı taraf kazansın diye aday olmuş-yapılmıştır.

Çünkü Kılıçdar AGP nin 3 de 1 ne yakınının da oyunu alarak 15 puan fark atacak adayın önünü,
                              2 yıl önceden adım adım kesme çalışması ile bugüne gelmiştir.

Tüm sorumluluk kendisindedir.

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

öte köye bir bakayım dedim.
                                daha kötü olmuş.bol bol küfür kavga.kalite yerlerde..
                                insanlar orayı niye okurda yazar anlamıyorum artık.
                                20 sene önce makroekonomi sınıfı gibiydi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information