Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Aslinda en kolay olan , opera browser yuklemek.
Opera ile private pencerede VPN kullan ayarını yapın.
Bu sekilde hem kuzunun grafiklerini görebilirsiniz hem de Türkiyede yasaklı tüm sitelere zahmetsiz girebirsiniz
Telefon için değil mi. Ben telden takip ediyorum. Bilgisayardan değil
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seçimi muhalefet kazanırsa faiz artışıyla doların ederinden düşük fiyatlama görmesi neden mümkün olmasın. Mevcut iktidarın kazanması durumunda yeni yüksekler olası ama elinde faiz silahı var seçimden sonra bunu da kullanabilir. Yani Doların ekstra fiyat seviyelerine gelmesi için yaptırım vb kontrol edilemez riskler olması gerekir.
Dünkü longlar devam
2 gündür ky ler dökülüyor fena şekilde
60 milyar kar eden banka 0.5 değeri borsada korkunç bir rezalet ederi en az 40 olmali
Vob.makas hala çok düşük dun 2 binlerdedi biraz topladı ama kapanışta 10 bine çekmeli makasi
BUNDAN SONRASI ESAS DUSUS OLACAK....BURAYA KADAR 5700 DEN 4700 E OLAN KOPUK ALINDI....idi...dusus degildi.
burada 5 is gunu oyalanip....3700 e dusus ise ESAS DUSUS OLACAK....SIMULASYONUNU bugun asarim.....
incik....PARALARI YERLESTIRIYORUM....MESGULUM....HA HA HA
yazdim ya ulen....yukarida...5 is gunu diye....daha 3 is gunu var...yani carsamba gunu durnalar konacak....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum