Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
ANALITIK DUSUNUN...4 milyon yeni yatirimci geldi....soyulmasinlar diye...HEDEF FEYZA TOPIGIMI HEMEN KAPATIP....bu topigi...SECIM RALLY SI BITTIYI ACTIM....
BUNLARA....maymun muamelesi yapip soydular.....
olen maymunlar oldu...
emmmeeee....
KALAN MAYMUNLARIN GOZU ACILDI....AHHH BI MALIYETIME GELSEDE VERIP KACSAM DIYE BEKLESIYORLAR...
BU RAKKAM....5300 ENDEKS VE USTU HERYER...MIKTAR 200 MILYAR TL...HEPSI SATARSA.
BES FONLARI DEDIGIN SEY....10 MILYAR TL.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ANALITIK DUSUNUN...4 milyon yeni yatirimci geldi....soyulmasinlar diye...HEDEF FEYZA TOPIGIMI HEMEN KAPATIP....bu topigi...SECIM RALLY SI BITTIYI ACTIM....
olen maymunlar oldu...
emmmeeee....
KALAN MAYMUNLARIN GOZU ACILDI....AHHH BI MALIYETIME GELSEDE VERIP KACSAM DIYE BEKLESIYORLAR...
ama çoğu 30 senedi 5700 endeksi geçti hocam veren zaten verir
dedimki....BASARSANIZ....BASTIGINIZ YERDE TUTMANIZ IMKANSIZLASIR....COK MAGDUR YARATIRSINIZ....bunlar size oy vermez dedim....haci beni dinlemedi...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ama çoğu 30 senedi 5700 endeksi geçti hocam veren zaten verir
tuncerim....
kac gundur ne yaziyorum...borsadaki hacmi yaratan....KURTLARI HACI TILKI OLDURDU....
artik hacim yok....normalin yarisinda hacim.
tilki gelmis....bakmis....tavuk kacmiyor....bagli....bu bir TUZAK deyip yan yatmis izlemeye baslamis....
az sonar kurt gelmis....bakmis tavuk orada tilki ilerde elece duruyorlar....tilkiye yaklasmis...tilki kardes niye o tavugu yemiyorsun demis....tilki...ben bugun orucum yiyemem demis...
kurt yurumus tavuga ve pencesini furur furmaz...bomba patlamis...tavuk bi kenara kurt bi kenara kanlar icinde....tilki gelip tavugu yemeye baslamis...can vermek uzere olan kurt...tilkiye hani oructun sen demis...
tilki...duymadin mi kurt kardes...AZ ONCE TOP PATLADI DEMIS...
BOYLE SEYLERIN OLDUGU YERE....TIMARHANE DENIR...
bana verilen bilgide...4 onemli kurt...bu tuzakta olduruldu....tavuklarla beraber...
ve borsada hacmi yaratanlar yok oldu...acgozlu idiler...kotu oldurulduler....
PARA KAZANDIGINI SANDIGINIZ BU BUYUKLER.....en cok kaybettiler...AC-KAPADA...BUYUK TUZAKTI.
Beni kuzu kurallari kurtardi...sali gunu...yuzde 8 dususte...KUZU PANIK KURALI GEREGI KAPATMASAYIP CARSAMBAYI BEKLESEYDIM.....simdi bende onlar gibi oluydum.
biz kapattik...ertesi gunu yuzde 7 eksi daha...
bizim dinazorlar....bana kufuru bastilar hep....
sonar....islemler iptal olup....ACILDIGINDA VIOP DIREKT TAVANI GORUNCE KERIZZLER....
ANALIIIII....kuzu olmasa batmistik diye....gotumu yalamaya basladilar...uc gundur tualet kaardi kullanmiyorum....bunlar yaliyor....
TUPRAS HEDEFIM 1000 TL oldugu ucun...onu satmiyorum....
Kuzu'm
2022 de ettiği karı 2023 te etmesi çok zor. Crack ler düştü, fiyat dalgalanması olursa anca stok karı yazabilir.
Seni böyle düşünmeye iten sebep nedir merak ettim.
Kuzu'm
2022 de ettiği karı 2023 te etmesi çok zor. Crack ler düştü, fiyat dalgalanması olursa anca stok karı yazabilir.
Seni böyle düşünmeye iten sebep nedir merak ettim.
borsayi fazla dususrmemek ucun...TUPU YUKARI BASARLAR...
BU GRAFTA....5045 ustundeki gunleri say....5045 altindaki gunleri say...bunlar esitse....COKUS AN MESELESIDIR...VEYA CIKIS.
maliyet dagilim analizi....BORSACIYI BORSACI YAPAN KRITERDIR
1 HAFTA YOKUM...moshe ile israele gidiyoruz...bi arkadasimizin oglu evleniyor....
olen maymunlar oldu...
emmmeeee....
Kuzu emmi, iyide bu yatırımcılarıda temettü temettü demeyle,"enverin melekleri" ile oyalamayla ve hacı tilkiyi boyayıp kılık değiştirmekle KANDIRILAR GİBİME GELİYOR...iyi ki varsın
Yorum