Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Cem2002
    Katılımcı
    • 02 Nisan 2019
    • 176

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon için değil mi. Ben telden takip ediyorum. Bilgisayardan değil

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Her ikisi içinde olur.

Opera browser aratin , logosu kırmızı O şeklinde.
    Android Market de 100 milyon üstü download edilmiş olan
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

yeni bir enflasyon dalgası geliyor.
      hayırlı olsun.

Yorum

• sarisicak01
        Tecrübeli
        • 22 Ağustos 2018
        • 491

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        yeni bir enflasyon dalgası geliyor.
        hayırlı olsun.
        Açıklarsanız sevinirim Sayın Güner.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          BUNDAN SONRASI ESAS DUSUS OLACAK....BURAYA KADAR 5700 DEN 4700 E OLAN KOPUK ALINDI....idi...dusus degildi.

burada 5 is gunu oyalanip....3700 e dusus ise ESAS DUSUS OLACAK....SIMULASYONUNU bugun asarim.....

incik....PARALARI YERLESTIRIYORUM....MESGULUM....HA HA HA
          carsamba doluyor....

SIMULASYON 2A....bu bekledigim hubarlara gore...

SIMULASYON 2B....ICDINAMIKLERE GORE....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

Aslında adamlar devam edecekti ama hökümet çok bastırdı

Yatırım finans zararda olda mike mike çizdi tahtaları

Yorum

• Misafir

Sim 2

Sim 2B

By kuzu

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

Kuzu 1900 den vazgeçti,3700 mi diyor.trend desteği var orada

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Açıklarsanız sevinirim Sayın Güner.
                  Çok yüksek tdi verisi,ekonominin ısınmaya devam ettiğini gösteriyor.bundan sonraki enflasyon verisinde yükselme bekliyorum.
                  Yoksa dxy nasıl 120 olur.

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

��#SONDAKİKA | ABD ordusu, Atlantik Okyanusu üzerinde Çin’in casus balonunu düşürdü.

Kuzu Emmim, bu beklediğin haberlerden biri mi? Etkisi nasıl olur sence, global ve lokal olarak?

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu 1900 den vazgeçti,3700 mi diyor.trend desteği var orada

usulet ve suhuletle dedik ya....once 3700...

GENEL YORUM....

SUNU herkesin bilmesini istiyorum...cuma gunune kadar olanlar...DUSUS DEGILDI....

IKI ASAMALIDIR BU IS...

1...1 ci asama....MAL DAGITIM FORMASYONU...bunun derinligi yuvarlak yuzde 20 dir...buna borsada KOPUK ALINDI...MALLAR DAGITILDI denir...

2....2 ci asama...borsanin dusmesi....DAGITILAN MALIN GERI ALINMASI...bunun derinligide yuzde 20 dir...

eskiler bilir....kuzu bu ikiseyi birbirinden ayirtan kurali vermistir...

KUZU KURALI...HAFTALIK GRAFTA...DOLU OLAN BOLGE...MAL DAGITIM BOLGESIDIR...henuz dusus degildir bu....DUSUS...bununda yuzde 20 altindadir...

bakiniz grafa....

dolu barlar ve asagiya sarkmis igne barlar var...dikkat...hafta hep nereye duserse dussun mal dagitim bolgesine geri yukselerek kapanmistir...

onumuzde ki hafta ise...gidebilecegi en dibe gidip en dipten kapatacak olursa...DUSUS BASLADI DERIZ....maldakileri yerin dibinden almak ucun....tepkiler cok ciliz olarak...DIREKT DIBE INECEKTIR.

ONEMLI NOT...biz ne yaptik...5700 den 4600 e olan ilk dususte BUYUK BIR SOYGUN YAPTIK....5500 den 4500 e dusen ikinci BUYUK SOYGUNU YAPTIK....simdi bir yandan mallaniyoruz....bist 30 da kimki yuzde 30 dusmusse o artik ALINIR 4 KADEME OLARAK...cunki yuzde 40 ada dusebilir veya dusmez....HEM MAL ALIYORUM...HEMDE SHORTLUYORUM...
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

usulet ve suhuletle dedik ya....once 3700...

GENEL YORUM....

SUNU herkesin bilmesini istiyorum...cuma gunune kadar olanlar...DUSUS DEGILDI....

IKI ASAMALIDIR BU IS...

1...1 ci asama....MAL DAGITIM FORMASYONU...bunun derinligi yuvarlak yuzde 20 dir...buna borsada KOPUK ALINDI...MALLAR DAGITILDI denir...

2....2 ci asama...borsanin dusmesi....DAGITILAN MALIN GERI ALINMASI...bunun derinligide yuzde 20 dir...

eskiler bilir....kuzu bu ikiseyi birbirinden ayirtan kurali vermistir...

KUZU KURALI...HAFTALIK GRAFTA...DOLU OLAN BOLGE...MAL DAGITIM BOLGESIDIR...henuz dusus degildir bu....DUSUS...bununda yuzde 20 altindadir...

bakiniz grafa....

dolu barlar ve asagiya sarkmis igne barlar var...dikkat...hafta hep nereye duserse dussun mal dagitim bolgesine geri yukselerek kapanmistir...

onumuzde ki hafta ise...gidebilecegi en dibe gidip en dipten kapatacak olursa...DUSUS BASLADI DERIZ....maldakileri yerin dibinden almak ucun....tepkiler cok ciliz olarak...DIREKT DIBE INECEKTIR.

ONEMLI NOT...biz ne yaptik...5700 den 4600 e olan ilk dususte BUYUK BIR SOYGUN YAPTIK....5500 den 4500 e dusen ikinci BUYUK SOYGUNU YAPTIK....simdi bir yandan mallaniyoruz....bist 30 da kimki yuzde 30 dusmusse o artik ALINIR 4 KADEME OLARAK...cunki yuzde 40 ada dusebilir veya dusmez....HEM MAL ALIYORUM...HEMDE SHORTLUYORUM...

KUZU KURALI...MAL DAGITIM BIRINCI YUZDE 20...GERI ALMA...IKINCI YUZDE 20....

GRAF LOGARITMIK...birinci yuzde 20....ikinci yuzde 20 kalin oklar...ikinci daha uzun gorunur...emme degildir oda ilki gibi yuzde 20 lik dusustur...

kuzu kurali...iki tane igneli haftalik bar olustuktan sonar....DUSUS YOLDADIR...geri cikarak yol temizlenmistir garii...kimseye gurus yok....asagi oynama yakarim denilmistir...shortccu gotler ucbucuk atarken...longcu pipiler dimdik kalkmis halde...HERKEZ IKILMEYE HAZIRDIR.

Buna...DECEPTION denir....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

KUZU KURALI...MAL DAGITIM BIRINCI YUZDE 20...GERI ALMA...IKINCI YUZDE 20....

GRAF LOGARITMIK...birinci yuzde 20....ikinci yuzde 20 kalin oklar...ikinci daha uzun gorunur...emme degildir oda ilki gibi yuzde 20 lik dusustur...

kuzu kurali...iki tane igneli haftalik bar olustuktan sonar....DUSUS YOLDADIR...geri cikarak yol temizlenmistir garii...kimseye gurus yok....asagi oynama yakarim denilmistir...shortccu gotler ucbucuk atarken...longcu pipiler dimdik kalkmis halde...HERKEZ IKILMEYE HAZIRDIR.

Buna...DECEPTION denir....

esas soru nedir....secimi kim kazanacak.....

dogru cevap nedir....KIM KAZANIRSA KAZANSIN....FARKETMEZ....ILK BIR YIL...BORSA COKMEGE DEVAM EDECEK..verdigim bist 100 1900 basliktaki simdi 2200 civarina cikti.....

muhalet kazanirsa....1 yildan sonar buyuk rally baslar hedef 25 000....mevcut iktidar kazanirsa...maksimum 10 000 endeks....

oyleyse yukarida verdigim 3500 ila 3700 hala cok iyi rakkamlar....TABIIKI YAWRIMO....800 DEN KALKIP ORAYA GELDIK....

aslinda ne yaptik....YOKTAN VARETTIK....

HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....by kuzu.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

YOK..VE...VAR...

MANIPULASYON....

once....herseyi YOK et....yoksa...birsey yoksa...VAKUM olusur orada...herseyi icine ceker....veeeee....VAR olanlar o yoklugun icine dolusurlar....

ne olurlar....

YOK olurlar....

buna...VETANDASI BORSADA YOK ETTILER....VAR OLAN HERSEYI YOK OLDU DERLER..

MANIPULASYON....

bittiginde....YOK...zaten YOK tu...VAR olanda YOK oldugu ucun...

ortalikta....

sadece....YOK VARDIR.

iste bu YOK....

HISSE SENEDLERINI YERIN DIBINE INDIRIR....herkez....allah belani versin...VARIMI YOKETTIN....

DER.

bu felaket BILGISIZ insanlarin KADERIDIR.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

MANUPULASYON biterken....

bir ekonomik devir boyunca....yolsuzluklarla....hirsizliklarla edinilmis servetler....BORSADA ONLARDAN GERI ALINIR....bu bir nevi operasyondur ve sarttir bunu yapmak...

bu arada...hirsizin yaninda namusluda yanar....

fekaat....BUNU YAPMAZSAN KAPITALIZM COKER...o daha buyuk bir felakettir.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bilmem anlatabildim mi,guzel kardeslerm....

sevgilerimle,

haaa paralar kime geciyor...VAKUM SUPURGESININ SAHIBINE GECIYOR....oda o paralarla yeni fabrikalar yapiyor...yeni is alanlari aciliyor....insanlar is bulup o fabrikalarda calisiyor....

bundan dolayida....biz borsacilara cok suslu bi isim takmislardir...YATIRIMCILAR....

FEKAAT....kimin kimi YATIRDIGI...muammadir....gizemlidir...hostur....so nucta...YATIRIMCIYIZ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information